Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

kasık ağrısı deyince aklıma geldi evet yumurtalar büyürken kasık ağrısı oluyor bendede oldu...ilaç genel olarak sıkıntı veriyor zaten...

evet evet ramazanda yenen hurmadan yanlız küçük kuru olanlarından değil....onların iri,etli,yumuşak olanları var onlardan bulmaya çalış zaten bir tane yedin mi yetiyor 2 tanede yiyebilirsin...ben zaten çoook severim hurmayı...:)) bana kalsa bir kilo yerim bir günde...:))))...

3 gün olmuş bile hadi bakalım hayırlısı bir sürü yumurtanın olması çok güzel çok şanslısın...hayırlısı Allah gayret kuvvet versin hepimize bende perşembeyi bekliyorum geçmiyor günlerrrrrrrrrr......(

canım inşaallah olmuştur.benimde kasıklarımda bıçak saplar gibi ağrım olmuştu olumsuz düşünme.

tedavin hayırlı olsun canım allah(c.c) sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.

Kızlar günaydın bugün herkes için mutluluklarla dolu güzel bir gün olsun....haber bekleyen varmıydı sonuçları bekliyoruz bizede mutluluk ve umut olsun....:))

Kızlar merhaba..Bende Osman hocaya gidiyorum..Geçen yıl haziran sonunda 23 haftalık bebeğimi erken doğumla kaybettim..Rahim ağzı yetmezliğinden..Şimdi yine hamileyim..5haftalık olmuş,cmt günü keseyi gördük...2 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz kısmetse..
Bu sefer 14.haftada serklaj dikişi atacak Osman hoca..Aranızda serklajlı biri varmı..yada daha önce serklaj atılmış biri?Allah en kısa zamanda hepimize hayırlısını nasip etsin..
Bu arada bende mthfrc677t(pıhtılaşma) heterezigot çıktı..Ama osman hoca kan sulandırıcı kullanmaya gerek olmadığını,Türk toplumun çoğunda bu durumun olduğunu söyledi..Bunun için sadece folik asit yeterliymiş..
şuanda folik asit ve progestan 100lük 3 tane kullanıyorum..Sizlerde kullandığınız ilaçları yazarsanız bilgi olur hepimize..

Kızlar günaydın bugün herkes için mutluluklarla dolu güzel bir gün olsun....haber bekleyen varmıydı sonuçları bekliyoruz bizede mutluluk ve umut olsun....:))

ben bennnn perşembe yi iple çekiyorummm...:)...inşallah güzel sonuç veririm sizlere...

Allah kucağınada almayı nasip etsin bade,darısı başımıza inşallahhh...ilaçlar demişsin senin normal yolla olduğu için bizim kullandığımız ilaçlarla kendi kullandıklarını karşılaştırman ne kadar doğru olur!..ama genede yazayım estrofem2*2,progestan1*2,kan sulandırıcı iğne 1*1...kanımda bir pıhtılaşma problemi var mı hiç test yapmadık ilk deneme kimyasal gebelik oldu o yüzden her ihtimale karşı 2. ve bu 3. denememde kullanıyorum...

bade senin ilk yaşadığın gebelik belirtileri neler oldu???...mesela ilk yaşadığın gebelikle şimdiki yaşadığın gebelik belirtileri arasında benzerlik oldu mu???

Son düzenleme:
hbyiron sen pıhtılaşma için ne kullanıyorsun.Hoca ne zaman kullanmaya başlattı.Bende de pıhtılaşma var pıhtılaşma testlerimde iki deger heterozigot. Hamile kalınca iğne kullanmam gerektiğini söylemişti hoca. Acaba bana ne zaman ignelere başlatır.İğnelerin dozaji ne kadar.

Son düzenleme:

Amin arkadaşım..Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin..Geçen seferki hamileliğimden farklı oldu..Adet olmaya yakın insanda sivilce çıkar ya geçen hamileliğimde hiç çıkmadı dedimki demekki adet olmıycam..Vede olmadım..
Ama bu hamileliğimde resmen yüzüm fısır fısır oldu..Dedim kesin adet olucam..Sonra adet olmayı beklediğim gün kasık ağrımda oldu lavaboya girdim ve adet olacağın zaman kahvrengi leke gelir ya öyle gelmiş..ben bir üzüldüm bir üzüldüm..Bu ayda olmadı dedim..Sabah oldu devamı yok..Şüphelendim tabi..Sonra 1 gün daha bekledim ve test yaptım..Başka bir belirtim olmadı arkadaşım..geçen sefer metalik tad olmuştu ama bu sefer yeni yeni başlıyor..Yani iki hamileliğim birbirini tutmadı..

Bu arada canım tüp bebek için kullandığınız ilaçlar tabiki farklıdır..hani varsa vitamin,proogestan anlamında sordumm.Bu arada folik asit içmiyorsun sanırım..Progestan 200 lükmü 2 tane yoksa 100 lükmü?

Hangi değerlerin heterezigot merak ettim arkadaşım?Birde daha evvel küçük hafta kayıbınmı var ki hoca kan sulandırcı kullanıcaz dedi?

Hangi değerlerin heterezigot merak ettim arkadaşım?Birde daha evvel küçük hafta kayıbınmı var ki hoca kan sulandırcı kullanıcaz dedi?

