Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Kızlar ben bu gün histereskopi oldum.Her şey yolundaymış.Hoca benden tiroit tahlilleri istedi. Sizden de istedi mi?

Cok sevindim herseyin normal olmasina, tiroit tahlilini ben ilk denemeden once yaptirmistim, hormon testleri istiyor ya tedavi basinda o tahlillerin icinde vardi. Sen o zaman yaptirmamis miydin ?

Kızlar ben bu gün histereskopi oldum.Her şey yolundaymış.Hoca benden tiroit tahlilleri istedi. Sizden de istedi mi?

Cok sevindim canım. Tiroit tahlili merkezde mi yapılacak? Benden de histeroskopi ardından istemişti. daha ayrıntı bir tahlil o. ama bişey çıkmamıştı. Benden sana bir tavsiye canım sağlık ocağında tsh ve serbest t3 ve t4 değerlerine baktır. Çünkü bende hamilelikte gelişen guatr çıktı. tedavi sürecinde bir sürü hormon ilaçları iğneleri kullanıyoruz vücudumuzu bir şekilde etkileyebiliyor.

cok sevindım canm. tiroid tahlılini bende gtmeden once yaptrmıstm tsh in normal degeri 2 olması gerekıyo benm 4e yakındı oyuzden ilaç kullanmamı ıstedı hoca cunku cok onemsıyo 9 ay boyunca bırakmadan kulluncan demştı ben burda baska doktoro sordum gayet normal demıstı onemsemıyolar sanırım inş senın normal cıkar

Kızlar tahlil sonuçlarım iyi çıkmış.Tatile gidiyorum.Kendinize iyi bakın.Bir aya yakın yokum.Dönünce inşallah bolbol hamilemiz olmuş olur.

İiyi gidiyor şimdilik hamdolsun bi sıkıntı yok,arada moral bozukluğu yasıyorum ama geçiyor.cumartesi iğnelere başlıycam hafta içide toplama işlemi olcak inşallah.dualarınızı bekliyorum..

canm hıc moralını bozma sıkıntılı olna tek sey zaman nasıl gecıcek onu dusun hersey guzel olcak inş bende bugun asılamamı yaptrdım cumartesı tekrar yapcak hoca hakımızda hayırlısı olsun dualarım sızlerle bol hamışli topik olsun inş

Hadi bakalım hayırlı olsun. güzel haberlerini duymak nasip olsun inşallah canım.

Histeroskopi sonrası adet düzeni bozulan oldu mu ? 19 haziranda hist. yapıldı bana, bir kaç gün lekelenme oldu, normalde adetim temmuz 10 ama 29 haziranda yine lekelenme şeklinde kanama başladı, benzer durum yaşayanlar var mı ?

gecmis olsun canım.hocayı aradn mı,bu durum ıcın ne dedı? Benım olmamıstı.ama bence endiselenecek bır sey yoktur.

gecmis olsun canım.hocayı aradn mı,bu durum ıcın ne dedı? Benım olmamıstı.ama bence endiselenecek bır sey yoktur.

Sagol canim, hocayi az once aradim ilac mi kullandin diye sordu (dogum kontrol hapi vb.) verdigi antibiyotigi bitireli bir hafta oldu, onun disinda ilac kullanmadigimi soyledim.Bu lekelenmenin devaminda adet olursun, o zaman ara dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…