Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Arkadaşlar merhaba bende dondurulmuş embriyo trnsferi yaptıracağım...nasıl oluyor??

1)) adetin kaçıncı günü tedavi başlıyor?

2))nasıl bir tedavi uygulanıyor?

3))osman hoca kaç günde bir çağırıyor??

4))ve son olarak transfer reglinin kaçıncı günü yapılıyor??

Dondurulmuş transferi yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :)))

Biz de nasipse cumartesi keseyi görmeye gideceğiz. bakalım bize kimi önerecek. biz orhangazideyiz. Yalova daha yakın geliyor 15-20 dk. Ama diğer doktorlar takip edebilerler mi diye endişe ediyorum. Şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. sen neler yeyip içmeye dikkat ediyorsun. Biraz anlatabilir misin?

çok sevindim canım gözlerim doldu rabbim sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşaallah.

çok sağ ol canımmm. allahım hepizin tedavilerini hamilelikle sonuçlandırsın, hamileliklerimizde sorunsuz bir şekilde doğum yapıp evlatlarımızı büyütmeyi hepimize nasip etsin inşallah aminnnnn

çok sağ ol canımmm. allahım hepizin tedavilerini hamilelikle sonuçlandırsın, hamileliklerimizde sorunsuz bir şekilde doğum yapıp evlatlarımızı büyütmeyi hepimize nasip etsin inşallah aminnnnn

canım merhaba ben bazı sorular yazmıştım dondurulmu ile ilgili sen bize umut oldun senden öğrenmek istiyorum vaktin varsa cevaplayabilirmisin..sorularım yukarıda...sanada hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum canım...

Kızlarrrrr hamileyiiiimmmm

test değerim 339

Çok şükür Rabbime

Allah herkese nasip etsin inşallah :)

hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..:))))))))

insan geçtimi unutuyor arkadaşım ama hatırladığım kadarıyla adetin 3. günü ultrasonla bakıyor kist var mı diye sonra lucrin veriyor ve estrofem veriyor.10 15 gün geçiyor bu arada rahim kalınlığın takip ediliyor 8 ml alt sınır olması lazım olunca progestan veriyor 5 gün kullanıp yumrta transfer ediliyor.bir dahaki regl tarihin gelmeden transfer olmuş bitmiş oluyor canım.regl tarihin bekleme süresinin içine denk geliyor.

çok teşekkür ederim canım sağol senindemi dondurulmuş transfer oldu??

Evet adet düzenine etki ediyor canım progestan kanamayı önler.İlaç kesilince iki gün sonra adet olunuyor.

Yarin test gunum, transfer sonrasi gunleri bol kanamali, bol endiseli gecirdigim icin, 10, gundede idrarda negatif sonuc aldigim icin icimden yarin gidip kan vermek bile gelmiyor.yarin adetiminde tam zamani, bu yuzden sordum progestani,tahmin ettigim gibiymis.

Son düzenleme:

insallah iyi sonuçlarla gelirsin canım:)

Malesef gebelik yok.cok sukur ki 2 dondurulmusum var, onlarla yola devam artik..

Canım bizim hakkımızda hayırlı olan buymuş demek ki. Kendini üzme ,bizlerde bir gün mutlaka anne olacağız.İnanmak başarmanın yarısıdır. İnancını sakın kaybetme.

Son düzenleme:
Canım bizim hakkımızda hayırlı olan buymuş demek ki. Kendini üzme ,bizlerde bir gün mutlaka anne olacağız.İnanmak başarmanın yarısıdır. İnancını sakın kaybetme.

transferin 2.günü başlayan kanama ile zaten moralim bozulmuştu, ama son ana kadar insan yinede allah bilir diyor.İlk deneme olduğu için birazda şaşkınım aslında, herşey 15 günde olup bitti.Hoca adet bitince beni ara dedi, o kanama neden oldu diye sanırım rahim incelemesi yapacak halbuki rahim kanamamış demişti.Bilmiyorum ya işe verdim tümüyle aklımı, hayırlısı ne ise o olsun, o kadar çok mücadele hikayesi okudum ki,herşey allahtan bu yüzden yapacak birşey yok.

Malesef gebelik yok.cok sukur ki 2 dondurulmusum var, onlarla yola devam artik..

hakkınızda hayırlısı olsun...Rabbim neylerse vardır bir hayırlısı bizim bilmediğimiz, aklımızın ermediği nice olaylar var hayatımızda günü geldimi istediğimiz şeyin iyi ki şimdi olmuş diyoruz sonrasında.senin durumunla ilk defa karşılaştım 3 senedir buralardayım.çok ilginçti ama daha ilginç bir olay daha var:bir hikaye yazayım size kızlar Rabbim bize o kadar aratmadan evlat sahibi olmayı nasip etmesi dileklerimle tabi.
geçen kk dan bi arkadaş söledi istanbulda tedavi olduğu merkezde 52 yaşında bir hatun 19.denemesinde ikizlerine hamileymiş inanamadım ama kız gözlerimle görmesem bende inanmazdım dedi.çok şaşırdım.

Rabbim herşeye kadir...

Ben transferimin 2. Gunu ananasin suyunu makinede sıkıp icmistim, ertesi sabah oluk oluk kanama basladi.Sonraki gunler internette saf ananas suyunun erken gebelikleri sonlandirdigini okudum, rahmin kasilmasina sebep oluyormus yanilmiyorsam bu forumdaydi.Akimda hep acaba var,osman hocaya kontrole gittigimde sordum hatta, onlara inanma fasafiso dedi.

Evet, benzer hikayeler bende okumustum.Allah herkesin duasini kabul etsin, ne zor durumlar yasayanlar var, her zaman ne olursa olsun sukretmek lazim, ben ona inaniyorum.

Canım ananas kan akışını hızlandırıyor ama bir bardaktan bir şey olmaz.Bende çok gezdim diye çok üzüldüm ama olacağı varmış. Artık keşkelerin anlamı yok.Moralımızı yüksek tutalım ki yeniden deneyebilelim.

Canım ya bunları duyunca moralım yerine geliyor.Ben çok üzülmeye başladım.Artık hamile kalsam da devam etmesinin çok zor olduğunu düşüyorum. Zaman geçtikçe kendimle baş başa kalınca sürekli düşünüp panik yapıyorum ağlıyorum. Kimyasal da olsa 5. gebelik kaybım.Sanırım sonra ki tedavi sürecim daha zor olacak.Çok ama çok korkuyorum.Sen nasılsın bunlar normal mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…