Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

testlerini devlette ve aile hekiminde yaptırabilirsin.

Yalovadan doktor tavsiyesi alabilirim :)

canım aslında ben kimyasal gebelık gecrdm daha sonra 1 sene olmadı klomen kullndm ve 7 haftalık saglıksız gebelık dendı bende osman beyi duydum gtm esimde 2. derceden varikosel var bende butun horman tahlıllerıme baktırdm ama sımdı hangı tahlıllerı ıster bılmıyorum cunku butun yaptrdgm tahlıllerı goturdum esımnkıde dahıl karısık durumdayım acıkcası

cok tesekkur ederım canm allah razı olsun

meraba canım öncelikle hayırlı olsun osman hocaya baslamıssın. bende ona gidiyrum bu ay aşılama olacak.muayene ücreti 300 lira.sgk ile anlaşması yok.

meraba canım öncelikle hayırlı olsun osman hocaya baslamıssın. bende ona gidiyrum bu ay aşılama olacak.muayene ücreti 300 lira.sgk ile anlaşması yok.

merhaba canım bende ilk muayenemı oldum pazartesi yumurta takıbı ıcın cagrdı sanırım esımede tekrar test yaptrcak daha sonra neolur bılmıyorum senın hıkayen nedr

Kızlar ben ancak kendimi toplamaya çalışıyorum.Kanamam hala devam ediyor.17 gündür kanamam var.İki gündür yeniden siddetlendi.Bu gün doktora gittim.Endometrium çok incelmiş.Akşam hocayı arıcam.Bu durumu yaşayan var mı?Temmuz da yeniden deneyememekten çok korkuyorum.

merhaba canım bende ilk muayenemı oldum pazartesi yumurta takıbı ıcın cagrdı sanırım esımede tekrar test yaptrcak daha sonra neolur bılmıyorum senın hıkayen nedr

2 senelik evliyim aralıkta tedavi olmaya basladım jimere gidiyrdum klomen iğne kullandım ilk ay sonra yi,ne klomen kullandım ama olmadı. rahim filmi sperm testi derken ara verildi gecen ay osman hocaya gittim glukofen verdi gecen ptesi de gittigimzde klomen verdi asılamaya gecicez yumoşlarım iyi olursa.eşimde hareket sorunu var biraz düşük.

inş hayırlısı olur canm biz daha bıseye karar veremedık pazartesıden snra hersey bellı olcak allah yardımcımız olsun

canım benim bulantılarımda aynı zamanda başlamıştı rabbim yardımcın olsun ben bi yediğimi ikinci kez hiç yiyemedim o kadar kötü oluyodumki yemek lafı duyunca içim kalkıyodu annem mutfağın camını açıyo bide mutfağa kapanıyodu bana koku gelmesin diye inş sende kötü olmazsın canım inl hayırlısıyla kalp atışlarını ne zaman duymaya gideceksin canım rabbim pıt pıtlarıda duymayı nasip eylesin inş hayırlısıyla

ben iyiyim kontrolum vardı ve bebişin cinsiyetini öğrendim hayırlısıyla kızım geliyo rabbim bu yolda emek harcıyan herkesede bu duyguları tez zamanda yaşatsın canım

allah hayırlı zamanda ama cok bekletmeden hayırlısıyla yavrumuza kavustursun keske pozitif dusunebılsek ama cok zor degılmı?

canım çok geçmiş olsun. inşallah hayırlısıyla atlatırsın. bebişleri göbüşüne alırsın. dualarımız seninle.

Allah size bağışlasın kızınızı inşallah. İlk çocuğun kız olması o aileye Allah'ın rahmeti derler. Hem annesi için de arkadaş :)
Biz de kalp atışları için cuma ya da cumartesi gibi gideceğiz. kanamalar hep korkutuyor. İnşallah hayırlısyla kucağımıza almak ve sağlıkla büyütmek nasip olsun.

canım kanama ilk haftalarda oluyo bende yaşadım ve 10 gün az azda olsa kanamam devam etti sen kendine dikkat et hayırlısıyla meleğinin kalp atışlarını dinle ve bize güzel haberlerini yaz

canım rabbim gönlüme göre verdi eşimde hep kızımız olsun intiyodu onunda gönlüne göre oldu inş rabbim sağlıkla gelişip sağlıkla anarahmindeki sürecinin tamamlayıp gününde saatinde meleğimizi kucağıma almamı nasip eyler

inşallah canım inşallah.

çok geçmiş olsun...nasıl anlamadım endometrium zaten kanamayla atılıyorya öle değil mi?sen deneyememekten korkma önce vücudun sağlığına kavuşsun kafan rahatlasın...sonra denersin nasılsa yumoşların var...panik yok....hoca nededi bu duruma?????

aminnnnnnnnnnnn....ayy ne güzell kızın olucak Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

hybiron kanamam çok olduğu için endometrıum çok incelmiş.Adet olunca atılırmış ama belirli kısmı kalırmış.Benim kanamadan bir şey kalmamış.Hoca dogum kontrol hapı başladı.Benim tatil temmuz ağustos diğer zamanlar da artık 2014 e kadar mümkün olmayacak.Rapor almam mümkün değil.Sadece önümde transfer için bir ay yaz tatili var.Gelecek yazda tayin var.Anlayacagın zamanım az.İnşallah her şey yolunda giderde bebişleri sağlıkla istediğim zamanda alırım.Sen nasılsın neler yaptın?

Havin su çok gözün aydın. Ne güzel eşinin isteği olmuş.Darısı bizlere...

Son düzenleme:
canım ya insan aynı şeyi sürekli yaşayınca elinde olmadan pozitifliğini kaybediyor.Sürekli düşünüyorsun ne olacam diye?Topiğimize hoş geldin.

hosbuldum canım bende ıkı sene boyunca ne planlar yaptım ama hep hayal kırıklıgı . sen yaptıgın planla kalıyosun olmaz dedgn sey oluverıyo. rabbım ne zaman tayin ettıyse ozaman gercekten ben artık ona ınanıyorum bazılarının planı tutuyo ama biz allahın sevdiği kullar oldugumuzdan sanırım hep ımtıhan hep sabır boyun egmek ve teslım olmak onemlı. sen zamanı sıkıstirma nasıpse olur inş dualarım senınle içimden geldı bıran bunları yazamak.bıyandanda kendıme telkın veriyorum:))

Kızlar dün akşam hocayla görüştüm, histeroskopi yapacağını söyledi, transferin 2. günü kanama başlamıştı kılcal damar kanaması olmasına rağmen histeroskopi ile sanırım rahimin durumuna bakacak. Bu işlem rahim filmi gibi narkozlu oluyor değil mi ?

evet canım narkozlu oluyor. hiçbir şey hissetmiyorsun.15 dk kadar sürüyor. odaya alıyolar. kendine geliyorsun zaten odaya aldıklarında. 5-10 dk sonrada hocayla görüşüyorsun. bana sadece çizikler attım demişti.

korkulacak bir şey yok canım. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…