- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.421
hayırlı olsun canım inşallah tutunur :)
1 hafta ara ile aynı süreçleri yaşacağız kısmetse, bende yarın yumurta toplamaya gideceğim. sende geçen hafta çarsamba gitmiştin :)
tahmini pazartesi de transfer olabilir diyorum :)
ewt ameliyattta her zaman olumlu sonuçlar almıyoruz tüp bebeği oneriyorum dedi ben de oyle yapıcam galibaMerak ettim karar verebildiniz mi? Yaşınız çok ileri değilse ameliyat düşünebilirsiniz bence. Osman hoca öneride bulundu mu?
embriyo koyarlarken kaç tane koyuyolar bi yonetmelik mi ne varmış ilk iki tüp bebek denemesinde bi tane koyulacak diye doğru mutek embriyo koydu canım, benim ilk denemem o yüzden sormadım bile :))
embriyo koyarlarken kaç tane koyuyolar bi yonetmelik mi ne varmış ilk iki tüp bebek denemesinde bi tane koyulacak diye doğru mu
Saol canım inşallah.....
Hayırlısı olsun.... İnşallah topik pozitif sonuçlarla dolarr
Canım aramıza hoş geldin. Öncelikle tedavin hayırlı olsun. benim tedavimde osman hoca ilk transferde histeroskopi yapmamıştı onun için senin transferini ne zaman yapar bilmiyorum ama normalde histeroskopiyi transfer yapılacak aydan önceki regl sonrası yapıyor. Bana transferi nisanda düşünüyorsan martta hastaladığında ara histeroskopi yapalım demişti. Osman hoca eğer dondurulacak embriyo varsa ilk transferde histereskopi yapmıyor bende polip olduğu halde yapmamıştı. eğer özel değilse sizde neden yapıcakmış bende merak ettim.Merhaba arkadaşlar,bende aranıza yeni katıldım öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende Osman beyde tedaviye başladım mükemmel bir doktor biraz sert yapısı var ama hiç bir soru işareti bırakmıyor kafanızda. Mart ayında tedaviye başladım geçen cumartesi yumurtalar toplandı bu arada yumurta rezervi azlığı vardı çok şükür iğneler sonucunda herşey yoluna girdi 10 yumurta toplandı 8 döllendi ama bu ay transfer olamıycam histereskopi olmam gerekiyor daha önce histereskopi olan varmı transfer süresi ne kadar uzuyor ne zaman yapılıyor.şimdiden teşekkür ederim hepinize
Büyük ihtimal :)) hadi hayırlısı çok heycanlıbelki ben o zaman evde bir test yaparım dayanamayıp
Merhaba canım rahim duvarım çok inceymiş perde olabilir dedi daha önce başka merkezde yapılan aşılamam vardı en azından önlemimizi alalım diyince bende tamam dedim.dondurulucak emriyom kaç tane olduğu yarın belli olucak.inşallah herşey yolunda olurCanım aramıza hoş geldin. Öncelikle tedavin hayırlı olsun. benim tedavimde osman hoca ilk transferde histeroskopi yapmamıştı onun için senin transferini ne zaman yapar bilmiyorum ama normalde histeroskopiyi transfer yapılacak aydan önceki regl sonrası yapıyor. Bana transferi nisanda düşünüyorsan martta hastaladığında ara histeroskopi yapalım demişti. Osman hoca eğer dondurulacak embriyo varsa ilk transferde histereskopi yapmıyor bende polip olduğu halde yapmamıştı. eğer özel değilse sizde neden yapıcakmış bende merak ettim.
Merhaba canım rahim duvarım çok inceymiş perde olabilir dedi daha önce başka merkezde yapılan aşılamam vardı en azından önlemimizi alalım diyince bende tamam dedim.dondurulucak emriyom kaç tane olduğu yarın belli olucak.inşallah herşey yolunda olur
Benimde bugün yumurtalar toplandı hersey yolunda geçti çok şükür. Ağrılarm var uzanıyorum inşallah yarına hicbirsey kalmaz..
Merhaba canım rahim duvarım çok inceymiş perde olabilir dedi daha önce başka merkezde yapılan aşılamam vardı en azından önlemimizi alalım diyince bende tamam dedim.dondurulucak emriyom kaç tane olduğu yarın belli olucak.inşallah herşey yolunda olur
canım Allah yüzünü güldürsün inşaallah senin transferin ne gün olduhadi hayırlısı olsun canım.. Bol kaliteli yumurtan olsun hemencik döllensin inşallah..Bende gün saymaya başladım..
Rahimde perde olduğunu bende duymuştum. Perde endometrium duvarının kalınlaşmasına engel oluyor demek ki. bu gün belli olucakmış inşallah embriyoların kaliteli olmuştur.Merhaba canım rahim duvarım çok inceymiş perde olabilir dedi daha önce başka merkezde yapılan aşılamam vardı en azından önlemimizi alalım diyince bende tamam dedim.dondurulucak emriyom kaç tane olduğu yarın belli olucak.inşallah herşey yolunda olur
Merhaba canım 4 tane embriyom donduruldu artık adeti bekliycez operasyonda iyi geçerse devamı için bekliycez artıkcanım Allah yüzünü güldürsün inşaallah senin transferin ne gün oldu
Rahimde perde olduğunu bende duymuştum. Perde endometrium duvarının kalınlaşmasına engel oluyor demek ki. bu gün belli olucakmış inşallah embriyoların kaliteli olmuştur.
Merhaba canım 4 tane embriyom donduruldu artık adeti bekliycez operasyonda iyi geçerse devamı için bekliycez artık
sayılı günler geçiyor mu :) kendimi merak ettiğim gibi çok merak ediyorum seni, inşallah güzel sonuçlar alırız.Hadi hayırlısı canımmm inşallah bol sağlıklı embriyoların olurr :)) Güzel haberler alırsın inşallah
canım Allah yüzünü güldürsün inşaallah senin transferin ne gün oldu
Geçen hafta oldu bugün 10. gün canım.. maalesef negatif..
sayılı günler geçiyor mu :) kendimi merak ettiğim gibi çok merak ediyorum seni, inşallah güzel sonuçlar alırız.
Ne yazıkki negatif benimki.. bugün kan testi yaptırdım. İnşallah senden güzel haberi alırız canım.. Günler zor geçti gerçekten..:)
Aaa çok üzüldüm canım ya çok pis moralim bozuldu. Ne diyelim hayırlısı belki 2.denemededir. benim de pazartesi günü transferin oldu bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Osman hocaya söyledin mi ne dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?