Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

İki olayın alakası yok galiba ama arka arkaya oldu ikisi de çok zor bir gün geçirdim.

artık aşılama üç oldu. Hocayı aradım yarın öğle sonu konuşacağız.Dosyama bakmak istedi. Ama bu ay olmazsa tüpe başlarız demiştik.

Hakımızda hayırlısı artık.Arabada hasar çok yapılması en az bir ay sürermiş. Hiç ara vermek istemiyorum ama kısmet artık. Çıkış yolları arayacağız.

ya canım bu mesajları okuyunca seviniyorum bu hap tedavisi nedirki??bemimde 3. denemem olacak inşallah bu sefere seviniriz umutlarımı kaybetmek istemiyorum :))

canım hap tedavisi en başta yapılan bir yöntem klomen veya femara diye haplar var onlarla yumurtalar büyütülüyor sonrada doktorun söylediği günlerde birlikte oluyorsun öyle bi tedavi ama benim için gerekli tedavi tüp bebekmiş.umudunu kaybetme tabiki canım ya benim ilk yumurta toplamamdan çıkan sonuç tam bi hüsrandı 10 yumurtamın 9 u da boş çıktı 1 taneside sağlıklı değildi ona rağmen yinede 2.ye denedik nasipmiş oldu.allah bilir canım umutsuz olma sakın.

Kızlar moralım çok bozuk bu gün en kötü günlerimden biri. Sabah kaza yaptım Daha yeni de adet oldum.tüp bebek il dışından arabasız olmaz.Geliş gidiş sorun olacak.Ne olacak bilemedim.

canım çok geçmiş olsun üzüldüm rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşaallah rabbim sabırlar versin.

hadı canım hayırlısı inş :)) allahım yuzunu güldürsun inş 2.de tutar cnm :) oo haberler sendeymş ben ara ara bakıyorum ne güzel herkezin bebişi olmuş bızde burdan arkadaşlarla donmuş topığındeyken facebookta grup açmıştık ordan arklarla görüşüyorum gidip gelıyoruz arkadaşka buluşmalar yapıyorz güzel arkadaşlıklar edındım burdan binnur vardı benımde aynı zamnda tedavı görüyordu ikimizde olumsuz olmştu yenı tedavı oldu yıne aynı merkezde ankarada tedavı gördu onun bebişi oldu bu yaz ıspartada binnurlada görüştüm bende öpüyorum cnm seni k.i.b

Sağol arkadaşım.Crinone jelde progesteron..Aynı şey..Sadece vajinal olanı.Ucunda aplikatörü var onu içeri sokup sıkıyorsun...Normal progestan hapı nasıl itiyorsunuz..Derine itilmezki?

merhaba...
hayırlı uğurlu olsun inşallah...
orta parmakla gayet güzel itiliyor...:)))...yani her seferinde sinir bozucu ama sıpalara kavuşmak için başka çare yok...hem prog. hap hemen emiliyor vajina girişinde daha derine itilmesi ne fark ederki önemli olan kana karışması...

Kızlar moralım çok bozuk bu gün en kötü günlerimden biri. Sabah kaza yaptım Daha yeni de adet oldum.tüp bebek il dışından arabasız olmaz.Geliş gidiş sorun olacak.Ne olacak bilemedim.

öncelikle çok çok geçmiş olsun;size birşey olmamış en önemlisi o... ve Allah gayret kuvvet versin...vardır herşeyde bir hayır ayrıca hiç acele etme inan acele etmek bir işe yaramıyor biraz akışına bırak arabanız tamir olsun ondan sonra başlarsınız...biz koştur koştur bayram seyran dinlemedik bir an evvel olsun dedik olmadı 2 denemeyi ard arda yaptık...kısmet canım sen önce ruhen ve bedenen rahat ol inşallah yavrularımıza kavuşucaz...hayırlısı Allah tan...

kızlar ya bu dondurulmuş embriyo transferinde nasıl bir tedavi olacağız çok merak ediyorum birde transfer ücreti ne kadar ???????????????

