Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

canım benim çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın o korkuyu benimde kanamam olmuştu o kanamamda ikizin biri düştü rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıklı sıhatli gelişip sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar olarak kucağımıza alırız inş bebeklerimizi canım kendine çok dikkat et ani hareketlerden kaçın ayağının alına bir yastık koy ayakların az yüksek olsun o şekilde yat ben kanamadan sonra öyle yapmıştım rabbim haftayada kalp atışlarını duymanı nasip etsin o güzel duyguyu rabbim tüm isteyen anne adaylarınada tez vakitte yaşatsın

suan zaten osman hocaya devam.ne derse tamam sen suan naslsn canım?

..:))...ben iyiyim fakülteye gidicem randevu aldım arkadaşım laparoskopi olmak istiyorum.3 denemeden sonra bizde paralar suyunu çekti.kafam rahat olsun istiyorum para konusunu düşünmek istemiyorum.bekleme süresinde lap. halledebilirim inşallah içime sinerse fakültede devam edebilirim.

Hakkında hayırlı olan neyse o olur inşallah arkadaşım.

Ğeçmiş olsun canım kendine dikkat et.Umarım kısa zamanda kalp atışlarını da duyarsın.İlaçlar için rapor çıkartırsan yüzdesini de ödemiyorsun ancak şimdilik aile hekimine clexsan dahil tüm ilaçları yazdırabilirsin.Ben öyle yapmıştım.

Bu süreç hem maddi hem de manevi olarak yıpratıcı. Allahım inşallah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin, çok bekletmeden

İnşallah canım. aile hekimi sadece clexcanı yazabiliyor. estrofem ya da progestanı yazamıyor .yetkisi yokmuş sistem yazdırmıyor. bu hafta rapor çıkartmaya uğraşacağız bakalım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

teşekkür ederim havincim. bu haftada okula gitmeyeceğim rapor aldık.evde yatıp duruyorum eğilip kalkınca hemen lekenmeler oluyor az yorulunca da kanama başlıyor. inşallah rabbim kalp atışlarını da duyurur sağlıkla sıhhatle büyütür bebeişimizi.

senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu canım?

bende osman hocaya basladım henuz ne asılama nede baska bı tedavı olmadım 2 senedr bebek istıyoruz tabı tahlıl ıstedı ama fıyatları nedr bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz pazartesı ordayım inş. bebişlerinizi hayırlısıyla kucanıza alın inş( buarada hem benden hemde esımden istedı )

canım ben yalovada oturuyorum istersen sana doktor onerebılırım ben gitmedım ama herkesin dedıgı kadarıyla bılıyorum

hayırlı olsun hoş geldin...şimdi senden hangi testleri istedi bilemiyorum.ama standart olarak benim daha önceden rahim filmim vardı özelde çektirmiştim 2010 yılında galiba 400tl vermiştim.ama osman hocam bana en son 500 tl ye yaptı.ama canım işlemler değişiyor kişiye göre ne desem sana yararı olur mu bilmiyorum...hormon testlerim vardı onları devlet hastanesine yaptırdım bazı testlerimi aile hekimime yaptırdım.en son genetik tanı testlerini 2013 te 300tl yaptırdım.

senin yapıcağın en güzeli git Yalova daki devlet hastanesine tüp bebeğe başladık bu testleri yaptırmak istiyorum dersin orda yaparlar ben öle yapmıştım.özel polikliniklere güvenmiyorum para tuzağı.ya da aile hekiminine yaptır yapılanları.

Allah kolaylık versin...

canım nasılsın kanaman geçmimi kuzucuk nasıl kendine ve meleğine çok dikkat et canım

canım elh iyyiiz . kanamam durdu. evdeyim, iş miş yapmıyorum :)

Bulantılarım başladı . bazı gün yemek yemekte zorlanıyorum.

Kalp atışlarını duymak için heyecanlanıyorum.

Sen ve bebişin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…