MTHFR C6771 ve MTHFR A1298C heterozigot mutant yazıyor tahlilerde. Üç tane erken gebelik kaybım var.Sizde de aynı sıkıntı var mı?

MTHFR C6771 ve MTHFR A1298C heterozigot mutant yazıyor tahlilerde. Üç tane erken gebelik kaybım var.Sizde de aynı sıkıntı var mı?

bendeki mthfr c677t heterezigot.Diğerleri normal..Ben 1 tane 23 haftalık erken doğum yaptım..Yukarıdada yazmıştım hikayemi..Hoca kan sulandırıcıya gerek yok dedi..İnşallah öyledir.

2. denemede fragmin verdi hoca 5000lik bu 3. denemede clexan diye başka yazdı dedi piyasada fragmin bulunmuyor buda aynısı dedi.bende evde vardı fragmin onu kullanıyım mı dedim kullan dedi fragmin kullanıyorum.bende ki kutu bitti geçen gün gene fragmin aldırdım eşime bulmuş eczanede fragmin 55 tl clexan 100 tl aradada az buz fiyat farkı yok...seninde herlade transfer günü başlatır.ben transferle başladım 2 denemedede...ben 1 tane yapıyorum günde...bi arkadaşım 2 tane yapıyordu mesela herkeze göre değişir muhtemelen...

prog. 200 lük kullanıyorum günde 2 tane ama mesela şunun için dedim farklılığı benim 1. ve 2. denememde 200 lük günde 3 tane alıyordum bu sefer günde 2 tane alıyorum...

demek ki farklı oluyor evet belirtiler bende ilk gebelik doğal olmuş haberim yok oda dış gebelik olmuş onda bariz bişey hissetmedim...ama tüp bebekte 1. denemede ağzımda metalik tad olmuştu çok kısa sürdü geçti kimyasal gebelik olmuş,2. denemede bişey hissetmedim negatif oldu.bu 3. denemede gene ağzımda aynı tad ama bu sefer uzun sürdü inşallah tutmuştur diye dua ediyorum ama belki ilaçların yan etkiside olabilir ya da psikolojik mi acaba diyorum iyice paronayak oldum...:))))

İnşallah psikolojik değildir arkadaşım..Sen pozitif düşünmeye çalış..İnşallah bu sefer kısmet olur.Test günün ne zaman.

kızlar bu gün beşinci iğnemi oldum.Rahim kalınlıgım 4.3 olmuş.Sizce nasıl ? Bir de o kadar çok yumurtam var ki , hoca 30 tane saydı sonrasını saymadı.Sizce bu kadar çok olması normal mı?

bendeki mthfr c677t heterezigot.Diğerleri normal..Ben 1 tane 23 haftalık erken doğum yaptım..Yukarıdada yazmıştım hikayemi..Hoca kan sulandırıcıya gerek yok dedi..İnşallah öyledir.
Canım merak etme benim iki değerim uygun olmamasına ragmen hoca çok önemli olmadıgını söylüyor.Senin sadece hap kullanman yeterlidir. İnşallah bu sefer anne olursun...

kızlar bu gün beşinci iğnemi oldum.Rahim kalınlıgım 4.3 olmuş.Sizce nasıl ? Bir de o kadar çok yumurtam var ki , hoca 30 tane saydı sonrasını saymadı.Sizce bu kadar çok olması normal mı?

30 tane yumurtan olması süper çok olması çok şans demek...pko rahtasızlığın vardı öle değil mi?sayısı normal o yüzden...bir çoğu 5. günü görür inşallah sakın hepsi 5. günü görür diye umut etme sonra moralin bozulmasın...

rahim kalınlığında süper hayırlısı olsun...yumurtalarının ölçüleri için ne dedi...???

Son düzenleme:

Yumurtaların ölçümü gayet iyiydi. Cuma kontrol var. Koldan igneye de başlayacagım.Yarın test sonucunu merakla bekliyorum..

cnm pco olanlarda yumurta sayısı çok oluyor.benim 18 taneydi.bunların 16 tanesi döllendi.5. günü gören 5 tanesi oldu.çokyumurta olması şansını arttırıyor.ama birtaraftanda OHSS olma riskin var.yani yumurtalar toplandıktan sonra karnın ve yumurtaların su toplaması.bende olmuştu mesela.öyle bir durum olursa mutlaka transferi erteleyin.hoca bana sormuştu istersen erteleyelim diye.bizde şehırdışından geldiğimiz için gelmişken olsun artık dedik.transferden sonra davul gibi şiştim.5 aylık hamile gibiydim.nefes almak zor,dik yürüyemiyorsun karnın çatlıyacak gibi oluyor.gece uyuyamıyorsun.kalp çarpıntısı bir taraftan.hocayı aradım çok kötüysen karnından su alalım gelde dedi.sana tavsiem sende OHSS olursan mutlaka erteleyin arkadaşım.ben bunları yaşadım ,çok zor günler geçirdim.üstelik gebelik olursa daha şişersin demişti hoca.bir ay beklemek istemedim ama sonrasında pişman olmuştum.neyse çok şükür ki bitti geçti o günler.rabbim seninde emeklerini boşa çıkarmasın inşllh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…