- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
Tutunma kanamasi oldugunu sanmiyorum, zaten hoca transferin 2.ve 3.gununde embriyonun tutundugunu soylemisti, benim kanama 3. Gun basladi gece yatana kadar devam etti, oldukca yogundu pihtilar falangercegi bile bile ilaclara devam etmek insani daha cok yipratiyor ama yapacak birsey yok dr u dinlemek zorundayim. 2 dondurulmusum var allah izin verirse onlarla yola devam..
Transfer sonrasi kan sulamdirici igne verdi mi hoca ? bana transferden bir gun sonra basla igneye dedi
cnm transferin hayırlı uğurlu olsun inşllh.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın,hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ,ellerini ve kucağını boş bırakmasın inşllh.hadi bakalım sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz...
Kizlar bugun aksamuzeri yine kanama yasadim, korkuyorum nerede neyin kanadigini bilmedigim icinyarin hocayi tekrar aramayi dusunuyorum
İlginiz için teşekkür ederim. Benim transferin 8. günü hemen hamilelik belirtilerim başladı.Midem bulandı, yataktan halsizlikten kalkamadım,kasıklarım çok acıdı. Bende dayanamadım ertesi gün plano test yaptım barız pozitifti. 10 gün kan testi yaptırdım 17 çıktı.11 gün başka bir merkezde yaptırdım 12 çıktı.Bu gün kan testi yaptırmadım ama plano test yine silik çıktı.Yarın akşam yine test yaptıracam. Hoca yarın ki test sonuçunu bekliyor. Dış gebeliği bahar77 sen nasıl atlattın?
ya acaba üstüne mi görüyorsun olin?hoca 3. günden kanama olur olmaz bişey demedi mi?Allah yardımcın olsun...
Oglen saati hocayla telefonda gorustuk,endiseni anliyorum ama su an seninde benimde yapacagimiz birsey yok ilaclarini test tarihine kadar al dedi.
Merhaba arkadaşlar.Biliyorsunuz bende Osman hocaya gidiyorum yazmıştım sizlere ama hatırlatayım..23 haftalık erken doğumum var..Bu yüzden gidiyorum..2.hamileydim ama malesef cuma günü 9.haftamızdı.Doktora kontrole gittiğimde bebğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim..Allah kimseye yaşatmasın.Ve kürtaj oldum..Bundan sonra kan sulandırıcı iğne kullanacakmışım..Buradaki herkes kullanıyor sanırım..Sizlere sorum hamileliğin sonuna kadarmı kullandırıyor iğneyi?Birde Kan sulandırcı kullananlar normal doğum yapamıyormuş.Bu konuda bir bilginiz varmı?
Canım test yaptırdım. Bu gün 2 ye düşmüş.Hocayı arıcam.
Merhaba arkadaşlar.Biliyorsunuz bende Osman hocaya gidiyorum yazmıştım sizlere ama hatırlatayım..23 haftalık erken doğumum var..Bu yüzden gidiyorum..2.hamileydim ama malesef cuma günü 9.haftamızdı.Doktora kontrole gittiğimde bebğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim..Allah kimseye yaşatmasın.Ve kürtaj oldum..Bundan sonra kan sulandırıcı iğne kullanacakmışım..Buradaki herkes kullanıyor sanırım..Sizlere sorum hamileliğin sonuna kadarmı kullandırıyor iğneyi?Birde Kan sulandırcı kullananlar normal doğum yapamıyormuş.Bu konuda bir bilginiz varmı?
Benim de transferimin 8. günü. Sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ve yüzümde sivilceler çıktı.
Bu durumu nasil yorumlamalıyım sizce kızlar
İnsallah pozitifi gorursun, bence yorumlama bile cok sukur sıkıntısız geciyor bekleme suren, bak ben transferin 3. Gununden beri siddetli kanamayla ilaclara devam ediyorum. Hersey allahtan, hayirlisi ne ise o olsun diye dua ediyorum, kendim icin herkes icin
Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar;Kan koyuluğunuzu ölçtürüyormusunuz hiç?İnr tahlili falan yaptrıp kontrol ediyormusunuz?
kızlar bugün evde test yaptım. silik ama ikinci çizgiyi gördüm :)
İnşallah netice güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?