Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

canım sendemi kullanıyon kan sulandırıcı bende kullanıyom inş cumartesi bebişin kesesini ardındanda kalp atışını duyarsın yaz tamammı merak ederim

canım benim iştahım gitti çok bişey yiyomiyom ama elimden geldiğince sabah kahvaltıta peynir akşamda bir kase yoğurt yemeye çalışıyom yiye biliyosan yediklerine dikkat et et seviyosan etli yemekler ye haftada en az 1 defa balık ye hergün muhakkak 2 ceviz ye badem ye fındık ye bebeğin gelişiminde çok önemli bunlar ben fındıktan tıskindim zorlada olsa cevizi yiyorum bunlara çok dikkat et herşey bebişler için

İlk denemede 8. gün kanamam başlamıştı. histeroskopinin ardından transferle birlikte kan sulandırıcı iğneleri verdi bu 2. kutum. daha ne kadar kullanılacak bilemiyorum. cumartesi için sabırsızlanıyorum. Ceviz, badem, kayısı, incir fındık :) hepsinden yiyorum eşim başımda dikiliyor ye diye
çay yerine sıcak bir alternatifin var mı? En çok bu hususta zorlanıyorum. çayı çok seviyordum. ama demir emilimini %40 azaltıyormuş.

Cumartesi inşallah keseyi görünce hemen yazacağım :)

bunlar gayet normal aynı duyguları aynı endişeleri bu durumda olup yaşamayan yoktur emin ol arkadaşım...bende ümitsizliğe kapılıyorum ama Rabbime sığınıyorum ümitsiz olmak inancımıza görede günah biliyorsun.ben inanıyorum benimde bir gün evladım olucak ama ne zaman bilmiyorum çok geç olmadan olmasını diliyorum sağlıklı sıhhatli bunlar bizim sınavlarımız Allah başka dertler vermesin neler var hayatta öle değil mi!canın sıkıldıkça Allaha sığın dua et ben öle yapıyorum rahatlıyorum hamdolsun.birde aklında düşünüp kurma başka şeylerle meşgul et kafanı rahatlarsın.

ben hep hayal edersim şöle 3 ya da duruma göre 5 çocuk.daha 1 tanesi bulsam yetecek ama belli mi olur ikizler olur iki kere ohh missssssss gibi olur...:))))))))

Allah çok aratmadan isteyen herkezi sağlıklı hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah.

omega 3 yönünden balık kadar zengin semiz otunu yemeği ihmal etmeyin çok faydalı hem ekşi sıcakta salata olarak limonlayın,sarmısaklı yoğurtlu tüketin.ben çok severim..:)...hem bağırsaklarınızı güzel çalıştırır...bol bol su için birde maydanoz ve naneden ilk üç ay uzak durun.

canım ben sebze pek sevmem ondan semiz otu bana uzak bir sebze onun yerini dolduracak bişey bulurum elbet ben zaten çok şeyden tiskindim hiç birşeyi doğru yiyomiyom inş bebeğim sağlıklı besleniyordur

rabbim bunca gayrat çaba gösteriyorsunuz hepinizede bu duyguyu yaşatsın hep duamdasınız

canım ben kan sulandırıcı iğneyi rabbim nasip eder o günleri görürsem inş doğuma kadar kullanacağım sanada devammı yoksa bırakmanmı gerek keseyi görmeye gittiğinde söyler kuru yemişlerini helede badem ceviz fındığı ihmal etme canım ben çay içemiyom hayatımda sıvı olarak tek su var onun haricinde çay meyve suyu gibi şeyleri hiç tüketmedim zatende canım istemiyo canım ıhlamur seviyosan ıhlamur içebilirsin alternatif olarak

Son düzenleme:

canım ben transferimin 12 günü hergün düzenli ananas yedim ve çok yerde okuduğum için bende sevdiğimden değil sırf tutunmaya yardımcı oluyor diye 12 gün yedm bir sıkıntıda olmadı herşey nasiptir nasipte varsa gezdin yahutta şunu acaba yalnışmı kullandımlar geçerli olmuyo ama nasipte yoksa herşeyi mükemmel yapsakta olmuyo ilk transferimde mesela osman bey normal hayata dönebilirsin demişti bana bende onun rahatlığıyla evde hiç yatmadım komşuma sürekli çıktım ve sonuç tutunmaya çalışırken kuzum düştü ama dondurulmuş tedavimde tek söylediği hiç kalkmadan yatacaksın ve rabbimde nasip etti oldu inş rabbim sizlerede tez vakitte nasip eyler hep takipteyim sizi çünkü hepimiz aynı doktorun hastalarıyız kader kardeşiyiz rabbim daha fazla arattırmasın sizleri inş

canım bir ananas beş günde yenmeliymiş. Bende arada yedim. Benim ki de önce tutundu. Sonra değerim düştü.Komşuyu bırak ben 80 km yolculuk yaptım 6. günden sonra.Bir daha ki denemede nasipse hiç kalkmayacam.

