- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.441
Dondurulmuş 2 tane var canim. Hiç birşey hissetmiyorum istirahat ederek geçiriyorum günlerini 24 nisan canım test günüm. Inşallah uzun sürmez kulaklarınız dolar canim
amin inşallah...İnşallah o güzel duyguyu tatmak bize de nasip olur :) Düşünmesi bile güzel..
canım çok üzüldüm. Moralini bozma üzülme diycem ama aynı şeyleri bende yaşadım. Kimne derse desin insan üzülüyor ama sonra toparlanıyorsun bu günler geçicek yani Allah hakkımızda hayırlısını versin. benim transferim hala olmadı bu gün kontroldeydik rahim duvarı daha istenilen kalınlığa ulaşmamış. pazartesi tekrar kontrole gidicez. rahim duvarı 8 mm olunca progestorana başlatıcakmış. 5 günde onu kullanıcakmışım.
inşallah olur hiç moralinizi bozmayın hayırlısı olsun inşallah
Bazı kliniklerde histeroskopiyi ilk transfer öncesinde daha yapıyorlar. Osman hoca eğer ilk transferde tutmazsa yapıyor. Muhtemelen sanada önericektir. Negatif sonucu soylediğimde daha bana histereskopi yapıp dondurulmuşu öyle transfer yapıcam demişti. ben hala estrofeme devam ediyorumHayırlısı olsun canım inşallah bu sefer güzel haberler alırsın.. ben çabuk toparlandım aslında kötü sonuca da hazırlamıştım kendimi artık bende dondurulmuş tedavisiyle devam ederim.. :) Histeroskopi yapar mı acaba bana da merak ediyorum.. Şu an sadece estrofem mi kullanıyorsun? ekstra bir şey verdi mi?
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer güzel haberler alırsın.. ben çabuk toparlandım aslında kötü sonuca da hazırlamıştım kendimi artık bende dondurulmuş tedavisiyle devam ederim.. :) Histeroskopi yapar mı acaba bana da merak ediyorum.. Şu an sadece estrofem mi kullanıyorsun? ekstra bir şey verdi mi?
ben başlamadım henüz 1 ay sonra başlıycam inşallahinşallah canım, hep hayırlısını istedik zaten hayırlısı böyleymiş.. sen başladın mı?
tüp bebek oncesi genetik test falan yaptırmak gerekiyor mu acaba
Bazı kliniklerde histeroskopiyi ilk transfer öncesinde daha yapıyorlar. Osman hoca eğer ilk transferde tutmazsa yapıyor. Muhtemelen sanada önericektir. Negatif sonucu soylediğimde daha bana histereskopi yapıp dondurulmuşu öyle transfer yapıcam demişti. ben hala estrofeme devam ediyorum
geçtiğimiz pazartesi kontrole gittik ayın 27 sinde transferi yapıcağını söyledi. Çarşambadan itibaren estrofemle beraber progeston kullanmaya başladım. bekliyoruz bakalım.canım transferin oldu mu? ne zaman öğrenicez sonucu
canım merhaba, osman hoca sana histeroskopi yapmış anladığım kadarı ile, bana bilgi verebilir misin ? 2 çeşidi var snaırım bunun sana hangisini yaptı ? anastazi aldın mı ? ağrılı bir sürecin oldu muCanım aramıza hoş geldin. Öncelikle tedavin hayırlı olsun. benim tedavimde osman hoca ilk transferde histeroskopi yapmamıştı onun için senin transferini ne zaman yapar bilmiyorum ama normalde histeroskopiyi transfer yapılacak aydan önceki regl sonrası yapıyor. Bana transferi nisanda düşünüyorsan martta hastaladığında ara histeroskopi yapalım demişti. Osman hoca eğer dondurulacak embriyo varsa ilk transferde histereskopi yapmıyor bende polip olduğu halde yapmamıştı. eğer özel değilse sizde neden yapıcakmış bende merak ettim.
canım osman hoca anestezisiz yapmıyor çünkü histeroskopiden sonra rahime lazerle çizik atıyor. Bu da tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Ben uyandıktan sonra hiç bir ağrı sızı hissetmedim. İlaç bile vermedi. gerekli görmedi herhalde sadece biraz kanamam oldu.canım merhaba, osman hoca sana histeroskopi yapmış anladığım kadarı ile, bana bilgi verebilir misin ? 2 çeşidi var snaırım bunun sana hangisini yaptı ? anastazi aldın mı ? ağrılı bir sürecin oldu mu
canım cevabın için teşekkür ederim, özelden mesaj attım sana.canım
canım osman hoca anestezisiz yapmıyor çünkü histeroskopiden sonra rahime lazerle çizik atıyor. Bu da tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Ben uyandıktan sonra hiç bir ağrı sızı hissetmedim. İlaç bile vermedi. gerekli görmedi herhalde sadece biraz kanamam oldu.
geçtiğimiz pazartesi kontrole gittik ayın 27 sinde transferi yapıcağını söyledi. Çarşambadan itibaren estrofemle beraber progeston kullanmaya başladım. bekliyoruz bakalım.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, inşallah pozitif sonuçlar alırsın.merhabalar bende histereskopi oldum yumurta toplama işleminden daha rahat uyandım ve onun kadar agrım olmadı ve daha rahat hareket ettim.Ama bi iki gün adetin son günü gibi lekelenme tarzında kanamam oldu tabikide yavaş hareket ettim yormadım kendimi tek sorunum kabızlık onun dısında bir sorunum yok.Bir dahaki adet dönemde ilaç vericek rahim kalınaşıp istenilen seviyeye gelirse transfer yapıcak..1000 tl ödedim ilk denemem benim 2. denemelerde fiyat düşüyormuş diye biliyorum...
merhaba arkadaşım oldu mu transferin ?geçtiğimiz pazartesi kontrole gittik ayın 27 sinde transferi yapıcağını söyledi. Çarşambadan itibaren estrofemle beraber progeston kullanmaya başladım. bekliyoruz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?