- 4 Nisan 2012
- 1.257
- 279
- 373
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.041
Canım ben sana kesinlikle Osman hocadan vazgeçmeni öneririm. Osman hoca insanın umutlarını yeşerten bir doktor değil maalesef. Biraz olumsuz giden bir durum gördüğünde hemen olmaz artık boşuna uğraşmayın deyip kestirip atıyor. Ne umutsuz vakalar biliyoruz hepimiz, ama Allah verdi mi oluyor değil mi? Bana da Pembe Mavi ve kendisinin yaptığı iki deneme ile toplam 3 negatifin nedenini güya yumurtaların kalitesizliğindenmiş dedi. hiç bir tahlil ve genetik olmadan bunu negatiflerle değerlendirmesini anlayamıyorum ben. Oysaki bana da şimdiye kadar senin yumurtaların kalitesiz diyen olmadığı gibi aksine yaşıma göre yumurtalarımın , rezervlerimin hep çok iyi olduğunu söyledi doktorlar ta ki Osman hocaya gelene kadar. Hem bizde de benim eşim de sorun olmasına rağmen asla onu söz konusu bile etmiyor. E çok güzel eşlerimizin sorunu olmasın da, bizi kadınları problem kaynağı olarak görmesini ben anlamıyorum ve o yüzden bence oraya gidip daha fazla hayal kırıklığı yaşama derim. Çocuğumuz olur mu olmaz mı bunu sadece Allah bilir.Allah vermek istedi mi en olumsuz şartlarda bile olur.
Bir de bana 25 yaşlarında olsaydın durumun yumurtaların farklı kaliteli olurdu diyor.Bunu ben de biliyorum, ama günümüz kadınları sosyal nedenlerden ötürü zaten çocuk sahibi olma yaşını hep 30lardan sonrasına bırakmış kadınlar. Ha bu arada benim Allah ' a hamdolsun yine tüple olan bir kızım var, bunu bile benim için bir artı saymıyor yani.
Sana gidebilir misin bilmiyorum ama kızımın doktoru Bülent Traş' ı tavsiye edebilirim , kızımın tedavisinde o zaman 36 yaşında olmama rağmen hep olumlu pozitif konuştu, umut verdi.Ben de tekrar oraya gitmeyi istiyorum ama İstanbul şartlarında nasıl yaparız bilmiyorum. Ona gidemesem kızıma kavuştuğum Anatolia ' ya gidicem ama orda da doktor farklı işte. Kendi oturduğumuz yerde her yönden avantaj olur diye düşündük ama maalesef.
Sen canını sıkma zamanı gelince verir Rabbim
Hayirli haberlerini bekliyoruz nihan.Allah in izni ile uç havalara..Yarin yaptiracagim canim is cikisi.ins.degerim 2 kat artmistir.hayirli haberler verebilirim size.
inş canım ya bu ay incir kürü yapıyım dıyorum 1 ci adtim geçince dogum kontrol hapı kullancakmışım ıkınci adetle bırlıkte başlıycaz sanırım veya 3 temi bilmiyorum ınş hakkımda hayırlı olanı nasıp etsın rabbım hayırsız ıse hayra cevırıp vrsın rabbımbenden histee. istemedı canım
Haydi hayırlı haberlerle gel inşallah.Yarin yaptiracagim canim is cikisi.ins.degerim 2 kat artmistir.hayirli haberler verebilirim size.
Canim benim tesekkur ederim tavsiyelerin icin gerekirse istanbula bile gitmeyi dusunurum ama o son caremiz peki bursada baska merkez yokmu acibadem sahin beyi cok duyuyorum biaralar orda tup bebek ucretleri ne kadar peki bir bilgin varmi canim cok soru sordum ama.bode bu merkezlerin basari oranlari halkinda bilginiz varmi ? Tv de ne zaman tup bebek programi izlesem ilk buna bakmamiz gerektigi soyluyo uzman dr lar bunlarin arastirmasini yaptiniz mi hic??? :-*
uzun zaman oldu topiğe yazı yazmayalı.maşallah epey kalabalıklaşmışız. :)
ben 20 ocakta doğum yaptım kızlar. 40 + 4 günlük.hep normal doğumdu ilerleyiş olarak. ama açılma olmadı epidural sezeryan oldu. Çok şükür oğlum da ben de iyiyiz.
rabbim hayırlısıyla hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin.
tedavisi devam eden bütün arkadaşların rabbim emeklerini zayi etmesin,kucaklarını doldursun inşallah....
Olmadi kizlar.degerim düstü.
Nihan çok üzüldüm.Rabbim inş yuzlerimizi tez vakitte güldürür.duaya,ona siginiyoruz.
bugun o kadar uzgunumki.benim tedavimi
diline dolayip,beddua eder gibi konuşan.Allah onları daha beter sinasin.benim i cin her ne dusunene Rabbim,
Kat ve kat fazla sini yasatsin.
Ben daima Allah a sığındim.hic isyan etmedim.daima hayirlisi buymuş dedim.Allah çok büyük.. O kullardanda;
Kızlar herkese günaydın,uzun zamandır giremiyorum topiğe,bende histereskopimi oldum hamdolsun bişey çıkmadı sadece çizikler attım dedi hoca ve sonrasında çok az lekelenme tarzında bi kanama yaşadım korktuğum gibi olmadı yani,nihan cım kimyasal gebeliği bende yaşadım çok kötü bi şey allah yardımcın olsun sabır versin inşallah,ama ilk değerini görünce tahmin ettim biliyomusun benimde 49 du ilk değerim,peki doktorla konuşabildinmi ne diyor? Ve sana hist.yaptığında ne çıkmıştı canım?
