Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

size ayrıca teşekkür etmek istiyorum.böyle bi konu açtınız için. En başından beri okudum yazılarınızı bende kamuda memurum sanırım sıkıntı larimiz ortak olacak sizden destek bekliyor um

Sıkıntılar ortak evet. doktora başlar başlamaz hemen başlık açtım :) başka kişilerin tecrübelerinden yararlanmak çok faydalı oluyor. hem etraftan kimse tedavi gördüğünü bilmesin istiyorsun. o yüzden burası mükemmel bir yer. sıkılmadan soru sorabiliyorsun. tavsiyelerden yararlanabiliyorsun.

İnşallah hepimiz anne olalım :)

Teşekkürler bil ay sen aşılama mı yaptıracaksın . Ne sorunun vardı

canım ben su an için ne yaptırıcam bilemiyorum.osman hocanın eski bir hastasıyım.bundan 3 sene önce gittim osman hocaya ,adet dönemimde cok sancılarım oluyodu.çift rahim var ve biri tıkalı dedi.birini ameliyatla aldı, cocugun olmasında bir sıkıntı olmaz hamile kalabilirsin dedi,1 senedir evliyim ve istememize ragmen sonuc elde edemeyince tekrar görüştüm hocayla ve sperm tahlili istedi eşimin sperm sayısı 6 milyon cıktı.şimdi adet dönemimi bekliyoruz gdip knsucaz.telefonda konustugumuz için cok ayrıntıya girmedi 1 hafta sonra gidicem nasipse ne yapıcak ne düşünüyo öğrenicez.osman hocaya sonsuz güvenim var,ama bu durum korkutuyo beni..

benim tek sıkıntım saatlerimi ayarlayabilirmiyim onu düşünüyorum.dediğin gibi kimseye duyurmak istemiyorum.mesela aksam kaca kadar calısıyo osman hoca 5 ten sonra yada cumartesi her seferinde sıkıntı olurmu acaba bunları dusunuyorum.

Benim de eşimin sperm tahlillerini beğenmemişti hareketaz sayı az diye. Varikosel olabilir ürolog a gitmesi gerek dedi gittik bişi çıkmadı cok şükür gittiğimde aşılama dedi. Aşılamada bi sayı sınırı var ona yetiyorsa siZinde aşılama olabilir gibi. Umarım hersey gönlünce olur

Bizide muhtemelen uro loga gönderir o halde, aşılamaya sperm sayı si yeter mi bilemiyoum ,sizin sperm sayısı kaçtı.?

kızlar bugun hocanın yanındaydım benm btun herseym norml cıktı esımın spermı en son baktrdıgımızda 6 mılyon cıktı hoca asılama onerdı onumuzdekı adet donemınden sonra baslayabılırmsz ama 15 gun ıcınde 5 gdp gelme olucagı ıcın ramazanda dusunuyoruz bakalım artk nasıp dıyorum zorlayınca olumuyo allah ayarlarlamıstr dıye dusunuyorum (esım ramazan boyu evde oyuzden)

Son düzenleme:

saol canım inş bu asılama bı vesıle olur

akşam 7 ye kadar acık diye biliyorum. ben hafta içi çalışltığım için genellikle cumartesi gittik. öyle ayarlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…