Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Histeroskopi için gün sayıyoruzzz.

Bu hafta histeroskopi var.

Bakalım ne çıkacak.

Aramızda yaptıran var mı?

cnm sıkıntılı birşey değil bende kormuştum bende polipler vardı onları temizledi en fazla 20 dakkaya ayılıyorsun agrı falan olmuyor bende kanama olmustu o da normalmıs hiç stres yapma bende yapmıştım bı o gun dınlendım kendine dikkat et her sey işallah çok iyi olur

Bakalım ne çıkacak.

vaarrrr....:)))))

uyutulduğun için pek sıkıntı olmuyor çok rahat geçiyor...ayıldıktan sonra benim biraz midem bulanmıştı ve başım dönmüştü anestezi etkisiymiş ama çok sürmedi bi iğne yaptılar o çok ii geldi toparladım hemen... adet ağrısı gibi ağrım olmuştu rahim duvarına çizik atmış hocam başka bi sorun çıkmadı şükürler olsun...1 hafta kadar hareketle artan ağrılarım oldu sonra düzeldim...herkeze göre değişiyor tabi yani çok korkulacak bişey yok rahat ol...hangi gün olucaksın?

hamiş arkadaşlar nasılsınız?bekleme süresinde ne gibi belirtler yaşadınız?şu an neler yaşamaktasınız lütfen bilgilendirin bizleri...

olin arkadaşım sen ne zaman başlıyorsun kısmetse bursadamısınız?daha önce herhangi bir tedavi gördünüz mü?

Osman bey ile henüz görüşmedik, evet bursadayım. daha önce herhangi bir tedavi görmedik, ilk osman bey ile başlayacağız kısmetse.

İnsallah hepimizin hakkında hayırlı olsun.Nar suyu günlük ne kadar içiyorsun?Kaçıncı günden başlanıyor içmeye,ne kadar zamana kadar içiyorsun?Bende günlük bir dilim ananas yemeye çalışıyorum.Ananas rahmi kanlandırıyormuş.

Osman bey ile henüz görüşmedik, evet bursadayım. daha önce herhangi bir tedavi görmedik, ilk osman bey ile başlayacağız kısmetse.

hayırlısı olsun hakkınızda...

İbrahim saraçoğlunun kürü canatann şöle idi sabah 1 bardak öğlenden sonra bir bardak diye fakat ben bir kere sabah 11 gibi 12 olmadan içiyorum..içtiğim bardak büyük boy 500 ml yakın alıyor...boyutuna göre orta boysa 3 tane nar ayıklayıp sıkıyorum...İbrahim saraçoğlu kalınlaşma sorunu yüzünden hamile kalamayan bayanlara rahim kalınlaşmasına ve daha bir çok faydasını söylüyor 15 ila 20 gün yapılacak...ama ben bunu geç öğrendim geçen perşembe başladım 5 gün oldu çarşamba kontrolüm var bakalım rahim kalınlığı ne olucak 7
gün içmiş olucam...

canım benim fazla belirtim olmadı.kasıklarımda bıçak saplar gibi birkaç kez ağrım oldu bide akşamüstü sanki çok uykum varmış gibi oldu o da yanılmıyorsam 5ve 6. günleriydi.insan bunları sonradan düşününce buluyor aslında.her gün aynı şeyleri hissetmiyorsun yani.bende sürekli belirtileri araştırıyordum ama hiç abartıldığı gibi belirtiler olmadı yani bişeyler hissetmezsen sakın canını sıkma. Benim yarın yine kan tahlilim var inşaallah değerim yükselir alarm durumu yani

hoşgeldin arkadaşım çok iyi bir karar vermişsiniz başka yerlere gidipte moralini bozmadan ehliyle işe başlamak en güzeli hayırlı olsun inşaallah.

