Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

iyi dileklerin için sağolasın allah razı olsun.amin cümle isteyenlerin başına olsun. benim 2. denememdi dondurulmuş tek embriyoydu canım.

Allah razı olsun canım amin inşaallah hepimiz için dua ediyorum inşaallah.tabiki canım salı günü yeni bir kan testi beni bekliyor mesela inş.artar değerim bizler için her zaman risk var işte.

canım benimde femarayla daha az yumurtam olmuştu.olsun zaten 1 yumurta herşey için yeterli.

aramıza hoşgeldin cnm.osman hocayı tercih etmekle doğru bir seçim yapmışsınız.inşallah tedavin hayırlı olur ve en kısa zamanda rabbim sağlıklı hayırlı bebişler verir.umudunu kaybetme ve pozitif ol.vakit saat geldimi rabbimin ol demesiyle oluveriyor....daha önce hangi tedaviler uygulandı?ilk tüp bebek denemesimi olacak?rabbim hakkında hayırlısını versinnn....

misman cnm senin ilk deneme negatifmiydi?dondurulmuş embriyo ile hamile kalınca bende umutlandım.nisan sonu bende gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa...

hbyiron

Canım sen ne aşamadasın ?

ben dondurulmuş transfere hazırlık yapıyorum...estrofem kullanıyorum çarşamba kontrol var rahim kalınlığına bakıp ona görede progestan başlıcam 5. günde de inşallah transfer hayırlısı ile...ilacın haricinde rahim duvarımın kalınlaşmasına destek olsun diye hergün taze nar suyu içiyorum bakalım sonuç ne olucak merak içindeyim...

arkadaşım merhaba..
Biz de aralıkta tüp bebek tedavisine başladık sonucu negatifti. suan histeroskopiyi bekliyoruz. Sanırım biz de nisan sonu gibi dondurulmuş embryolarla devam edeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım benden haberler iyi rabbimin izniyle kuzucuklarım tutundu inş ayın 30 da hayırlısıyla kalp atışlarını duyarım

sen nasılsın ne durumdasın başladınmı tedaviye

ohh şükür rabbime :)

Allah hayırlısıyla kucağına almayı ve rabbımın razı olacagı evlatlarını yetiştirmeyi nasip etsin.

Biz beklemedeyiz. hala histeroskopiyi bekliyoruz.

Ancak nisan sonu 2. transfer yapılacak.

duanı bekliyorum.

Arkadaşım hos geldin. tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarımız cok aslında:
Narinecem, havin-su, ebay ve daha niceleri

Şunu da belirteyim ki olmayanlar da var. yıpratıcı bir süreç ama en azından sen cocgun olsun diye tedavi arıyorsun öylece oturup beklemiyorsun.

tedavini erteleme bence biran önce basla :)

:) :) :) rabbime şükürler olsun. Gözün ve gözümüz aydın.

Sizlerin yazdıklarınızı hep takip ediyorum ama pek fırsat olup da yazamıyorum.

Bebişin hayırlı olsun inşallah.

Sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah rabbim.

Hamilelerin duası kabul olur bizlere de dua et olur mu :)

iyi olucak inşaallah canım

allah razı olsun canım amin inşaallah. dua etmem mi bu sıkıntıyı ancak çeken bilir hepimiz için dua ediyorum.sizlerde bana dua edin .

Evet ilk deneme olacak,bu yüzden tedirginlik en üst noktada.

Histeroskopi için gün sayıyoruzzz.

Bu hafta histeroskopi var.

Bakalım ne çıkacak.

Aramızda yaptıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…