Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

haklısınız ama osman hocanın merkezinde herhangi bir sigorta şirketi ile anlaşmasının olmadığını biliyorum...sigorta şirketlerininde bir sürü ıvır zıvır koşulları var ben araştırmıştım ama o sene için yaptırdığın özel sigortanın ilk 9 ayında hamile kalmaman gerekli yani karşılamıyor son 3 ayında denk gelmesi ne kadar olursa...küvez masraflarını zaten devlet karşılıyor ne olursa olsun benim bildiğim...tahlilerini anlaşmalı olduğu bi lab. var orda yaptırıyor ya da mesela sen dersen ki hocam ben devlet hastanesinde yaptırıcam onada bir şey demiyor...doğumu hem jimer hemde acıbademde yaptırıyor sana kalmış kendin seçiyorsun öle biliyorum....[/QUOTE

küvezi bende sizin söylediğiniz gibi biliyordum acil bir durumda anne veya babann herhangi bi sosyal güvencesi varsa doğum yapılan kurumun sgk ile anlaşması olup olmadığına bakılmakszn çıkan küvez masrafını devlet karşılıyor ama acıbademi aradık hyr bizde öyle bişi geçerli değil acıbadem sigorta yaptırırsanız %50sini ödersiniz dediler bu arada 1 günlük küvez masrafı 750 tl'miş. belki 2. doğumumda her şey yolunda gidecek küveze ihtiyacmz kalmayacak ve ben bu sefer 27-28. haftada değil 30'lu haftalarda doğum yapıcam ama kızımın acısı bizi her şeyi düşünmeye itiyor işte..inş. hiçbirimizin ihtiyacı kalmaz böyle şeylere...çok teşekkr ederm verdiğim bilgilere...

kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen...yarın öğlen hoca arayacak haber verecek transfer saatini Allah yardımcımız olsun inşallah güzel çözünür bizim sıpalar.....:))))

allah yardımcınız olsun inşaallah canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah.

Bugün osman hoca ile ilk görüşmemizi yaptık, osman bey ile ilgili buradaki yorumları okuduğumda çok sert,tersleyen bir insan ile karşılaşacağıma kendimi oldukça hazırladım.randevu almak için aradığımda o kadar çok heyecan yaptım ki kalbim ağzımda attı :) bugün tanıştığımızda bütün tedirginliğim kayboldu, osman bey gayet güler yüzlü naif bir insan,soru sormamıza bile gerek kalmadan bütün detayları kendisi anlattı, ultrason muayenemi oldum sonra yine konuştuk, çatlamamış yumurta olduğu için ilaç verdi 2 hafta sonra için tekrar randevulaştık.Bizde sorun eşimin sperm azlığı ve ileri hareketin 0 olması, şansımızın %40 olduğunu söyledi.Ne çok umutluyum ne de çok umutsuz ama osman bey bizim için doğru karar buna inanıyorum.

canım tedavin hayırlı olsun inşaallah bende senin gibi aynı duygulardaydım ama elhamdülillah şimdi hamileyim inşaallah rabbim sanada nasip etsin inşaallah her daim umutlu ol ve vazgeçme.

allah yardımcınız olsun inşaallah canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah.

çok saol misman inşallahh Rabbim gönlümüze göre verir...dün transfer oldum hayırlısı ile inşallahh içimde pek umut yok nedense yoruldum artık bu 3. denemem oldu 2 tane trasfer edildi...test günüm 11 nisan hayırlısı hakkımızda...

hayırlı olsun tedavi süreciniz bende dün 4 te transfer yapıldı...belki karşılaştık kim bilir ...:)...kaçta ordaydınız....?

canım umudunu yitirme hiç bir zaman sen güçlü ol ki bebişinde güçlü olsun inşaallah.sağlıkla sıhhatle tutunucaklar inşaallah bebişlerin.

hbyiron hayırlı olsun cnm inşllh bebişlerin sımsıkı sana tutunurlar.rabbim sağlıklı hayırlı bebişler versin inşllh.sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz burdan,gelişmelerden biz haberdar etmeyi unutma cnm.rabbim gönlüne göre ersin inşllh ...amin....

aramıza hoşgeldin,tedavin hayırlı olsun cnm.osman hocayı tercih etmekle doğru bir seçim yapmışsın.hoca muayenesinde gayet iyi ve güleryüzlü,hatta espirili.akşam sekizden sonra sinirli oluyor, tlf da yani...sonuçta oda bir insan,makina değilki....onada anlayış göstermek gerekiyor...inşllh en kısa zamanda bebişine kavuşursun cnm....

kimse soru soramamaktan mutlu değil,ama napalım doktorumuz iyi diye katlanıyoruz.benim için artıları daha fazla o yüzden artık takılmıyorum ben bu duruma.aradığımda ulaşabiliyorum en güzeli bu.bütün tedavi sürecinde herşeyle kendisi birebir ilgileniyor buda benim için çok önemli bir artı.diğeer forumlarda okumuştum,sadece ilk muayenede hocayı görüyorlarmış.ekip çalışması deyip,hangi doktor boşta ise daha sonra onlar ilgileniyorlarmış.ben doğru adreste olduğumu düşünüyorum.önce rabbime,sonra doktoruma güveniyorum....

canım umudunu yitirme hiç bir zaman sen güçlü ol ki bebişinde güçlü olsun inşaallah.sağlıkla sıhhatle tutunucaklar inşaallah bebişlerin.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

saolun kızlar...ayy inşallahh...

biz 15:30 a doğru oradaydık.

canım tedavin hayırlı olsun inşaallah bende senin gibi aynı duygulardaydım ama elhamdülillah şimdi hamileyim inşaallah rabbim sanada nasip etsin inşaallah her daim umutlu ol ve vazgeçme.

çok teşekkür ederim, allah herkesin duasını kabul etsin. sizin kaçıncı denemenizdi ?

evet bahar 77 sana katılıyorum muayenede gayet iyi akşam sinirli oluyor :)) sonuçta iyi bir hekim

ya evet canım haklısın bizde artık öyle diyoruz ama birazcık daha konuşabilseydim iyi olurdu napalım yapacak bir şey yok..senin durumun nedir canım??

ya evet canım haklısın bizde artık öyle diyoruz ama birazcık daha konuşabilseydim iyi olurdu napalım yapacak bir şey yok..senin durumun nedir canım??

sende haklısın cnm ,insan bu süreçte zaten hassas oluyor.ama doktorumuz iyi diye katlanıyoruz.hatta ilk zamanlarda tlf da birkaç kez fırçalayınca dedimki bu doktorun benimle mi bir sorunu var acaba?ama baktımki genelde böyle,artık hiç takılmıyorum inan...bende negatif tüp bebek tedaisinden sonra dinlenme aşamasındayım.mayısgibi dondurulmuş transferine gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa.hakkımızda hayırlısı inşllh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…