- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
aminnnn çok teşekkür ederim...sen nasılsın test günün ne zamandı?
perşembe canım.beklemedeyim.
merhaba canım nasılsın arada gırıp bı bakıyorum ne var yok dıye inan hep aklımdasın tedavıye başlamşsın hayırlı olsun :) allah yuzunu güldürsun güzel haberini bekliyorum inş :) msj kutun doluymuş bende senı burda buldum :) k.i.b
ben 3 kez hap tedavisi,1 kez aşılama,2 kez de tüp bebek 2.sinde dondurulmuş embriyoydu çok şükür o tutundu.
sende haklısın cnm ,insan bu süreçte zaten hassas oluyor.ama doktorumuz iyi diye katlanıyoruz.hatta ilk zamanlarda tlf da birkaç kez fırçalayınca dedimki bu doktorun benimle mi bir sorunu var acaba?ama baktımki genelde böyle,artık hiç takılmıyorum inan...bende negatif tüp bebek tedaisinden sonra dinlenme aşamasındayım.mayısgibi dondurulmuş transferine gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa.hakkımızda hayırlısı inşllh...
Arkadaşlar merhaba..Öncelikle hamilelik haberi bekleyenlere en güzel haberler vermelerini ,hamile olan arkadaşlarımında zamanında doğum yapmalarını dilerim..
Benim 23 haftalık bir kayıbım var geçtiğimiz haziranda..Rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu..Teşhis aşamasında osman hocaya gittim..Şimdi yine hamileyim..Cmt gel kese gözükür dedi..Birde vajinal progestan al dedi.100 lük 3 kere..Bende crinone jel aldım..Sizler ne kullanıyorsunuz?Birde pıhtılaşması olan arkadaş varmı burada?
Arkadaşlar merhaba..Öncelikle hamilelik haberi bekleyenlere en güzel haberler vermelerini ,hamile olan arkadaşlarımında zamanında doğum yapmalarını dilerim..
Benim 23 haftalık bir kayıbım var geçtiğimiz haziranda..Rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu..Teşhis aşamasında osman hocaya gittim..Şimdi yine hamileyim..Cmt gel kese gözükür dedi..Birde vajinal progestan al dedi.100 lük 3 kere..Bende crinone jel aldım..Sizler ne kullanıyorsunuz?Birde pıhtılaşması olan arkadaş varmı burada?
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım...tüp bebek mi senin doğal yollarlamı??neden progestan kullanmıyorsunki??
canım benimde pıhtılaşma sıkıntım var.hayırlı olsun hamileliğin...
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım...tüp bebek mi senin doğal yollarlamı??neden progestan kullanmıyorsunki??
Hangi değerin..Kan sulandırıcı kullanıyormusun?Benim Mthfr c677t heterezigot..Önemsizmiş ama insanın içi rahat etmiyor.
benimde iki degerim heterozigot biri senin ki biri de A ile başlayanı hamile kalınca clexan kullanacam çünkü üç gebelik kaybım var
Geçmiş olsun arkadaşım kaza yapmışsın..Pıhtılaşma tahlillerini Osman Hocamı istedi yaptrmanı?İğne kullanmanı tavsiye edende omuydu?
tüp bebek tedavisi gören arkadşların hepsimi kullanıyor clexanı?
Kızlar moralım çok bozuk bu gün en kötü günlerimden biri. Sabah kaza yaptım Daha yeni de adet oldum.tüp bebek il dışından arabasız olmaz.Geliş gidiş sorun olacak.Ne olacak bilemedim.
Sağol arkadaşım.Crinone jelde progesteron..Aynı şey..Sadece vajinal olanı.Ucunda aplikatörü var onu içeri sokup sıkıyorsun...Normal progestan hapı nasıl itiyorsunuz..Derine itilmezki?
Kızlar moralım çok bozuk bu gün en kötü günlerimden biri. Sabah kaza yaptım Daha yeni de adet oldum.tüp bebek il dışından arabasız olmaz.Geliş gidiş sorun olacak.Ne olacak bilemedim.
:))) inanki aynı duyguları hissettim bende sana özelden mesaj attım canım ama 100 mesaj olmadan atamıyormuşum..neyse bende aynı şekilde negatif bir denemeden sonra dondurulmuşlarla transfer için mayıs ya da haziranı bekliyoruz...benim bu 3. olacak her seferinde yıkılıyorum ama bakıyorum bizim gibi olan çok kişi var..misman mesela dondurulmuşla hamile kalmış okuyunca çok mutlu oldum..darısı başımıza arkadaşım..bizde inşallah mutlu sona ulaşırız...başka varmı acaba dondurulmuşla hamile kalan biliyomusun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?