Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Hııı benim daha transfer olmadı. Transferden sonra belki bana da verir. Aklıma geldikçe çok stres yapıyorum. Daha şimdiden 12. gün nasıl tahlil yaptırıcam diye düşünüyorum.
gerek görürse verir canım benim çok fazla kimyasal gebeliğim olduğundan verdi

ben de bugün osman hocayla gorüştüm tüplerim tıkalıymış tüp bebek ya da ameliyat dedi bana karar ver dedi kararsızım hala ve de üzgün

kızlar bugün osman hocanın yanına gittim.bütün tahlil film ne varsa götürdüm.tsh yüksek dedi sürekli kullanmam için ilaç verdi. tahlillerde 3,6 - 4 arası hep.en fazla 2,5 olması lazım dedi.ultrasonla baktı var olan yumurtalar eşit boyutlarda değil biri büyük diğerleri küçük onun için iğneden önce onları eşitlememiz lazım dedi.cünkü bu şekilde iğneye başlarsa sadece o büyük olan gelişir diğerleri kalırmış.estrofem verdi günde 3 defa iç 9 gün sonra gel.eşitlenmişlerse iğneyle tedaviye başlarız dedi.bugun benim adetimin 3.günü.şimdi 9 günde ilaç kullanırsam sonra iğneye başlarsa ne ara opu ve transfer olacak bi fikriniz var mı.adeti mi geciktiriyor bu ilaçlar anlamadım

ön görüşmede bana da biraz ters gelmişti ama bugün oldukça iyi ve çok ilgiliydi.benim sormama gerek kalmadan herşeyi anlattı.ben sevdim osman hocayı.inş hayırlı bir seçim ve sonuç olur
herşeyden öte bu zamana kadar diğer doktorların göz ardı ettiği şeyleri söyledi.benim normal yollarla gebe kaldığım iki düşüğüm var. bunun nedenini bulmak için o kadar çabaladım çünkü kolay hamile kalanlardan değilim çok dr a gittim ama en iyisi osman hoca bence

Aaa benimde o degerlerde hep hicbi dr tsh problemli demedi bana

Canım benimde çok ayrıntılı bilgim yok ama belki uzun protokol olacaktır seninki, onda adet öncesi başlanıyormuş iğnelere.. Sen Osman hocaya güven başka bişey düşünme kafaya takınca insan stres yapıyor..

ben de bugün osman hocayla gorüştüm tüplerim tıkalıymış tüp bebek ya da ameliyat dedi bana karar ver dedi kararsızım hala ve de üzgün

Merak ettim karar verebildiniz mi? Yaşınız çok ileri değilse ameliyat düşünebilirsiniz bence. Osman hoca öneride bulundu mu?

bende bu gün dondurulmuş embriyo transferi için gittim. estrofeme başlattı günde üç tane ayın 15 inde kontrol var endometrium duvarının kalınlığına göre transfer günü belli olucak. d vitamini ve tsh lara bakalım dedi haşimota hastalığıda tutunmaya engel oluyormuş.

tüp bebekle ilgili çok fazla bilgim yok canım.bu ilk denemem olacak kısmetse.bende dediğin gibi uzun protokol diye düşündüm ayın 16sında gideceğim bakalım o zaman belli olur.hoca bana o güveni verdi inş olumlu sonuç alırız
rabbim hepimiz tez vakitte evlatlarımıza kavuştursun

hayırlı olsun inş canım.bana da bugüne kadar hiç bi doktor tsh la ilgili bişey söylemedi.endokrin drları 4,5 üstünü yüksek görüyor ama kadın doğum ve bizim gibi tüp bebekle uğraşanlar için en yüksek 2,5 olması gerekiyormuş.onun için hoca bana ilaca başladı.hatta ailede şeker hastalığı genetik olduğu için 16sında gittiğimde şeker yüklemesi yapacak.bizim görevimiz ve isteğimiz sadece bebeğin olması değil olduktan sonra tutunması dedi.yani tedbirli yaklaşıyor hoca bu çok güzel bence.sana da onun için söylemiştir

Hayırlısı olsun.... İnşallah topik pozitif sonuçlarla dolarr

tek embriyo koydu canım, benim ilk denemem o yüzden sormadım bile :))

hayırlı olsun canım inşallah tutunur :)
1 hafta ara ile aynı süreçleri yaşacağız kısmetse, bende yarın yumurta toplamaya gideceğim. sende geçen hafta çarsamba gitmiştin :)
tahmini pazartesi de transfer olabilir diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…