Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

canım çok üzüldüm. Moralini bozma üzülme diycem ama aynı şeyleri bende yaşadım. Kimne derse desin insan üzülüyor ama sonra toparlanıyorsun bu günler geçicek yani Allah hakkımızda hayırlısını versin. benim transferim hala olmadı bu gün kontroldeydik rahim duvarı daha istenilen kalınlığa ulaşmamış. pazartesi tekrar kontrole gidicez. rahim duvarı 8 mm olunca progestorana başlatıcakmış. 5 günde onu kullanıcakmışım.

Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer güzel haberler alırsın.. ben çabuk toparlandım aslında kötü sonuca da hazırlamıştım kendimi artık bende dondurulmuş tedavisiyle devam ederim.. :) Histeroskopi yapar mı acaba bana da merak ediyorum.. Şu an sadece estrofem mi kullanıyorsun? ekstra bir şey verdi mi?

Bazı kliniklerde histeroskopiyi ilk transfer öncesinde daha yapıyorlar. Osman hoca eğer ilk transferde tutmazsa yapıyor. Muhtemelen sanada önericektir. Negatif sonucu soylediğimde daha bana histereskopi yapıp dondurulmuşu öyle transfer yapıcam demişti. ben hala estrofeme devam ediyorum

canım transferin oldu mu? ne zaman öğrenicez sonucu

canım merhaba, osman hoca sana histeroskopi yapmış anladığım kadarı ile, bana bilgi verebilir misin ? 2 çeşidi var snaırım bunun sana hangisini yaptı ? anastazi aldın mı ? ağrılı bir sürecin oldu mu

canım
canım osman hoca anestezisiz yapmıyor çünkü histeroskopiden sonra rahime lazerle çizik atıyor. Bu da tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Ben uyandıktan sonra hiç bir ağrı sızı hissetmedim. İlaç bile vermedi. gerekli görmedi herhalde sadece biraz kanamam oldu.

canım cevabın için teşekkür ederim, özelden mesaj attım sana.

geçtiğimiz pazartesi kontrole gittik ayın 27 sinde transferi yapıcağını söyledi. Çarşambadan itibaren estrofemle beraber progeston kullanmaya başladım. bekliyoruz bakalım.

hayırlısı olur inşallah... histerokopi den sonra hamile kalan çok inşallah bizede nasip olur.. histeroskopiyi kaça yaptı? bir de adet düzenin değişti mi?

merhabalar bende histereskopi oldum yumurta toplama işleminden daha rahat uyandım ve onun kadar agrım olmadı ve daha rahat hareket ettim.Ama bi iki gün adetin son günü gibi lekelenme tarzında kanamam oldu tabikide yavaş hareket ettim yormadım kendimi tek sorunum kabızlık onun dısında bir sorunum yok.Bir dahaki adet dönemde ilaç vericek rahim kalınaşıp istenilen seviyeye gelirse transfer yapıcak..1000 tl ödedim ilk denemem benim 2. denemelerde fiyat düşüyormuş diye biliyorum...

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, inşallah pozitif sonuçlar alırsın.
ilk denemem di demişsin ilk deneme öncesi histereskopi yapmıyor diye biliyorum ama özel bir durumunuz mu var acaba ?
bende bir daha ki ay histereskopi olacağım kısmetse,

geçtiğimiz pazartesi kontrole gittik ayın 27 sinde transferi yapıcağını söyledi. Çarşambadan itibaren estrofemle beraber progeston kullanmaya başladım. bekliyoruz bakalım.
merhaba arkadaşım oldu mu transferin ?
ben 27 nisan da oradaydım transfere inen bir bayan gördüm sen olabilir misin acaba diye düşündüm, inşallah pozitif sonuçlar alırsın sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…