- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.021
Canım hoca olmazsa genetik yapıcam mı dedi sana?
Bana embriyolarım 1.kalite olmasına rağmen tutunamayışlarını muhtemelen yaşa bağlı yumurta kalitesizliğindendir diyor.Ben genetik yaptırsak dedim, bana uygulanmayacağını yaptırsak da sonucun değişmeyeceğini söyleyip durdu.
Yani benim tuhafıma giden bana hiç bir test ve genetik araştırma yapmadan bunu söylemesi. Bir belgeye bağlı olarak söylese anlayacam ama boşuna uğraşırsınız deyip duruyor. Genetik araştırmayı yaptırıp da öyle yapacağız tedaviyi başka bur merkezde .
eğer 5.gün embriyosu tutmazsa başka bi merkezede gitsen yaşadığımız sorunu anlat.genetik test yaptırmadan yeni bir tedaviye başlama dedi.canım ya bi ark.ım 12 yıl sonunda bebeğine kavuştu,40 üstü yaşıda.ist bahçeci Erbil Yağmur muş doktoru.bend e onu araştırıyorum.henüz erken ama ona osman hoca bile olmaz demiş.farklı bi yöntem uygulanıyormuş.Rabbim inş ona bile bırakmaz.eğer genetik testi yaptırmak zorunda kalırsam ist gidip görüşmek istiyorum.çok zormuş bu süreçler.ama dediğin gibi.Rabbim yoktan var eden..eğer o isterse doktorun dediği bindebir ihtimaller biter.Sabrediyoruz,Rabbim inş bizlerinde yüzünü güldürecek..
Merhabalar, Bizde genetik test yaptırdık periferik kandan, kolay bir işlem bir laboratuvara gitmen yeterli, için rahatlar belki, ancak bizde normal çıktı emb.kaliteli ama buna rağmen tutunmuyorlar. Doktor eğer yeterli embr.oluşmuyorsa en iyisini seçip transfer ediyor zaten. Bende emb.dondurmayı denemek istiyorum farklı olarak çünkü embr.dan genetik testi yaptırsam bile elenecek sayıda olmuyor anlamlı değil yani sonuç değişmez demeleri bundan olabilir.
Nerdeyiz:)adet bekliyorum,Gelmiyo.belki de hic gelmez:)bi supriz olur.
11. Gün test sonucum 47,48.hamileyim şükürler olsun ama biraz düşük. Ins. Bebeğim benimle kalir.
Nihancım gözün aydın çokkk sevindimminşallah değerin kat kat artar Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip eder sana hayırlısıyla kucağına alırsın
Teşekkür ederim canim. Cok sagol. Allah herkese nasip etsin.
İste güzel haber geldi sonunda:)..içini ferah tut canim.saglikla kucagina al ins11. Gün test sonucum 47,48.hamileyim şükürler olsun ama biraz düşük. Ins. Bebeğim benimle kalir.
İste güzel haber geldi sonunda:)..içini ferah tut canim.saglikla kucagina al ins
11. Gün test sonucum 47,48.hamileyim şükürler olsun ama biraz düşük. Ins. Bebeğim benimle kalir.
Nihancım canım Allah tamamına erdirsin inşallah.Dün aklıma geldin, kendi kendime kesin hamiledir dedim, Allah söyletti herhalde.
Buraya da sonucunu yazınca senin adına gerçekten çok sevindim, Rabbim kucağına almanı da nasip etsin inşallah.
Cok tesekkur ederim canim.sagol.deger düsuk gibi biraz ama bakakim katkanacak mi? Allah isteyen herkesin kucagini doldursun ins.sen neler yapiyorsun.ne karar verdin.gece rüyamda gördüm seni :-D hayirdir ins.bakarsin bu ay kendiliginden gelir bebisin.
Merhaba gunaydinlar kizlar
Yardiminiza ihtiyacim var ben birturlu nereye gidecegime karar veremiyorumpembe mavide nevin hanima gittim ilk once bize asilama yapicakti fakat kararsiz oldugumuz icin farkli bir doktora gidelim dedik osman hocaya gittik ve bizim durumumuzun tup bebek oldugunu soyledi.benim de problemlerimin oldugunu yumurta sayilarimin az oldugunu soyledi bu zamana kadar gittigim hic bir doktor bana bir problemim oldugunu soylememisti yikildik haberi duyunca.esimde problem vardi sperm dusuklugu hareket azdi varikosel ameliyati oldu hicbir faydasi olmadi esimin 70 yasina bile gelse cocugu olurmus benim 30 dan sonra zor olurmus erken menapoz falan dedi cok olumsuz konustu benim yasim daha 24 ve boyle seyleri duyunca kahroldum 8 adet yumurtam varmis sizce ne yapmaliyim osman hoca dogru bir karar mi gidecegimiz merkez icin karar veremiyoruz ne yapmaliyim yardim edin bana ((
Merhaba gunaydinlar kizlar
Yardiminiza ihtiyacim var ben birturlu nereye gidecegime karar veremiyorumpembe mavide nevin hanima gittim ilk once bize asilama yapicakti fakat kararsiz oldugumuz icin farkli bir doktora gidelim dedik osman hocaya gittik ve bizim durumumuzun tup bebek oldugunu soyledi.benim de problemlerimin oldugunu yumurta sayilarimin az oldugunu soyledi bu zamana kadar gittigim hic bir doktor bana bir problemim oldugunu soylememisti yikildik haberi duyunca.esimde problem vardi sperm dusuklugu hareket azdi varikosel ameliyati oldu hicbir faydasi olmadi esimin 70 yasina bile gelse cocugu olurmus benim 30 dan sonra zor olurmus erken menapoz falan dedi cok olumsuz konustu benim yasim daha 24 ve boyle seyleri duyunca kahroldum 8 adet yumurtam varmis sizce ne yapmaliyim osman hoca dogru bir karar mi gidecegimiz merkez icin karar veremiyoruz ne yapmaliyim yardim edin bana ((
İnşallah değerin katlanır canım. Amin dualarına da...
Canım ben şimdilik biraz ara vericem, bir kaç aylığına. Kendimizi hazır hissettiğimizde ya kızımın doktoru Bülent Traş' a ya da yine kızımın olduğu Anatolia tüp bebek merkezine Hakan Yaralı' la gidicem. Doktorum Bülent Traş önce ordaydı, şimdi İstanbul Acıbadem' e geçti. İstanbul da şartları ortamı pek bilmediğimiz için zorlanırız diye tereddüt ediyoruz, Ankara' ya alışmıştık bu açıdan orası çok iyi. Keşke Bülent Traş yine orda olsaydı kafamda hiç bir soru işareti kalmazdı. Ne bileyim canım ya, hakkkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Keşke canım gelse kendiliğinden de kurtarsak bu sıkıntılardan:44::44::44:
Nasıl gördün beni rüyanda kız, söyle bakem
Kendine ve bebişine iyi bakasın emi
canim hayirli ugurlu olsun insallah cok sevindim gercekten Rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallah :))
Hayirlisi olsun canim senin icin de.Valla bana gelmissin ama ev benim degil.farkli bir ev.kahve yapmaya calisiyorum sana ama bir türlü beceremiyorum :-( öle iste :-D hayirlisi bakalim.belki birgün tanisiriz.
Hım demek sana gelmişim bu tanışacağımızın habercisi mi yoksa ne
Seni gidi seni bi kahve bilem yapamıyosun demek
Neyse canım kahve şart değil ben çay da içerim sen üzülme
Canım sen bugün yine test yapmış olmalısın sonucunu merak ediyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?