Sagol canim.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.sanada gecmis olsun.sorun olmamasina sevindim.bende de az kanama olmustu ve bir hafta sonra adet olmustum.bendede birsey cikmamisti kücük bir polipi temizlemis cizik atmis.degerimin düsük oldugunu biliyordum ve tahmin de ediyordum kimyasal olacagini.daha öncede yasamistim ayni durumu.bide insan hissediyor be canim.detayli konusma yapmadik hocayla ilaclari birakmami ve adet olunca aramami söyledi.
Sen kac gün sonra adet oldun.simdi bir bosluktayim ne yapacagimi nerden baslayacagimi hic bilmiyorum.kolum kanadim kirildi sanki :-( maddi ve manevi cok yiprandik.
Nihan çok üzüldüm.Rabbim inş yuzlerimizi tez vakitte güldürür.duaya,ona siginiyoruz.
bugun o kadar uzgunumki.benim tedavimi
diline dolayip,beddua eder gibi konuşan.Allah onları daha beter sinasin.benim i cin her ne dusunene Rabbim,
Kat ve kat fazla sini yasatsin.
Ben daima Allah a sığındim.hic isyan etmedim.daima hayirlisi buymuş dedim.Allah çok büyük.. O kullardanda;
Kızlar herkese günaydın,uzun zamandır giremiyorum topiğe,bende histereskopimi oldum hamdolsun bişey çıkmadı sadece çizikler attım dedi hoca ve sonrasında çok az lekelenme tarzında bi kanama yaşadım korktuğum gibi olmadı yani,nihan cım kimyasal gebeliği bende yaşadım çok kötü bi şey allah yardımcın olsun sabır versin inşallah,ama ilk değerini görünce tahmin ettim biliyomusun benimde 49 du ilk değerim,peki doktorla konuşabildinmi ne diyor? Ve sana hist.yaptığında ne çıkmıştı canım?
Olmadi kizlar.degerim düstü.
Sagol canim.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.sanada gecmis olsun.sorun olmamasina sevindim.bende de az kanama olmustu ve bir hafta sonra adet olmustum.bendede birsey cikmamisti kücük bir polipi temizlemis cizik atmis.degerimin düsük oldugunu biliyordum ve tahmin de ediyordum kimyasal olacagini.daha öncede yasamistim ayni durumu.bide insan hissediyor be canim.detayli konusma yapmadik hocayla ilaclari birakmami ve adet olunca aramami söyledi.
Sen kac gün sonra adet oldun.simdi bir bosluktayim ne yapacagimi nerden baslayacagimi hic bilmiyorum.kolum kanadim kirildi sanki :-( maddi ve manevi cok yiprandik.
Canım söylemiyim dedim ama benimde umudum kırıldı biliyomusun sanki ben hiç pozitif duymuyorum yani yada olanlar bu tarz yerlere girip yazmıyolar bilemiyorum ama benimde çok moralim bozuldu gerçi osman hoca hiç durumum hakkında olumsuz konuşmadı ama ve ben ona çok güvensemde açıkçası kafamda soru işaretleri oluşuyorrrrrr
Canım seni üzenleri boş ver, inan birini kınayan eninde sonunda ettiğini buluyor
Canım geçmiş olsun, akıbet de hayır olsun inşallah
Nihancım canım geçmiş olsun.
Sen tedavilerini hep bu merkezde mi gördün:44: Bir de kaç denemen oldu canım?
Artık ben bu merkezden olumsuz sonuç alanları gördükçe şaşırmıyorum biliyor musun?Kaç kişiyiz oraya giden ama bizimle birlikte başlayanlardan sadece bahar hamile kalabildi:26::26::26::26:
A.R.T ' nin maalesef görüyorum ki başarı oranı gerçekten çok düşük.
Canım söylemiyim dedim ama benimde umudum kırıldı biliyomusun sanki ben hiç pozitif duymuyorum yani yada olanlar bu tarz yerlere girip yazmıyolar bilemiyorum ama benimde çok moralim bozuldu gerçi osman hoca hiç durumum hakkında olumsuz konuşmadı ama ve ben ona çok güvensemde açıkçası kafamda soru işaretleri oluşuyorrrrrr((((((((
canım ben 6-7 gün sonra adet olmuştum ilaçları bıraktıktan sonra,ama senin bi hafta sonra dediğin çok mümkün değil o ara kanamadır çünkü benimde öyle oldu hoca ara kanama dedi,orda bi yanlışlık var bence canım ya
Canım seni üzenleri boş ver, inan birini kınayan eninde sonunda ettiğini buluyor
Canım geçmiş olsun, akıbet de hayır olsun inşallah
Nihancım canım geçmiş olsun.
Sen tedavilerini hep bu merkezde mi gördün:44: Bir de kaç denemen oldu canım?
Artık ben bu merkezden olumsuz sonuç alanları gördükçe şaşırmıyorum biliyor musun?Kaç kişiyiz oraya giden ama bizimle birlikte başlayanlardan sadece bahar hamile kalabildi:26::26::26::26:
A.R.T ' nin maalesef görüyorum ki başarı oranı gerçekten çok düşük.
Nihan nasilsin ,toparlandin degilmi.umut olmasa insan nefes alamaz gibi geliyor bana.var mı
Ddondurulmus bebisin.gün gelecek yasadigimiz bu zor günleri geride birakmiş olacagiz inş
Toparlamayip napcaksin canim.mecbur ayakta kalacaksın esin için ailen icin.icimde firtinalar kopsada belli etmiyorum. Benim donmustu zaten simdikiler.simdi sil bastan başlayabilir miyim hic bilmiyorum
Senin donmus tedavisi degil mi?hayirli olsun simdiden ins.sen bu tedavinde bebisine kavusursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?