- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
Çok geçmiş olsun. Kaza yapmanla, adet olmanın bir ilgisi varmı? sonucun negatif olmasıyla yani. Hayırlısı olsun canım, ne kadar üzülsekte elden bir şey gelmiyor. İnşallah tüp bebekte pozitifi görürsün.
canım üzülme her şerde bir hayır vardır..tüp bebek tedavisimi göreceksin,olmadı diğer ay yaptırırsın..arabasız çok zor bizde şehir dışından geliyoruz zor yani otobüsle falan olacak şey değil...
çok geçmiş olsun cnm.bununla gelsin geçsin.bişiler dağıt cuma günü....sonucunu merakla bekliyordum,adet oldum deyince üzüldüm.ama hayırlısı olsun.daha zamanı var demekki.zaten aşılamada şans çok az %20.aslında ben aşılamayı maddi ve manevi kayıp olarak düşünüyorum.ama prosedür gereği hoca yapmak zorunda.benim aşılamada negatif olmuştu.hakkımızda hayırlısı olsun.arabada hasar çokmu?hemen yapılır heralde.olmadı bir ay ara verir.sonraki aya başlarsın sende.herşeyde bir hayır vardır.rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun inşllh.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almanı kısmet etsin çok sevindim :)
ya canım bu mesajları okuyunca seviniyorum bu hap tedavisi nedirki??bemimde 3. denemem olacak inşallah bu sefere seviniriz umutlarımı kaybetmek istemiyorum :))
Kızlar moralım çok bozuk bu gün en kötü günlerimden biri. Sabah kaza yaptım Daha yeni de adet oldum.tüp bebek il dışından arabasız olmaz.Geliş gidiş sorun olacak.Ne olacak bilemedim.
hayırlı haberlerini alırız inşallah....
merhabaaa iyiyimm aminn canım ya aminnn inşallahh..sen nasılsın canım?neler yapıyorsun?...bana transfer yapıldı 2 tane bekliyorum arkadaşım 11 nisanı... hayırlısı ile bu sefer Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür 3. denemem biliyosundur...bende takip ediyorum elvanelvanın oğlu oldu.minecan hollandadan hamileydi...kıvılcımın.jakobinin bebekleri oldu daha aklıma bunlar geldi...senin bildiklerin var mı?...
mesaj kutumu kontrol edeyim...:)))...
öpüyorumm sende habersiz bırakma...
Sağol arkadaşım.Crinone jelde progesteron..Aynı şey..Sadece vajinal olanı.Ucunda aplikatörü var onu içeri sokup sıkıyorsun...Normal progestan hapı nasıl itiyorsunuz..Derine itilmezki?
Kızlar moralım çok bozuk bu gün en kötü günlerimden biri. Sabah kaza yaptım Daha yeni de adet oldum.tüp bebek il dışından arabasız olmaz.Geliş gidiş sorun olacak.Ne olacak bilemedim.
kızlar ya bu dondurulmuş embriyo transferinde nasıl bir tedavi olacağız çok merak ediyorum birde transfer ücreti ne kadar ???????????????
canım hap tedavisi en başta yapılan bir yöntem klomen veya femara diye haplar var onlarla yumurtalar büyütülüyor sonrada doktorun söylediği günlerde birlikte oluyorsun öyle bi tedavi ama benim için gerekli tedavi tüp bebekmiş.umudunu kaybetme tabiki canım ya benim ilk yumurta toplamamdan çıkan sonuç tam bi hüsrandı 10 yumurtamın 9 u da boş çıktı 1 taneside sağlıklı değildi ona rağmen yinede 2.ye denedik nasipmiş oldu.allah bilir canım umutsuz olma sakın.
hadı canım hayırlısı inş :)) allahım yuzunu güldürsun inş 2.de tutar cnm :) oo haberler sendeymş ben ara ara bakıyorum ne güzel herkezin bebişi olmuş bızde burdan arkadaşlarla donmuş topığındeyken facebookta grup açmıştık ordan arklarla görüşüyorum gidip gelıyoruz arkadaşka buluşmalar yapıyorz güzel arkadaşlıklar edındım burdan binnur vardı benımde aynı zamnda tedavı görüyordu ikimizde olumsuz olmştu yenı tedavı oldu yıne aynı merkezde ankarada tedavı gördu onun bebişi oldu bu yaz ıspartada binnurlada görüştüm bende öpüyorum cnm senik.i.b
hbyiron canimmmm demek transferinde oldu,rabbim sana gonlunun muradini versin,insallahhhh yuzun guler,dualarimdasin.......wish canim uzun zaman oldu nasilsin,seni gordugumede cok sevindimm..takip edicem sizi...)))))hayırlı haberlerini alırız inşallah....
merhabaaa iyiyimm aminn canım ya aminnn inşallahh..sen nasılsın canım?neler yapıyorsun?...bana transfer yapıldı 2 tane bekliyorum arkadaşım 11 nisanı... hayırlısı ile bu sefer Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür 3. denemem biliyosundur...bende takip ediyorum elvanelvanın oğlu oldu.minecan hollandadan hamileydi...kıvılcımın.jakobinin bebekleri oldu daha aklıma bunlar geldi...senin bildiklerin var mı?...
mesaj kutumu kontrol edeyim...:)))...
öpüyorumm sende habersiz bırakma...
