Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

11. Gün test sonucum 47,48.hamileyim şükürler olsun ama biraz düşük. Ins. Bebeğim benimle kalir.

Nihancım gözün aydın çokkk sevindimm inşallah değerin kat kat artar Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip eder sana hayırlısıyla kucağına alırsın

11. Gün test sonucum 47,48.hamileyim şükürler olsun ama biraz düşük. Ins. Bebeğim benimle kalir.

Nihancım canım Allah tamamına erdirsin inşallah.Dün aklıma geldin, kendi kendime kesin hamiledir dedim, Allah söyletti herhalde.
Buraya da sonucunu yazınca senin adına gerçekten çok sevindim, Rabbim kucağına almanı da nasip etsin inşallah.

Cok tesekkur ederim canim.sagol.deger düsuk gibi biraz ama bakakim katkanacak mi? Allah isteyen herkesin kucagini doldursun ins.sen neler yapiyorsun.ne karar verdin.gece rüyamda gördüm seni :-D hayirdir ins.bakarsin bu ay kendiliginden gelir bebisin.

İnşallah değerin katlanır canım. Amin dualarına da...
Canım ben şimdilik biraz ara vericem, bir kaç aylığına. Kendimizi hazır hissettiğimizde ya kızımın doktoru Bülent Traş' a ya da yine kızımın olduğu Anatolia tüp bebek merkezine Hakan Yaralı' la gidicem. Doktorum Bülent Traş önce ordaydı, şimdi İstanbul Acıbadem' e geçti. İstanbul da şartları ortamı pek bilmediğimiz için zorlanırız diye tereddüt ediyoruz, Ankara' ya alışmıştık bu açıdan orası çok iyi. Keşke Bülent Traş yine orda olsaydı kafamda hiç bir soru işareti kalmazdı. Ne bileyim canım ya, hakkkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Keşke canım gelse kendiliğinden de kurtarsak bu sıkıntılardan:44::44::44:
Nasıl gördün beni rüyanda kız, söyle bakem
Kendine ve bebişine iyi bakasın emi

Merhaba gunaydinlar kizlar
Yardiminiza ihtiyacim var ben birturlu nereye gidecegime karar veremiyorum pembe mavide nevin hanima gittim ilk once bize asilama yapicakti fakat kararsiz oldugumuz icin farkli bir doktora gidelim dedik osman hocaya gittik ve bizim durumumuzun tup bebek oldugunu soyledi.benim de problemlerimin oldugunu yumurta sayilarimin az oldugunu soyledi bu zamana kadar gittigim hic bir doktor bana bir problemim oldugunu soylememisti yikildik haberi duyunca.esimde problem vardi sperm dusuklugu hareket azdi varikosel ameliyati oldu hicbir faydasi olmadi esimin 70 yasina bile gelse cocugu olurmus benim 30 dan sonra zor olurmus erken menapoz falan dedi cok olumsuz konustu benim yasim daha 24 ve boyle seyleri duyunca kahroldum 8 adet yumurtam varmis sizce ne yapmaliyim osman hoca dogru bir karar mi gidecegimiz merkez icin karar veremiyoruz ne yapmaliyim yardim edin bana ((

Canım ben sana kesinlikle Osman hocadan vazgeçmeni öneririm. Osman hoca insanın umutlarını yeşerten bir doktor değil maalesef. Biraz olumsuz giden bir durum gördüğünde hemen olmaz artık boşuna uğraşmayın deyip kestirip atıyor. Ne umutsuz vakalar biliyoruz hepimiz, ama Allah verdi mi oluyor değil mi? Bana da Pembe Mavi ve kendisinin yaptığı iki deneme ile toplam 3 negatifin nedenini güya yumurtaların kalitesizliğindenmiş dedi. hiç bir tahlil ve genetik olmadan bunu negatiflerle değerlendirmesini anlayamıyorum ben. Oysaki bana da şimdiye kadar senin yumurtaların kalitesiz diyen olmadığı gibi aksine yaşıma göre yumurtalarımın , rezervlerimin hep çok iyi olduğunu söyledi doktorlar ta ki Osman hocaya gelene kadar. Hem bizde de benim eşim de sorun olmasına rağmen asla onu söz konusu bile etmiyor. E çok güzel eşlerimizin sorunu olmasın da, bizi kadınları problem kaynağı olarak görmesini ben anlamıyorum ve o yüzden bence oraya gidip daha fazla hayal kırıklığı yaşama derim. Çocuğumuz olur mu olmaz mı bunu sadece Allah bilir.Allah vermek istedi mi en olumsuz şartlarda bile olur.
Bir de bana 25 yaşlarında olsaydın durumun yumurtaların farklı kaliteli olurdu diyor.Bunu ben de biliyorum, ama günümüz kadınları sosyal nedenlerden ötürü zaten çocuk sahibi olma yaşını hep 30lardan sonrasına bırakmış kadınlar. Ha bu arada benim Allah ' a hamdolsun yine tüple olan bir kızım var, bunu bile benim için bir artı saymıyor yani.

Sana gidebilir misin bilmiyorum ama kızımın doktoru Bülent Traş' ı tavsiye edebilirim , kızımın tedavisinde o zaman 36 yaşında olmama rağmen hep olumlu pozitif konuştu, umut verdi.Ben de tekrar oraya gitmeyi istiyorum ama İstanbul şartlarında nasıl yaparız bilmiyorum. Ona gidemesem kızıma kavuştuğum Anatolia ' ya gidicem ama orda da doktor farklı işte. Kendi oturduğumuz yerde her yönden avantaj olur diye düşündük ama maalesef.
Sen canını sıkma zamanı gelince verir Rabbim

Son düzenleme:

Osman Develioğlu, sözünü sakınmıyor . Çoğu zaman kırıcı oluyor. Özel doktorum deyip istediğin saat arayamıyorsun. Randevularını kendi veriyor. Hasta bilgilerini kendi tutuyor. Embriyo gelişimini bile kendi bildiriyor (Yani iletişim kurman gereken tek kişi o ama iletişim çok sınırlı). Yalnız Bursa'da şu anda bir numara kabul ediliyor. Doktorluğuna diyecek yok yani. Biz 2.ye tüp bebek deniyoruz. Bana da yumurtalarınızın kalitesi düşük olabilir dedi. Halbuki daha öncekiler "sebepsiz infetilite" diyordu. Biz de üzüldük. Karar sizin tabii ama biz de Pembemavi'yi denedik. Jimer'deki Suat Hazer'e gitmeyi çok düşündük. Aslında o da çok iyi bir doktormuş. Ancak Jimer bana güven vermedi.

Hayirlisi olsun canim senin icin de.Valla bana gelmissin ama ev benim degil.farkli bir ev.kahve yapmaya calisiyorum sana ama bir türlü beceremiyorum :-( öle iste :-D hayirlisi bakalim.belki birgün tanisiriz.

Hayirlisi olsun canim senin icin de.Valla bana gelmissin ama ev benim degil.farkli bir ev.kahve yapmaya calisiyorum sana ama bir türlü beceremiyorum :-( öle iste :-D hayirlisi bakalim.belki birgün tanisiriz.

Hım demek sana gelmişim bu tanışacağımızın habercisi mi yoksa ne
Seni gidi seni bi kahve bilem yapamıyosun demek
Neyse canım kahve şart değil ben çay da içerim sen üzülme

Canım sen bugün yine test yapmış olmalısın sonucunu merak ediyorum:44:

Yarin yaptiracagim canim is cikisi.ins.degerim 2 kat artmistir.hayirli haberler verebilirim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…