- 8 Aralık 2012
- 356
- 14
- 118
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
normal muayene ücreti ödüyosun 300 lira bende osman beyle devam ediyorum cnm sen ne durumdasın pek giremedim bu aralar nete tekrar donmuş embriyorlardan kondumu inş tutarrrrrrrrr güzel haberlerini bekliyorum :)
evet canım şimdilik osman hocaya devam ediyoruz riskli dönemde başkasına güvenemem zaten.ücret aynı ayda bir 300tl alıyorlar 2 haftada bir kontrole gidiyorum ama sonrası ne olacak ona daha karar verebilmiş değiliz.kısmet artık hayırlısı nasılsa onu nasip etsin rabbim inşaallah.
merhaba canım.bugun dondrlmus embryo transfer edldı.hayrlısı Allahtan artk.sen her ay 300 mu oduyrsun canım.bılgı verırsen sevnrm.kendne veee bebise dıkkat et,bızlere de dua etmeyı unutma
merhaba canım.bugun dondrlmus embryo transfer edldı.hayrlısı Allahtan artk.sen her ay 300 mu oduyrsun canım.bılgı verırsen sevnrm.kendne veee bebise dıkkat et,bızlere de dua etmeyı unutma
hayırlı olsun canım.
Transferin hayirli olsun, insallah bu sefer allah dualarini kabul eder.
hayırlısı insallah.her ay 300 alması fazla geldi sankicanım senın rıskli bır durumun mu var hayrdr? Bu arada bugun benım transfer yapldı.dua et
Şti akşamlar kızlar.bende osman hocaya başladım.eşimde varikosel olabilir demişti neyseki çıkmadı.bugün konuştuk adetim gelince aşılamaya gecicez.hakkımızda hayırlısı hepimizin
Kızlar plano teste pozitifi gördüm. Kan testi yaptırmaya çok korkuyorum.Çokta belim ağrıyor.Kan testi yaptırıp hocayı arasam kızarma acaba bu gün 9. günüm
gözün aydın canım çok sevindim istersen kan testi yaptır ama hocaya söylemek için biraz erken olabilir 11.gün olsa bişey demez ama 9 için biraz tereddütlüyüm.
Kızlar plano teste pozitifi gördüm. Kan testi yaptırmaya çok korkuyorum.Çokta belim ağrıyor.Kan testi yaptırıp hocayı arasam kızarma acaba bu gün 9. günüm
hoca beni salı günü aramıştı. İyi misin diye aramış. Test için hoca bana 11. gün izin vermişti.Bel agrısı normal mı sende de oldu mu?
Cok sevindimmmm, hadi hayirlisi. Benimde bugun transferim gerceklesti, allahim herkesin duasini kabul etsin.
Cok sevindimmmm, hadi hayirlisi. Benimde bugun transferim gerceklesti, allahim herkesin duasini kabul etsin.
canım hayırlı olsun. beraber gıdıyor gıbıyız. ben öğretmenim bu hafta rapor aldım okula gıtmedım.dıkkat et kendıne. hiçbir şey senden ve bebişten önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?