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Tüp bebek için elimi çabuk tutmak zorundayım.Gelecek yaz bizim doğu tayinimiz olma ihtimali yüksek.Doğuda üç ya da dört yıl ara vermek zorunda kalıcam. Bu gün hoca ile görüştüm.Yarın randevum var.Bu ay uygunsa yumurtalıklarım tüpe başlıcağız. Bir de kanımda pıhtılaşma olunca gebe takipleri de burdayken olsun istiyorum.Sizler tüpe başlarken nelere dikkat ettiniz, bana ne tavsiye edersiniz? Bitkisel tedavi veya yenilmesi olumlu sonuç getiren neler var?
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Tüp bebek için elimi çabuk tutmak zorundayım.Gelecek yaz bizim doğu tayinimiz olma ihtimali yüksek.Doğuda üç ya da dört yıl ara vermek zorunda kalıcam. Bu gün hoca ile görüştüm.Yarın randevum var.Bu ay uygunsa yumurtalıklarım tüpe başlıcağız. Bir de kanımda pıhtılaşma olunca gebe takipleri de burdayken olsun istiyorum.Sizler tüpe başlarken nelere dikkat ettiniz, bana ne tavsiye edersiniz? Bitkisel tedavi veya yenilmesi olumlu sonuç getiren neler var?
merhaba...
hayırlı uğurlu olsun inşallah...
orta parmakla gayet güzel itiliyor...:)))...yani her seferinde sinir bozucu ama sıpalara kavuşmak için başka çare yok...hem prog. hap hemen emiliyor vajina girişinde daha derine itilmesi ne fark ederki önemli olan kana karışması...
Sağol arkadaşım Allah inşallah sanada nasip eder..Jelin daha iyi olduğunu duydum..Araştırdım..Ama hoca hapı kullanmaktan yana.Ben enfeksiyondan korktuğum için hapı kullanmak istemedim..Jelin preparatı var..Parmak sokmak zorunda kalmıyorsun..Hayırlısı artık..3 tane 100 lük kullan dedi..Çok gibi geldi ama..Yapıcak bişey yok.
hbyiron canimmmm demek transferinde oldu,rabbim sana gonlunun muradini versin,insallahhhh yuzun guler,dualarimdasin.......wish canim uzun zaman oldu nasilsin,seni gordugumede cok sevindimm..takip edicem sizi...)))))
bahar geldi her şey canlanıyor , yenileniyor.
bizim hayatlarımıza da renk gelsin inşallah.
Güzel dualarım hepinizle.
kızlar dün çok ağrım oldu birazda pembemsi kanamam geldi çok korktum yani takmamaya çalışıyorum ama elden gelmiyor moralim sıfırdı dün...bugünde adet ağrısı biraz ağrım var çok azda pembe bi akıntı geldi...ağzımda son 4 gündür acımsı metalimsi tat var ilkindede kimyasalda çok az bir süre olmuş ve geçmişti..birde hafiften baş dönmeleri..vallahi ya oldu ya da psikolojik mi diyorum ilaçlar mı yapıyor bilemiyorum....
offfffffff gelsinnn şu perşembe günüü bekle bekle belirsizlik insanı bitiriyor...
takılma canım bu belirtilere olumsuz düşünme bence bebek tutunuyor ki rahminde faliyet var bu belirtileri yaşıyorsun.Bende yeni merionale başladım. Sen nar suyunu ne zaman içmeye başlamıştın? Başka neler yemiştin.Rahim kalınlıgım bu sefer önemli.Hoca on günde biter işlemler dedi. Çok yumurta olunca rahim az kalınlaşıyor.Hoca da çok yumurta olacagını söyledi.Bir de bu ilaç midemi bulandırıyor.Sen de aynı ilacı mı kullanmıştın?
inşallahh saol...öle avutuyorum bende kendimide fazla kaptırmak istemiyorum...
vallahi bende şaşırdım bu nar suyuna ibrahim saraçoğlu rahim kalınlığının inceliği yüzünden hamile kalamayn bayanalara 15 günlük veya 20 günlük kür öneriyor sabah bir bardak öğledens sonra bir bardak taze sıkılmış olursa çok ii olur ama kalmamıştır artık belki manavda bulrusun.....neyse transfer oldum transferden önce iki gün içemedim fırsat olmadı yapamaya bir arkadaşımda dedi ki transferden sonra kullanma hamileliğin ilk 3 ayında düşük riski yapıyormuş bunun yanında nane ve maydanozda yeme dedi...sende ona göre kullan bi araştır istersen...ama ben faydasını gördüm galiba güzel kalınlaştı tabi estrofemde kullandım ilk günler günde 3 defa sonra baktı 6 olmuş 8 olması için sabah 2 akşam 2 kullandım halada öle kullanıyorum...
narsuyunu estrofeme başladığımda içmeye başladım ben geç başladım geç haberim oldu.
onun dışında muhakkak hurma ye şöle güzel iri etli olanlarından ben günde bir tane yemeye başlamıştım öncesinde...kabak çekirdeği yerler,ceviz,fındık bunlar çokk faydalı...bazıları ananas yer ama ben hiç yemedim onun kimi ii olduğunu kimi iyi olmadığını sölüyor...
merional bende bi etki yapmadı..ama tedaviye başlamadan ben günler önce mide koruyucu içmeye başladım 40 mg nexıum.benim midem sorunlu olduğu için Allah a şükür çok problem yaratmadı...halada içiyorum bu arada.
osman hocama göre maydanozdu naneydi bunlar fasa fiso...:)...vitaminleride pek sevmez...o yüzden ben ona hiç nar suyu filan demedim tabi....:))))
çok yumurta olunca neden rahim kalınlaşmazmış ki????...bunu ilk defa duyuyorum...
tedavi süreciniz hayırlı uğurlu olsun canatann...ne zaman başladın iğnelere dozajın ne kadar?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?