- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
Büşra nasılsın aşılama sonucun ne zaman benim tuttu ama dış gebelik oldu. İğne ile sonlandırıyoruz
Ben çalışıyorum kızlarrr tatilde değilim malesefffama yoğunlşuktan giremiyorum internete ve kimseciklerde girmemişşşşşş bakıyorumdaa
tatildeyiz sanırım topik olarakben aılemın yanındaym internet yok o yuzdn pek gıremyrm.sızlerı cok merak edıyorum ama.
iyiyim canım allaha sukur haftaya cumartesı adet olmazsan test yap dedı hoca hakkında hayırlısı olsun canım tekrar denıycenmı pekı hoca ne dedi???
Bilmiyorum canım tam karar vermedim. Aşılama taraftarı Dr ama bende tüpe mi geçsek diyorum bilmiyorum hiç.
gecmis olsun canım.hocayı aradn mı,bu durum ıcın ne dedı? Benım olmamıstı.ama bence endiselenecek bır sey yoktur.
canım ya dıs gebelıkte olsa bebıs tutmus bencede asılama denesen daha ıyı gıbı gelıyo bana. ama sen bılırsın
Canım dış gebelik riski yüksek
yanı dıs gebelık tekrarlayabılırmı dıyosun kı inş ole bısey olmaz
Maalesef tekrar olabilirmiş
canım nasılsın nasıl geçiyo hamilelik maşallah 13. haftaya gelmişsin rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla meleğine kavuştursunb seni
bu topikte tedavide olan herkeside
elh.ılk uc ayımızı tamamladık.bulantılarla gectı bu sure 4 kılo verdm.suan cok sukur ıyıym.bebısmzde elh ıyıymıs.sen ve bebegnz naslsnz?
canım bende bulantılardan ilk 3 ay 4 kilo belkide fazla verdim ama benim mide tam düzelmedi bazen zorla bişey yiyom ne güzel senin bulantılar geçmiş bebeğinin iyi olmasına sevindim bende kızımda iyiyiz teyzesi rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş
ınsallah canım saglıkla kucagmza alalım.benım bulantılar 1 gun hastanede yatıp 6 tup serum yedıkten sonra gectitavsıye ederım.
evet canım 2li tarama testı yapldı.cok sukur temız cıktı.16. Hafta ıle 20.haftada 4lu tarama yaplcak.cınsıyetı ıcın onumuzdekı hafta dr a gıtcez naspse.bugun bıraz karın agrım var adet sancısı gıbı.dr rahım buyudukce olabılır demstı ama azcık da olsa korkuyor ınsan.koku hassasıyetı bende de hala devam edıyor.mutfaga gıremyrm.sogan olan corba ve yemek yıyemıyorum.yanı bulantı gectı ama hala bazı seyler devam edıyor canımcanım benim bulantıların geçmiş ama 6tüp serum yemek istemem şahsen inş tekrarlamaz benim ara ara hala bulantım oluyo koku hassasiyetim geçmedi daha ne güzel bulantın geçtiyse doktoruna cinsiyeti sordunmu bu haftalarda ufakta olsa tahmin yapıyolar birde 2li test falan yaptınmı canım
evet canım 2li tarama testı yapldı.cok sukur temız cıktı.16. Hafta ıle 20.haftada 4lu tarama yaplcak.cınsıyetı ıcın onumuzdekı hafta dr a gıtcez naspse.bugun bıraz karın agrım var adet sancısı gıbı.dr rahım buyudukce olabılır demstı ama azcık da olsa korkuyor ınsan.koku hassasıyetı bende de hala devam edıyor.mutfaga gıremyrm.sogan olan corba ve yemek yıyemıyorum.yanı bulantı gectı ama hala bazı seyler devam edıyor canım
canım 2li testinin temiz çıkmasına sevindim ben hiç birini yaptırmadım stres yaşamamak için inş 4lü testinde temiz çıkar canım
canım karın ağrısı olması normal rahim genişliyo bebeğinde büyüyo annesi
ben mutfağa girsemde mulaşık yıkıyamıyom deterjan kokuları beni çok fena ediyo soğandan bende çok tiskinmiştim ama mecbur yemek yapıyom bunlarda azar azar geçiyo canım rabbim meleklerimize sağlık versin sağlıklı sıhatli büyüyüp gününde saatinde kucağımıza alalım inş meleklerimizi
insallah canım.tum guzel dıleklern ve duaların ıcın tesekkur ederım..oruc tutabılyor musun?ben tutamıyorum
canım ben oruç tutabilirmiyim diye doktoruma sordum bana hayır tutamazsın dedi eğer günahıda varsa benim dedi bu haftalarda bebeğin gelişimi için açkallmamak lazımmış zaten benim çok ilacım var anca koca bir güne onları sığdırıyom rabbimde hamile ve emzikli kullatına bu konuda mühlet veriyo inş kazasıyla telafi ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?