- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
testlerini devlette ve aile hekiminde yaptırabilirsin.
Yalovadan doktor tavsiyesi alabilirim :)
hayırlı olsun hoş geldin...şimdi senden hangi testleri istedi bilemiyorum.ama standart olarak benim daha önceden rahim filmim vardı özelde çektirmiştim 2010 yılında galiba 400tl vermiştim.ama osman hocam bana en son 500 tl ye yaptı.ama canım işlemler değişiyor kişiye göre ne desem sana yararı olur mu bilmiyorum...hormon testlerim vardı onları devlet hastanesine yaptırdım bazı testlerimi aile hekimime yaptırdım.en son genetik tanı testlerini 2013 te 300tl yaptırdım.
senin yapıcağın en güzeli git Yalova daki devlet hastanesine tüp bebeğe başladık bu testleri yaptırmak istiyorum dersin orda yaparlar ben öle yapmıştım.özel polikliniklere güvenmiyorum para tuzağı.ya da aile hekiminine yaptır yapılanları.
Allah kolaylık versin...
bende osman hocaya basladım henuz ne asılama nede baska bı tedavı olmadım 2 senedr bebek istıyoruz tabı tahlıl ıstedı ama fıyatları nedr bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz pazartesı ordayım inş. bebişlerinizi hayırlısıyla kucanıza alın inş( buarada hem benden hemde esımden istedı )
meraba canım öncelikle hayırlı olsun osman hocaya baslamıssın. bende ona gidiyrum bu ay aşılama olacak.muayene ücreti 300 lira.sgk ile anlaşması yok.
merhaba canım bende ilk muayenemı oldum pazartesi yumurta takıbı ıcın cagrdı sanırım esımede tekrar test yaptrcak daha sonra neolur bılmıyorum senın hıkayen nedr
2 senelik evliyim aralıkta tedavi olmaya basladım jimere gidiyrdum klomen iğne kullandım ilk ay sonra yi,ne klomen kullandım ama olmadı. rahim filmi sperm testi derken ara verildi gecen ay osman hocaya gittim glukofen verdi gecen ptesi de gittigimzde klomen verdi asılamaya gecicez yumoşlarım iyi olursa.eşimde hareket sorunu var biraz düşük.
canım elh iyyiiz . kanamam durdu. evdeyim, iş miş yapmıyorum :)
Bulantılarım başladı . bazı gün yemek yemekte zorlanıyorum.
Kalp atışlarını duymak için heyecanlanıyorum.
Sen ve bebişin nasıl?
Kızlar ben ancak kendimi toplamaya çalışıyorum.Kanamam hala devam ediyor.17 gündür kanamam var.İki gündür yeniden siddetlendi.Bu gün doktora gittim.Endometrium çok incelmiş.Akşam hocayı arıcam.Bu durumu yaşayan var mı?Temmuz da yeniden deneyememekten çok korkuyorum.
Kızlar ben ancak kendimi toplamaya çalışıyorum.Kanamam hala devam ediyor.17 gündür kanamam var.İki gündür yeniden siddetlendi.Bu gün doktora gittim.Endometrium çok incelmiş.Akşam hocayı arıcam.Bu durumu yaşayan var mı?Temmuz da yeniden deneyememekten çok korkuyorum.
canım benim bulantılarımda aynı zamanda başlamıştı rabbim yardımcın olsun ben bi yediğimi ikinci kez hiç yiyemedim o kadar kötü oluyodumki yemek lafı duyunca içim kalkıyodu annem mutfağın camını açıyo bide mutfağa kapanıyodu bana koku gelmesin diye inş sende kötü olmazsın canım inl hayırlısıyla kalp atışlarını ne zaman duymaya gideceksin canım rabbim pıt pıtlarıda duymayı nasip eylesin inş hayırlısıyla
ben iyiyim kontrolum vardı ve bebişin cinsiyetini öğrendim hayırlısıyla kızım geliyo rabbim bu yolda emek harcıyan herkesede bu duyguları tez zamanda yaşatsın canım
Allah size bağışlasın kızınızı inşallah. İlk çocuğun kız olması o aileye Allah'ın rahmeti derler. Hem annesi için de arkadaş :)
Biz de kalp atışları için cuma ya da cumartesi gibi gideceğiz. kanamalar hep korkutuyor. İnşallah hayırlısyla kucağımıza almak ve sağlıkla büyütmek nasip olsun.
canım kanama ilk haftalarda oluyo bende yaşadım ve 10 gün az azda olsa kanamam devam etti sen kendine dikkat et hayırlısıyla meleğinin kalp atışlarını dinle ve bize güzel haberlerini yaz
canım rabbim gönlüme göre verdi eşimde hep kızımız olsun intiyodu onunda gönlüne göre oldu inş rabbim sağlıkla gelişip sağlıkla anarahmindeki sürecinin tamamlayıp gününde saatinde meleğimizi kucağıma almamı nasip eyler
canım benim bulantılarımda aynı zamanda başlamıştı rabbim yardımcın olsun ben bi yediğimi ikinci kez hiç yiyemedim o kadar kötü oluyodumki yemek lafı duyunca içim kalkıyodu annem mutfağın camını açıyo bide mutfağa kapanıyodu bana koku gelmesin diye inş sende kötü olmazsın canım inl hayırlısıyla kalp atışlarını ne zaman duymaya gideceksin canım rabbim pıt pıtlarıda duymayı nasip eylesin inş hayırlısıyla
ben iyiyim kontrolum vardı ve bebişin cinsiyetini öğrendim hayırlısıyla kızım geliyo rabbim bu yolda emek harcıyan herkesede bu duyguları tez zamanda yaşatsın canım
allah hayırlı zamanda ama cok bekletmeden hayırlısıyla yavrumuza kavustursun keske pozitif dusunebılsek ama cok zor degılmı?
canım ya insan aynı şeyi sürekli yaşayınca elinde olmadan pozitifliğini kaybediyor.Sürekli düşünüyorsun ne olacam diye?Topiğimize hoş geldin.
Kızlar dün akşam hocayla görüştüm, histeroskopi yapacağını söyledi, transferin 2. günü kanama başlamıştı kılcal damar kanaması olmasına rağmen histeroskopi ile sanırım rahimin durumuna bakacak. Bu işlem rahim filmi gibi narkozlu oluyor değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?