- 8 Aralık 2012
- 356
- 14
- 118
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
Canım ben de öğretmenim ve raporluyum.Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Kizlar, bugun transferin 3. Gunu sabah tuvalette kanamam oldu, idrarimla birlikte baya baya kirmizi kan geldi.panik halde hocayi aradim, rahim ici kanama olamaz mumkun degil dedi ama moralim cok kotu, ilaclari kesmeden almami soyledi hoca, bu kadar erken kanama aklima iyi seyler getirmiyor, su an devam etmesede icim bir tuhaf ;(
Kızlar 10.gün değerim 17 çok mu düşük ?
evdeyim :) annem geldi, sağ olsun yardım ediyor.
İlkinde biraz hareketliydim. ama bu sefer ne eşim ne annem kaldırmıyor. iyiyim yani :)
İnşallah haftaya cumartesi güzel ve sevinçli haberi alırız. Yattıgım yerden sürekli okuyorum dua ediyorum.
Hepimiz için hayırlısı canım.
Sen nasılsın?
canım geçmiş olsun. çok fazla panikleme, hoca ne diyorsa yap.
Sonuçta hakkımızda ne hayırlı ise ona talibiz.
Allah yar ve yardımcın olsun
canım hayırlı olsun. beraber gıdıyor gıbıyız. ben öğretmenim bu hafta rapor aldım okula gıtmedım.dıkkat et kendıne. hiçbir şey senden ve bebişten önemli değil.
Kizlar, dun transferim oldugunu soylemistim, bel agrisi oluyor ara ara, bu normal mi ? Birde siz transfer esnasinda ultrason ekranindan hocanin embriyoyu yerlestirme anini gorebildiniz mi, ben goremedim birseyde hissetmedim o an.
Canım özel msj yazamıyorum daha.İnsallah hakkında hayırlısı olur güzel haberlerini alırız. Benim olmadı malesef. Sonucum iyi değil. Tutundu değerim yükseldi.Yükseldiğini hissedince test yapmıştım. Sonrada düşüşe geçti.Pazartesi son tahlili yaptırıp ilaçları kesecem. Sonrada 5 dondurulmuşum var, yeniden denicem.
Tesekkur ederim, allah herkesin dualarini kabul etsin.kanama adet kanamasi gibi hala devam ediyor, ben hocanin dedigini yapip progestan fitil, estrofem ve kan sulandirici igneye devam edicem, cok saskinim(
bende dün hocaya muayene oldum ağrılarım vardı 1 haftadır..enfeksiyon olmuşum birde üstüne mantar...hepbirlikte geldiler deli olucam...
moralimde çok bozuldu yumurtalarımın kalitesi yüzünden tutmadığını söledi hoca...laparoskopi olup normal yolla iyi sonuçlanırsa devam etmeyi düşünüyoruz dedim...daha önce fikrimi beyan etmemiştim dedim ama şu anki fikrim vakit kaybı olur 1 sene uğraşırsınız yumurtaların kaliteside iyi olmadığı için dedi.tüp bebeğe devam dedi...
çok canım sıkıldı hocanın dediklerine... bugün çok üzüldüm kahroluyorum bir akrabamızın daha hamile olduğunu öğrendim 2. ye yani kıskançlık filan değil yanlış anlamayın...tabi benim boynum bükük çaktırmamaya çalışıyorum ama çok zoruma gidiyor...
Canım özel msj yazamıyorum daha.İnsallah hakkında hayırlısı olur güzel haberlerini alırız. Benim olmadı malesef. Sonucum iyi değil. Tutundu değerim yükseldi.Yükseldiğini hissedince test yapmıştım. Sonrada düşüşe geçti.Pazartesi son tahlili yaptırıp ilaçları kesecem. Sonrada 5 dondurulmuşum var, yeniden denicem.
bende dün hocaya muayene oldum ağrılarım vardı 1 haftadır..enfeksiyon olmuşum birde üstüne mantar...hepbirlikte geldiler deli olucam...
moralimde çok bozuldu yumurtalarımın kalitesi yüzünden tutmadığını söledi hoca...laparoskopi olup normal yolla iyi sonuçlanırsa devam etmeyi düşünüyoruz dedim...daha önce fikrimi beyan etmemiştim dedim ama şu anki fikrim vakit kaybı olur 1 sene uğraşırsınız yumurtaların kaliteside iyi olmadığı için dedi.tüp bebeğe devam dedi...
çok canım sıkıldı hocanın dediklerine... bugün çok üzüldüm kahroluyorum bir akrabamızın daha hamile olduğunu öğrendim 2. ye yani kıskançlık filan değil yanlış anlamayın...tabi benim boynum bükük çaktırmamaya çalışıyorum ama çok zoruma gidiyor...
Kizlar, dun transferim oldugunu soylemistim, bel agrisi oluyor ara ara, bu normal mi ? Birde siz transfer esnasinda ultrason ekranindan hocanin embriyoyu yerlestirme anini gorebildiniz mi, ben goremedim birseyde hissetmedim o an.
Transferin 6. günündeyim. İğne yapılma zamanı.
Geriye sayım, heyecan dorukta.
Az ümit çokça korku, endişe :)
hep dua hep sığınma.
Bu arada "Ya Halık, Ya Bari, Ya Musavvir cc." isimlerini 21 kere çekin inşallah.
Meryem suresi ve enbiya suresi çokça okuyalım.
Allah her şeyin en hayırlısını bilen ve verendir.
Canlar hepinize iyyi pazarlar.
Heee bır de Hıdırellez kutlamaları var her yerde :)
Ama ben evdeeee :)))
Transferin 6. günündeyim. İğne yapılma zamanı.
Geriye sayım, heyecan dorukta.
Az ümit çokça korku, endişe :)
hep dua hep sığınma.
Bu arada "Ya Halık, Ya Bari, Ya Musavvir cc." isimlerini 21 kere çekin inşallah.
Meryem suresi ve enbiya suresi çokça okuyalım.
Allah her şeyin en hayırlısını bilen ve verendir.
Canlar hepinize iyyi pazarlar.
Heee bır de Hıdırellez kutlamaları var her yerde :)
Ama ben evdeeee :)))
Kizlar, bugun transferin 3. Gunu sabah tuvalette kanamam oldu, idrarimla birlikte baya baya kirmizi kan geldi.panik halde hocayi aradim, rahim ici kanama olamaz mumkun degil dedi ama moralim cok kotu, ilaclari kesmeden almami soyledi hoca, bu kadar erken kanama aklima iyi seyler getirmiyor, su an devam etmesede icim bir tuhaf ;(
cnm transferin hayırlı olsun.inşllh tutunmuştur bebişin sana ve o kanamalarında tutunma kanamasıdır .hemen moralini bozma.ilaçlarına devam et .inşllh güzel haberler verirsin burdan bizlere...
bugün test günün diye sonucunu öğrenmek için girmiştim.hakkında hayırlısı olsun cnm üzülme dondurulmuşların var onlarla devam edersin yola.zaten ilk denemede büyük ihtimalle olmuyor.çevremdekilerdende hep öyle duymuştum.hatta arkadaşlarım ilkinde olmazsa üzülme çoğu kimsenin ilk denemede tutmuyor demişti.çokta umutlanmamıştım zaten.benim 10. günde 21 çıkmıştı değerim.hoca iki gün aralıklarla test yaptır demişti.12.gün 19 çıktı.14.gün 17 çıktı.daha sonra yükselmeye başladı.beş gün sonra 25.daha sonraki beş günde 35.ve dış gebelik olmuştum.rabbbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşllh.daha vakti zamanı var demekki.mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?