yarında güzel haberlerini alırız inşallah...Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

arkadaşlar merhaba öncelikle Rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıcakla bir bebiş nasip etsin
ben 30 yaşındayım bundan 4,5 yıl önce 2 doktor 1 histereskopi,defalarca muayene sonuçta maddi manevi hüsranla osman hocaya gittim sorunum rahim içinde polipti hocam sağ olsun histereskopi yaptı ve masadan kalktığımın 5.günü normal yollarla hamile kaldım.ne zaman arasam yardımcı oldu hatta şehir dışındaydım almam gereken ilaçları kullanma şeklini herşeyi anlattı eşimde bende çok memnun ayrıldık şimdi 3,5 yaşında bir oğlum var sorunuma gelince sanırım polip tekrarladı(ki hoca tekrarlar demişti )
hocanın son muayene ücreti ve polip operasyon fiyatı hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim moralim sıfır aynı şeyleri tekrar yaşamak üzücü mayıs gbide 2.bebişi düşünüyoduk 7 kg vermem lazım zira hocanın en nefret ettiği şey kilo

Bakalım ne çıkacak.

merhaba canım ben de oldum histeroskopi hatta kendimi hazır hissettiğimde tekrar histeroskopi ile başlıcam tedaviye hiç korkma 20-25 dk sürüyor ben ayılırken çok ağlamıştım sadece bastırdığım duygular çıktı galiba gün yüzüne :) çok az da ağrı oluyor ama adet sancısından daha hafif şimdiden Allah yardımcın olsun......

merhaba cnm hoşgeldin :)
muayene ücreti 200 dü en son artmadıysa tabi yeni giden arkadaşlar daha iyi bilir polip için bir şey diyemem ama ben perde için histeroskopi yaptırdığımda 1000 tl almıştı... Osman bey okadar iyi bir doktor ki insan parayı hiç düşünemiyor zaten :) şimdiden geçmiş olsun tatlım...

senin adına cok ama cok sevindim allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah Rabbim bize de tez zamanda yaşatır......amin

arkadaslar osman bey hep kilo vermelisin diyor çok şükür bana kırıcı bir şey söylemedi hiç ama bu konuda katıymış... sizlerin kiloları nasıl ve tüp bebek de kilo çok etkili mi ? ben 75 kiloyum ve polikistikoverle kilo vermek çok zor glikofen kullanmam gerek ama o da midemi altüst ediyor siz ne durumdasınız ? önerileriniz varsa çok sevinirim....

Canım ben Osman Hocaya gittiğimde 1 yıl önce 88 kğ olmuştum.Bende pco biriyim.İki aşılama yaptırmıştım. Bana bir sürü hoca laf söylemişti.70 kğ olmadan işlem yapmam sana demişti. Bana bebekle seni sağlıklı göndermek benim amacım demişti.Kilo verirsem bir yıl içinde %80 hamile kalırsın demişti.Ama olmadı. Şimdi 75 kg boyum 1.75 . Diaforminle çok güzel kilo verdim. Yazın 73 e kadar indim. İlacını zorda olsa kullan ve yürüyüş yap. ilac iştahi kapatıyor.Bende de sende ki etkileri yapmıştı ama sabret.Şimdi yeniden Osman hoca ya gitmeye başladım.Ama kilo konusunda hala konuşuyor.Aşılama yapıyorum yarın.

ben en son 300 tl verdim yaz sonuydu değişti mi bilmem ama değişmemiştir sanırım.hist. oldum ama bende sadece çizik atıldı başka sorunum yoktu oda 500 tl...ama seninki daha fazla olur muhtemelen.Allah yardımcınız olsun...ne güzel bir evladın olmuş Allah bağışlasın...moralin niye sıfır bak biz evlat sahibi olmak için ne acılar çekiyoruz....

hamilelikte kilo genel olarak etkili zaten...ben öle bir sorun yaşamadım ama tedavi sırasında 2 kilo aldım hatta daha fazla vücudum su topluyor sanırım şiştim...bol bol yürüyüş yap bol su iç hamur işleri,ekmek,pirinç,makarna uzak dur yesende çok çok az ye...ben daha önce 9 kilo kadar vermiştim dikkat ederek...mideye gelince benimde midemde sorun var mide koruyucu içiyorum ilaçları kullanırken birde yatarken gaviskon advance içip yatıyorum...Allah hepimize kolaylıklar versin...

Allah yar ve yardımcınız olsun canatann hayırlısı hakkınızda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…