Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Canim benim tesekkur ederim tavsiyelerin icin gerekirse istanbula bile gitmeyi dusunurum ama o son caremiz peki bursada baska merkez yokmu acibadem sahin beyi cok duyuyorum biaralar orda tup bebek ucretleri ne kadar peki bir bilgin varmi canim cok soru sordum ama.bode bu merkezlerin basari oranlari halkinda bilginiz varmi ? Tv de ne zaman tup bebek programi izlesem ilk buna bakmamiz gerektigi soyluyo uzman dr lar bunlarin arastirmasini yaptiniz mi hic??? :-*

Merhaba canım. Ben de şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum. Sonraki ay iğnelere başlıycaz sanırım. Sen ne aşamadasın şimdi?

Yarin yaptiracagim canim is cikisi.ins.degerim 2 kat artmistir.hayirli haberler verebilirim size.
Haydi hayırlı haberlerle gel inşallah.

Canım buradaki tavsiyeler bizim için gerçekten çok önemli, ben de Osman hocaya gitmeden önce bu topiğe çok baktım sordum hep memnunuz diyenler vardı, mükemmel bir doktor bulduk diye sevindik eşimle. Ama işin içine girince ( doktorluğuna, hastasına karşı açıklayıcı olmasına sözüm yok) negatifleri gördükçe, hatta daha kendisiyle ilk telefon görüşmemde yaşımı söyleyince bundan sonra sorun sendedir deyip olumsuz bir bakış açısıyla yaklaştı hep. Benim gibi nice olumsuzluk yaşayanlar buraya yazsaydı sanıyorum ki gitmezdim.

Canım eşimin bir yakını, 11 yıl sonra 4. tüp denemesiyle Şahin Zeteroğlu' nun tedavisiyle kavuştu oğluna. Bu kişiyle konuştuğum zaman ben de Osman hocadaki ilk tedavimin sonucunu bir kaç gün sonra öğrenmek üzereydim. Bana daha önce Osman hocaya gittiğini ve iki negatif aldığını, kendisine hiç bir tetkik yapmadığını söyledi. Ben inşallah pozitif alırım diye geçiriyorum içimden ama benim ki de iki negatif oldu, neyse sonra Şahin Zeteroğlu' na gittiğini genetik test yaptırdıktan sonra hemen hamile kaldığını söyledi.
Başka bir arkadaşımda iki kez orda denedi ama olmadı, nasip kısmet nerde karşımıza çıkar bilemeyiz tabi.
Şahin Zeteroğlu'nda fiyatlar 6000 lira civarında sanırım, biraz daha fazla da olabilir.
Pembe Mavi' de bir denemem oldu her şeyiyle ekip olarak çok memnun kaldım ama sonucum boş oldu yine.
Merkezlerin başarı oranaları önemli ama kendilerine sorsan çok iyiyiz derler, başka yerlerdende bu konuda net bir şey öğrenmek kolay olmuyor.

uzun zamandır girmediğim için bugün gördüm mesajı, allah anneli babalı büyütsün gözünüz aydın darısı sağlıkla mayıs ayında benim başıma inşallah:)

Olmadi kizlar.degerim düstü.

Nihan çok üzüldüm.Rabbim inş yuzlerimizi tez vakitte güldürür.duaya,ona siginiyoruz.
bugun o kadar uzgunumki.benim tedavimi
diline dolayip,beddua eder gibi konuşan.Allah onları daha beter sinasin.benim i cin her ne dusunene Rabbim,
Kat ve kat fazla sini yasatsin.
Ben daima Allah a sığındim.hic isyan etmedim.daima hayirlisi buymuş dedim.Allah çok büyük.. O kullardanda;

Kızlar herkese günaydın,uzun zamandır giremiyorum topiğe,bende histereskopimi oldum hamdolsun bişey çıkmadı sadece çizikler attım dedi hoca ve sonrasında çok az lekelenme tarzında bi kanama yaşadım korktuğum gibi olmadı yani,nihan cım kimyasal gebeliği bende yaşadım çok kötü bi şey allah yardımcın olsun sabır versin inşallah,ama ilk değerini görünce tahmin ettim biliyomusun benimde 49 du ilk değerim,peki doktorla konuşabildinmi ne diyor? Ve sana hist.yaptığında ne çıkmıştı canım?

Cok tesekkür ederim canim.sagol
Kimler üzmüs bakem benim arkadasimi.kim ne demis.canim hic canini sıkma.bosveeeeerrrrrr......

