Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Sen ne güzel kilo vermissin cnm tüpden önce ben de vermeyi düşünüyorum. 3.asilaman mı? gecen sene ben de 3 kez yaptirdim bir keresinde 6 yumurtam vardi osman bey bile bu ücüz olur kesin demisti ama olmayinca olmuyor iste inşallah senin hayırlı haberlerini duyarız Allah yardımcın olsun

tşk ederim cnm cvp verdiğin için bide kiloyla ilgili sormuşsun ya benim tüp bebek tedavisi değildi ama 68,5 la hamile kaldım bir kilo dahi almıcaksın demişti bir hastam 100 kg ile hamile kaldı 101 le doğurdu bu zor değil demişti daha neler demişti neler

tşk ederim cnm cvbın için sizin topikte benim moralim sıfır demem hata olmuş kusura bakmayın ama hemen acıklayayım şimdi polip öyle bir dert ki ağrı sızı yok ok ama her daim ara kanama var,ilişki sırasında ve sonrasında artan bir kanama buda bebek düşünülünce sorun teşkil ediyo hamile kalma olasılığı düşük hamile kalınsa bile düşük yapma ihtimali var ve tekrar eden bir durum daha önce alınmıştı yine oluştu işte böyle
Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba cnm.aynı ayda tüp bebek yapılmış ikimizinde.bende nisan gibi dondurulmuş embriyo transferi düşünüyorum allah nasip ederse.bakarsın aynı anda hamiş oluruz:)senin yaş kaç?kaç embriyo koydurmayı düşünüyorsun?....bende ekim ayında histeroskopi ile polip operasyonu geçirdim.çok basit bir işlem.hatta bende anestezi korkusu olduğu için bayılmadan yaptırdım.hemşireler falan şaşırdı.ama ona rahmen çak acı hissetmedim...rahimi iyi görebilmek için basınçlı su veriyor.sadece onun baskısını hissettim.ultrasondan yapılan işlemleri izledim.polipin kesilmesi filan..orada sinir olmadığı için kesilirken filan canın yanmıyor.opudan daha kolay...inşllh burdan hep beraber hayırlı haberleri veririz.....

aminnn cnm inşllh hepimize sağlıklı bebekler versin rabbim....ben ekim ayında polip operasyonu için 1000 tl ödemiştim.muayene ücreti 300 tl. en son aralıkta gitmiştim.değiştiyse onu bilmiyorum.yeterki sorun polip olsun.20 dk lık işlem.sonrasında tedavisiz hamile kalabilmen çok güzel.inşllh buda ilk bebeğin gibi hemen arkasından gelir....evet hoca kiloya çok karşı.bende diaforminle kilo verdim.tabi spor ve ekmeği azalttım...inşllh en kısa zamnda bebişine kavuşursun....

bu diaforminde nedir cnm ya ikidir duyuyorum :44:
Rabbim herkesin gönlüne göre versin

bu diaforminde nedir cnm ya ikidir duyuyorum :44:
Rabbim herkesin gönlüne göre versin

diaformin vücuttaki insülin direncini düşürmek için kullanılan bir ilaç.aynı zamanda zayıflamak isteyenlerede veriyorlarmış.pco lu olanlarda kullanıyor.yumurta gelişimini sağlamak için.anlayacağın çok amaçlı kullanılıyor.ama kilo verme aşamasında ben çok faydasını gördüm.iştahını kapatıyor ve tokluk hissi veriyor.doktoruna danışarak kullanabilirsin.zaten önemli bir yan etkisi yok.sadece ilk başlarda biraz bağırsakların bozuluyor.sonra normale dönüyor...

slm kızlar.topik pek sessiz ,gelen giden yok sanırım...yeni haberler yokmu?bu arada CANATAN aşılaman oldumu cnm?inşllh sorunsuz bir şekilde geçmiştir.hayırlı haberlerini alırız inşllh bu ay...

Benimde canım üçüncü aşılamam az önce oldu yeni eve geldim.Bende geçen yıl Osman hoca ya gitmeden önce iki aşılama yapmıştım.Çok yumurtam olmuştu. Şimdi tek yumurtam var. İnsallah olacak.

slm kızlar.topik pek sessiz ,gelen giden yok sanırım...yeni haberler yokmu?bu arada CANATAN aşılaman oldumu cnm?inşllh sorunsuz bir şekilde geçmiştir.hayırlı haberlerini alırız inşllh bu ay...