canım bir ananas beş günde yenmeliymiş. Bende arada yedim. Benim ki de önce tutundu. Sonra değerim düştü.Komşuyu bırak ben 80 km yolculuk yaptım 6. günden sonra.Bir daha ki denemede nasipse hiç kalkmayacam.

canım zaten eşim 12 günde toplasan 3 ananas almadı kokusu beni fena yapıyodu bende hergün 2 dilmden fazla yemedim zaten herşey vesile dedim onuda arasına kattım işte ama doktor 12 gün tuvalet harici kakmıyacağın dediğinden rabbim annemden razı olsun hizmetimi o yaptı bende ayağımın altına yastık koydum az yüksek yaptım ayaklarımı 12 gün öyle yattım anlıcan rabbimde ol dedi oldu inş seninde yakında başlıyacağın tedavin son tedavin olur canım rabbim tüm isteyenlerede bu topiktekilerede hayırlı evlatlar nasip eylesin inş benimgibi gün sayanlarada rabbim gününde saatinde meleğini kucağına almayı nasip eylesin

canım ben de ilk denememizde 3 gün yattım sonra gezinmeye baslamiştim. ama bu sefer 12 gün yattım. hiçbir şeye elimi bile sürmedim. Nasip elbette bu sefer tutundu bebeişimiz. İnşallah şu mübarek üç aylarda Allah sizin evinizi de neşeyle doldursun

Kızlar, negatif deneme sonrası ilaçları bırakınca (estrofem+prgestan) ne zaman adet oldunuz. Ben salı öğlen sonucu öğrenince ilacı kestim ama hala adetim gelmedi.

Kızlar, negatif deneme sonrası ilaçları bırakınca (estrofem+prgestan) ne zaman adet oldunuz. Ben salı öğlen sonucu öğrenince ilacı kestim ama hala adetim gelmedi.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..Kanaman olmuştu sanırım..Kan sulandırcı iğne kullanmışmıydın?Bu yüzden olabilirmi acaba?Sordunmu doktora..Bu arada pıhtılaşman varmı?

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..Kanaman olmuştu sanırım..Kan sulandırcı iğne kullanmışmıydın?Bu yüzden olabilirmi acaba?Sordunmu doktora..Bu arada pıhtılaşman varmı?

kan sulandırıcı iğneye transferin ertesi günü başlamıştım,zaten ilk iğneyi vurdum ertesi sabah kanama oldu.Kan sulandırıcı iğnenin etkisi olmadığını söylemişti osman bey, pıhtılaşma testi istemedi,kullan dedi kullandım bilmiyorum ki. İlacı kes, adet olacaksın bitince ara dedi.Hala adeti bekliyorum ilacı keseli 3 gün oldu.

2 veya 3 gün içinde olursun canım.ilk 2 denemede 2 veya 3 günde geldi,en son negatifte 5.günü oldum korktum hoca tekrar test yaptırdı neyse ki dış gebelik filan değilmişim.aklında olsun.

2 veya 3 gün içinde olursun canım.ilk 2 denemede 2 veya 3 günde geldi,en son negatifte 5.günü oldum korktum hoca tekrar test yaptırdı neyse ki dış gebelik filan değilmişim.aklında olsun.

lekelenme gibi geliyor ama normal adet siddetinde degil, anlamadim

havincim dün yarım saat suren bır kanamam oldu.6 gbı doktora gıttk.cok sukur bebısımız duruyormus.hoca normal dıyor.kılcal damar kanamasıymıs.ılaclara aynen devam.devlettn ılaclar ıcın rapor cıkartalım dıyoruz.sız ne yaptnz? Bır de bıze baska bır doktor onermedı,muayene ucretını de aldı.2 hafta sonra naspse bebısmzn kalp atıslarnı duymaya gdcz.bugun cok halsızm.kasık agrım fazla.yatıyrm hep.dua et canım.

Geçmiş olsun arkadaşım..Çok şükür bebek iyi.Sende kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun sanırım..Pıhtılaşman varmıydı?Böyle kanama durumlarda hoca kan sulandırıcıyı kesmiyormu?

geçmiş olsun.daha kalp atışlarını duymaya gidiceniz ya o zaman söler muhtemelen.ya da ilk 3 ay osman hocamı bırakma derim.

lekelenme gibi geliyor ama normal adet siddetinde degil, anlamadim

ee sökülmeye başlamış işte.ilaçlar böle yapıyor canım.

Geçmiş olsun arkadaşım..Çok şükür bebek iyi.Sende kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun sanırım..Pıhtılaşman varmıydı?Böyle kanama durumlarda hoca kan sulandırıcıyı kesmiyormu?

tesekkur ederim canım.pıhtılasma olup olmadgnı anlamk ıcn ayrı bır test yapılması gerekmıs.hoca oncekı denemede olmaynca bunda kan sulandırıcı ıgne verdı.bırakma yok suan,aynen devam ılaclara.progestanı gunde 3e cıkardı farklı olark.pıhtılasma sorunu ıcın devlete gdp soracagm test yapar mısınz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…