Sagol canim.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.sanada gecmis olsun.sorun olmamasina sevindim.bende de az kanama olmustu ve bir hafta sonra adet olmustum.bendede birsey cikmamisti kücük bir polipi temizlemis cizik atmis.degerimin düsük oldugunu biliyordum ve tahmin de ediyordum kimyasal olacagini.daha öncede yasamistim ayni durumu.bide insan hissediyor be canim.detayli konusma yapmadik hocayla ilaclari birakmami ve adet olunca aramami söyledi.
Sen kac gün sonra adet oldun.simdi bir bosluktayim ne yapacagimi nerden baslayacagimi hic bilmiyorum.kolum kanadim kirildi sanki :-( maddi ve manevi cok yiprandik.

canım ben 6-7 gün sonra adet olmuştum ilaçları bıraktıktan sonra,ama senin bi hafta sonra dediğin çok mümkün değil o ara kanamadır çünkü benimde öyle oldu hoca ara kanama dedi,orda bi yanlışlık var bence canım ya

Canım seni üzenleri boş ver, inan birini kınayan eninde sonunda ettiğini buluyor

Canım geçmiş olsun, akıbet de hayır olsun inşallah

Olmadi kizlar.degerim düstü.

Nihancım canım geçmiş olsun.
Sen tedavilerini hep bu merkezde mi gördün:44: Bir de kaç denemen oldu canım?
Artık ben bu merkezden olumsuz sonuç alanları gördükçe şaşırmıyorum biliyor musun?Kaç kişiyiz oraya giden ama bizimle birlikte başlayanlardan sadece bahar hamile kalabildi:26::26::26::26:
A.R.T ' nin maalesef görüyorum ki başarı oranı gerçekten çok düşük.

Canım söylemiyim dedim ama benimde umudum kırıldı biliyomusun sanki ben hiç pozitif duymuyorum yani yada olanlar bu tarz yerlere girip yazmıyolar bilemiyorum ama benimde çok moralim bozuldu gerçi osman hoca hiç durumum hakkında olumsuz konuşmadı ama ve ben ona çok güvensemde açıkçası kafamda soru işaretleri oluşuyorrrrrr((((((((

Bilaycım canım haksız mıyız ama :44::44::44::44iyorum ya bir baharı biliyorum hamile kalan ötekiler hep negatif
Oraya gittiğime gerçekten çok pişmanım gerçekten.Ha negatif aldığım için demiyorum bunu.Doktorun negatifler sonucundaki tutumu güvenimin ne kadar boş olduğunu gösterdi. Ben Pembe Mavi' ye de gitmiştim, ordan da negatif aldım ama hep söyledim, yine söylüyorum ordan olumsuz bir şey görmedim ben,Doktoruma olumsuzluğun nedenini sorduğumda bana yüklenmedi, nedensiz dedi, hiç olmazsa umudumu kırmadı. Ben kaç ayrı merkezde tedavi gördüm ama Osman hoca kadar olumsuz konuşanı görmedim, aksine hep umut verildi bana. Keşke hiç gitmeseydim diyorum.

Allah bizleri hakkımızda hayırlı olanlara yönlendirsin inşallah.

Banada ara kanamadir dedi ama ertesi günü ve ondan sonraki günler kanama yogundu.kanama cogaldi deyince 3. Gunu gel demisti.

Sagol canim.kismet değilmiş diyorum sadece.baskada birsey düşünmek istemiyorum. 2 denemem di.

Hepimizin mi umutlari tukeniyoilacimi aldim,iinş rahim istenilen seviyeye ulasir ve transfer gerçekleşir. Yüz göz olmamali tabiki ama farklı osman hoca.insani tersliyo.elim bagli hayirlisi deyip sonuç bekliyecegim.ama ben de eşimde bu tavirlardan rahatsız.bazen hadi ben mi hassasim diyorum ama,yok.ne yasar ne görürüz bilmiyorum arkadaşlar.yalnızca içimi döküyorum ya,rahatliyorum.iyiki burasi var.
Sözleriniz çin sagolun.ben haksizligi kabul edemeyip tutturacak bisey bulamayınca benim tedaviye getirip bana beddua eden varliga,Allah bana evlatta nasip etmeyebilir,ondan gelen herşeye raziyim.ama Allah seni evladinla sinasin dedim.
Rabbim tüm duaları işiten,dualarımızı kabul etsin inş

Nihan nasilsin ,toparlandin degilmi.umut olmasa insan nefes alamaz gibi geliyor bana.var mı
Ddondurulmus bebisin.gün gelecek yasadigimiz bu zor günleri geride birakmiş olacagiz inş

Nihan nasilsin ,toparlandin degilmi.umut olmasa insan nefes alamaz gibi geliyor bana.var mı
Ddondurulmus bebisin.gün gelecek yasadigimiz bu zor günleri geride birakmiş olacagiz inş

Toparlamayip napcaksin canim.mecbur ayakta kalacaksın esin için ailen icin.icimde firtinalar kopsada belli etmiyorum. Benim donmustu zaten simdikiler.simdi sil bastan başlayabilir miyim hic bilmiyorum
Senin donmus tedavisi degil mi?hayirli olsun simdiden ins.sen bu tedavinde bebisine kavusursun.

cok zor yasadiklarimiz ama dediğin gibi.toparlanmasak ne yapabiliriz.benim dondurulmusla ilk olucak.ins hayirlisi olur.Allah isteyen herkesin,kucaklarini doldursun.kaç dondurulmuş un vardi.osman hocada kacinci denemendi?ona mi devam edeceksin.
Amma soru sordum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…