Yeni aşılamam bitti.Üç gündür evde yoktum.Hoca iki defa aşılama yaptı.Gün sayacagız artık hayırlısıyla

İbrahim saraçoğlunun kürü canatann şöle idi sabah 1 bardak öğlenden sonra bir bardak diye fakat ben bir kere sabah 11 gibi 12 olmadan içiyorum..içtiğim bardak büyük boy 500 ml yakın alıyor...boyutuna göre orta boysa 3 tane nar ayıklayıp sıkıyorum...İbrahim saraçoğlu kalınlaşma sorunu yüzünden hamile kalamayan bayanlara rahim kalınlaşmasına ve daha bir çok faydasını söylüyor 15 ila 20 gün yapılacak...ama ben bunu geç öğrendim geçen perşembe başladım 5 gün oldu çarşamba kontrolüm var bakalım rahim kalınlığı ne olucak 7
gün içmiş olucam...[/QUOTE]

Canım rahim kalınlıgının ne kadar olması gerekli.Benim aşılama da 8.1 olmuş.

Benimde canım üçüncü aşılamam az önce oldu yeni eve geldim.Bende geçen yıl Osman hoca ya gitmeden önce iki aşılama yapmıştım.Çok yumurtam olmuştu. Şimdi tek yumurtam var. İnsallah olacak.

Cok gecmis olsun canim Allah güzel haber almayi nasip etsin:) nasil gecti peki zor muydu?

Cok gecmis olsun canim Allah güzel haber almayi nasip etsin:) nasil gecti peki zor muydu?

Önce ki aşılamalarıma göre çok kolay geçti.Hoca iki defa aşılama yaptı.İlk aşılamada sperm sayısı az olmuş üzüldüm biraz ama bu günkü aşılamada o da iyiydi. Hayırlısıyla on dört gün sonra test yaptıracagız.

Canım rahim kalınlıgının ne kadar olması gerekli.Benim aşılama da 8.1 olmuş.

8 ve üstü olursa yemede yanında yat tüp bebektede yani progesteron hormonuna başlamak için vede transfer içinde tabi..

çarşamba 6.4 olmuş pazar gene kontrol var inşallah olur...

hayırlı olsun inşallah evladına kavuşursun tez vakitte...

misman dan haber var mı 2. testi yapıcaktı...?

Yeni aşılamam bitti.Üç gündür evde yoktum.Hoca iki defa aşılama yaptı.Gün sayacagız artık hayırlısıyla

canım çok sevindim hadi hayırlısı inşaallah rabbim sağlıkla sıhhatle evladına kavuştursun inşaallah. ben transferden sonra 7 gün şunları okudum istersen sende oku canım.
TRANSFERDEN SONRA 7 GÜN GÜNDE 3 VAKİTTE OKUNACAK.( örneğin sabah öğle ikindi)
1 kere Fatiha suresi
1 kere Elif-lam-mim
1 kere Ali-İmran suresi 16.ayet
1 kere Ali-İmran suresi 26.ayet
1 kere Ali-İmran suresi 154.ayet
1 kere Enbiya suresi 89.ayet
1 kere Fetih suresi 29.ayet
1 kere Cin suresi ilk 4 ayet
1 kere Tekasur suresi
1 kere İhlas suresi
1 kere Felak suresi
1 kere Nas suresi okunacak.

Canım hepimiz için hayırlısı olur insallah. Duaları bende okuyacagım.Senin testin ne oldu? Hamilelik nasıl gidiyor? Anlatta biraz heveslenim.

Canım hepimiz için hayırlısı olur insallah. Duaları bende okuyacagım.Senin testin ne oldu? Hamilelik nasıl gidiyor? Anlatta biraz heveslenim.
canım 2. testim çok şükür iyi bugünde muayene var 6 tı da sanırım keseyi görücez inşaallah.Her seferinde çok heyecanlanıyorum canım ya dua ediyorum rabbim inşaallah tamamına erdirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…