1500 tl tabi başka ekstra şeyler yoksa...estrofem hap kullanıyorsun birde lucrin kullanıyorsun..rahim kalınlığın 8 oldu mu hoca sana 5 gün sonraya gün veriyor bu arada progestan kullanmaya başlıyorsun...gene 15,20 günlük bir süreç...

ah misman benimde ilk opuda 12 tane yumurta vardı çok seviniyorduk 8 tanesi boş çıktı 4 tanesi döllendi 5. güne 3 tane kaldı 1 transfer oldu 2 dondu.ilk gebelik kimyasal oldu.2. denemede yumurtaların 1 düzgün çözülmedi 1 taneside gene tutmadı..şimde gene sil baştan opu oldun 10 tane yumurta toplandı 9 tane dölllendi çok sevindik sonra 3. günü 6 tanesi gördü...5.güne 3 tane kaldı..ben anladım bu yumrtaları...(((

kısmet hayırlısı herkez için...

aminn canım amin dualarını eksik etme lütfen...güzel haberler veririm inşallahhh...binnur un bebeği oldu çok sevindim oh maşallah Allah bağışlasın kaçıncı denemesinde tuttu?çok selamlar...

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Tüp bebek için elimi çabuk tutmak zorundayım.Gelecek yaz bizim doğu tayinimiz olma ihtimali yüksek.Doğuda üç ya da dört yıl ara vermek zorunda kalıcam. Bu gün hoca ile görüştüm.Yarın randevum var.Bu ay uygunsa yumurtalıklarım tüpe başlıcağız. Bir de kanımda pıhtılaşma olunca gebe takipleri de burdayken olsun istiyorum.Sizler tüpe başlarken nelere dikkat ettiniz, bana ne tavsiye edersiniz? Bitkisel tedavi veya yenilmesi olumlu sonuç getiren neler var?

hbyiron canimmmm demek transferinde oldu,rabbim sana gonlunun muradini versin,insallahhhh yuzun guler,dualarimdasin.......wish canim uzun zaman oldu nasilsin,seni gordugumede cok sevindimm..takip edicem sizi...)))))

ozaman vakit kaybetme cnm.hadi bakalım şimdiden tedavin hayırlı olsun inşllh.rabbim sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin . ben bitkisel hiçbirşey yapmadım.hatta hocaya transfer sonrası sormuştum.maydonoz yemesin gebe olanlar diye duydum doğrumu diye.netten okuyup saçma sapan sorular sorma bana demişti tlf da:))senin gibi aşılama sonrası negatif alınca hemen tüp bebek tedaisine başlamak istedim.inşllh sen tüp bebek tedavinde bebeklerine kavuşursun cnm...

canım bence hiçbir bitkisel ürün kullanma çünkü ters etki yapabiliyor.ben bu sefer transferden sonra özellikle paça çorbası içtim bide ananas yemiştim.etkisi var mıdır bilmiyorum canım ama esas önemli olan rahat olmak sürekli kendini dinleme bide bol bol dinlen.

bahar geldi her şey canlanıyor , yenileniyor.

bizim hayatlarımıza da renk gelsin inşallah.

Güzel dualarım hepinizle.

kızlar selam eğer imkan bulabilirseniz vakıa suresini 40 gün her gün 1 arttırarak yani 1. gün 1tane, 2. gün 2 tane diye 40. gün 40 tane okuyup tamamlıyorsunuz. bunu bir abla okumuş hamile kalmış bende transferden önce okumuştum biraz zor ama rabbim gücünü veriyor. bide size 1 kitap tavsiye edicem ben çok faydalandım kitabın adı: her anneye lazım dua ve bilgi hazinesi arifan yayınları satan bi dükkandan tesadüfen almıştım. bulamazsanız ben size yerini tarif ederim.

o zaman evet sende haklısın hayırlısı hakkınızda inşallah bir an evvel kavuşursun yavrularına...

hbyiron canimmmm demek transferinde oldu,rabbim sana gonlunun muradini versin,insallahhhh yuzun guler,dualarimdasin.......wish canim uzun zaman oldu nasilsin,seni gordugumede cok sevindimm..takip edicem sizi...)))))

minecannnnnncımm nasılsın neler yapıyorsun?...hamilelik nasıl gidiyor?inşallah herşey yolundadır...

duaların için Allah razı olsun aminnnnnnnnnnnnn inşallah Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür...

bahar geldi her şey canlanıyor , yenileniyor.

bizim hayatlarımıza da renk gelsin inşallah.

