Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

aminnnn çok teşekkür ederim...sen nasılsın test günün ne zamandı?

merhaba canım nasılsın arada gırıp bı bakıyorum ne var yok dıye inan hep aklımdasın tedavıye başlamşsın hayırlı olsun :) allah yuzunu güldürsun güzel haberini bekliyorum inş :) msj kutun doluymuş bende senı burda buldum :) k.i.b

perşembe canım.beklemedeyim.

hayırlı haberlerini alırız inşallah....

merhabaaa iyiyimm aminn canım ya aminnn inşallahh..sen nasılsın canım?neler yapıyorsun?...bana transfer yapıldı 2 tane bekliyorum arkadaşım 11 nisanı... hayırlısı ile bu sefer Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür 3. denemem biliyosundur...bende takip ediyorum elvanelvanın oğlu oldu.minecan hollandadan hamileydi...kıvılcımın.jakobinin bebekleri oldu daha aklıma bunlar geldi...senin bildiklerin var mı?...

mesaj kutumu kontrol edeyim...:)))...

öpüyorumm sende habersiz bırakma...

:))) inanki aynı duyguları hissettim bende sana özelden mesaj attım canım ama 100 mesaj olmadan atamıyormuşum..neyse bende aynı şekilde negatif bir denemeden sonra dondurulmuşlarla transfer için mayıs ya da haziranı bekliyoruz...benim bu 3. olacak her seferinde yıkılıyorum ama bakıyorum bizim gibi olan çok kişi var..misman mesela dondurulmuşla hamile kalmış okuyunca çok mutlu oldum..darısı başımıza arkadaşım..bizde inşallah mutlu sona ulaşırız...başka varmı acaba dondurulmuşla hamile kalan biliyomusun???

Arkadaşlar merhaba..Öncelikle hamilelik haberi bekleyenlere en güzel haberler vermelerini ,hamile olan arkadaşlarımında zamanında doğum yapmalarını dilerim..
Benim 23 haftalık bir kayıbım var geçtiğimiz haziranda..Rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu..Teşhis aşamasında osman hocaya gittim..Şimdi yine hamileyim..Cmt gel kese gözükür dedi..Birde vajinal progestan al dedi.100 lük 3 kere..Bende crinone jel aldım..Sizler ne kullanıyorsunuz?Birde pıhtılaşması olan arkadaş varmı burada?

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım...tüp bebek mi senin doğal yollarlamı??neden progestan kullanmıyorsunki??

canım benimde pıhtılaşma sıkıntım var.hayırlı olsun hamileliğin...

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım...tüp bebek mi senin doğal yollarlamı??neden progestan kullanmıyorsunki??

Sağol arkadaşım.Crinone jelde progesteron..Aynı şey..Sadece vajinal olanı.Ucunda aplikatörü var onu içeri sokup sıkıyorsun...Normal progestan hapı nasıl itiyorsunuz..Derine itilmezki?

Yazmayı unutmuşum..doğal yoldan hamile kaldım..Osman hocaya gime sebebim rahim ağzı yetmezliğim olduğu için..12.haftada serklaj olucam.

Kızlar moralım çok bozuk bu gün en kötü günlerimden biri. Sabah kaza yaptım Daha yeni de adet oldum.tüp bebek il dışından arabasız olmaz.Geliş gidiş sorun olacak.Ne olacak bilemedim.

benimde iki degerim heterozigot biri senin ki biri de A ile başlayanı hamile kalınca clexan kullanacam çünkü üç gebelik kaybım var

Geçmiş olsun arkadaşım kaza yapmışsın..Pıhtılaşma tahlillerini Osman Hocamı istedi yaptrmanı?İğne kullanmanı tavsiye edende omuydu?

tüp bebek tedavisi gören arkadşların hepsimi kullanıyor clexanı?

Sağ ol canım . pıhtılaşma tahlilini benden Osman hoca istemedi. Üçüncü gebeliğim boş gebelik oldu.Gazide kürtaj oldum.Üç yıl önceydi.Testler orada yapılmıştı.Ben testleri Osman hocaya götürdüm. O da hamile kalınca clexan kullanacaksın dedi.Başka test yaptırmamı istemedi. Başka testler yaptırsam iyi çıksa bile artık clexansız olmaz dedi.Şimdi tüp yapılacak artık. Şimdiye kadar kullanmamı istemedi.Gebe kalınca başlanacak dedi. Tüp bebekte belli hastanelerde önlem olsun diye kullanılıyormuş.

Kızlar moralım çok bozuk bu gün en kötü günlerimden biri. Sabah kaza yaptım Daha yeni de adet oldum.tüp bebek il dışından arabasız olmaz.Geliş gidiş sorun olacak.Ne olacak bilemedim.

Çok geçmiş olsun. Kaza yapmanla, adet olmanın bir ilgisi varmı? sonucun negatif olmasıyla yani. Hayırlısı olsun canım, ne kadar üzülsekte elden bir şey gelmiyor. İnşallah tüp bebekte pozitifi görürsün.

Sağol arkadaşım.Crinone jelde progesteron..Aynı şey..Sadece vajinal olanı.Ucunda aplikatörü var onu içeri sokup sıkıyorsun...Normal progestan hapı nasıl itiyorsunuz..Derine itilmezki?

biliyorum canım ben ikisinide kullandım ancak miktarları farklı crinone jel 90 lık diğer hap 200 lük daha fazla alıyorsun..hapı vajinadan içeri bırakıyorsun jelin akıntısı çok oluyor ancak hap daha çok emiliyor :))günde 3 tane hap kullandım..

canım üzülme her şerde bir hayır vardır..tüp bebek tedavisimi göreceksin,olmadı diğer ay yaptırırsın..arabasız çok zor bizde şehir dışından geliyoruz zor yani otobüsle falan olacak şey değil...

kızlar ya bu dondurulmuş embriyo transferinde nasıl bir tedavi olacağız çok merak ediyorum birde transfer ücreti ne kadar ???????????????

çok geçmiş olsun cnm.bununla gelsin geçsin.bişiler dağıt cuma günü....sonucunu merakla bekliyordum,adet oldum deyince üzüldüm.ama hayırlısı olsun.daha zamanı var demekki.zaten aşılamada şans çok az %20.aslında ben aşılamayı maddi ve manevi kayıp olarak düşünüyorum.ama prosedür gereği hoca yapmak zorunda.benim aşılamada negatif olmuştu.hakkımızda hayırlısı olsun.arabada hasar çokmu?hemen yapılır heralde.olmadı bir ay ara verir.sonraki aya başlarsın sende.herşeyde bir hayır vardır.rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun inşllh.

inşllh bu sefer olur cnm.misman banada umut oldu.diğer forumlarda okumuştum dondurulmuşlarla hamile kalanları.herşey rabbimin elinde. o ol dedikten sonra oluverir...rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşlhh...dondurulmuş transferi 1500 tl sanırım yanlış hatırlamıyorsam.misman yazmıştı önceki mesajlarda.kullanılan ilaçları filanda söylemişti.geriye dönersen bulursun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…