Güzel dualarım hepinizle.

inşallahhh ne güzel yazmışsın aminnnnn...

kızlar dün çok ağrım oldu birazda pembemsi kanamam geldi çok korktum yani takmamaya çalışıyorum ama elden gelmiyor moralim sıfırdı dün...bugünde adet ağrısı biraz ağrım var çok azda pembe bi akıntı geldi...ağzımda son 4 gündür acımsı metalimsi tat var ilkindede kimyasalda çok az bir süre olmuş ve geçmişti..birde hafiften baş dönmeleri..vallahi ya oldu ya da psikolojik mi diyorum ilaçlar mı yapıyor bilemiyorum....

offfffffff gelsinnn şu perşembe günüü bekle bekle belirsizlik insanı bitiriyor...

takılma canım bu belirtilere olumsuz düşünme bence bebek tutunuyor ki rahminde faliyet var bu belirtileri yaşıyorsun.Bende yeni merionale başladım. Sen nar suyunu ne zaman içmeye başlamıştın? Başka neler yemiştin.Rahim kalınlıgım bu sefer önemli.Hoca on günde biter işlemler dedi. Çok yumurta olunca rahim az kalınlaşıyor.Hoca da çok yumurta olacagını söyledi.Bir de bu ilaç midemi bulandırıyor.Sen de aynı ilacı mı kullanmıştın?

inşallahh saol...öle avutuyorum bende kendimide fazla kaptırmak istemiyorum...

vallahi bende şaşırdım bu nar suyuna ibrahim saraçoğlu rahim kalınlığının inceliği yüzünden hamile kalamayn bayanalara 15 günlük veya 20 günlük kür öneriyor sabah bir bardak öğledens sonra bir bardak taze sıkılmış olursa çok ii olur ama kalmamıştır artık belki manavda bulrusun.....neyse transfer oldum transferden önce iki gün içemedim fırsat olmadı yapamaya bir arkadaşımda dedi ki transferden sonra kullanma hamileliğin ilk 3 ayında düşük riski yapıyormuş bunun yanında nane ve maydanozda yeme dedi...sende ona göre kullan bi araştır istersen...ama ben faydasını gördüm galiba güzel kalınlaştı tabi estrofemde kullandım ilk günler günde 3 defa sonra baktı 6 olmuş 8 olması için sabah 2 akşam 2 kullandım halada öle kullanıyorum...

narsuyunu estrofeme başladığımda içmeye başladım ben geç başladım geç haberim oldu.

onun dışında muhakkak hurma ye şöle güzel iri etli olanlarından ben günde bir tane yemeye başlamıştım öncesinde...kabak çekirdeği yerler,ceviz,fındık bunlar çokk faydalı...bazıları ananas yer ama ben hiç yemedim onun kimi ii olduğunu kimi iyi olmadığını sölüyor...

merional bende bi etki yapmadı..ama tedaviye başlamadan ben günler önce mide koruyucu içmeye başladım 40 mg nexıum.benim midem sorunlu olduğu için Allah a şükür çok problem yaratmadı...halada içiyorum bu arada.

osman hocama göre maydanozdu naneydi bunlar fasa fiso...:)...vitaminleride pek sevmez...o yüzden ben ona hiç nar suyu filan demedim tabi....:))))

çok yumurta olunca neden rahim kalınlaşmazmış ki????...bunu ilk defa duyuyorum...

tedavi süreciniz hayırlı uğurlu olsun canatann...ne zaman başladın iğnelere dozajın ne kadar?????

Son düzenleme:

Tedaviye cuma başladık. İkinci randevum salı akşam.Aşılama sonrası ananas yedim ananas kanın pıhtılaşmasını engelliyor ama iki dilimden fazla yemeyeceksin.Fazlası çok zararlı.Nar suyunu da akşam bir bardak içtim.En azından transfere kadar içeyim diye düşünüyorum.Dediğin diğer yiyecekleri de yiyeyim.
Ben polikistik overliyim.Yumurtalarım çok çabuk büyüyor.Çabuk büyüdüğü için rahim kalınlaşmasına zaman yetmeyebilir. Hoca bana on günde her şey biter dedi. İlacım 150 doz.ilaç hemen bana kendini hissetirdi. ilacin etkilerini araştırdım mide bulantısı ve kasık ağrısının sebebi ilacın etkisini hemen göstermesiymiş. İğnelere cuma başladım.
Hurma nasıl hurma olacak. Ramazan ayında yediğimiz hurma mı yoksa büyük hurmanın kurutulmuşu var o mu olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…