- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
evet cok sukur hamılelere muhlet verılmıs.osman hoca ve dıger dr ılacları bıraktrdılar bana.bır tek multıvıtamın alıyorum.clexan kan sulandırıcıyı daha once dusuk yapmadgm ıcn bıraktrdı ama kan pıhtılasması var mı yok mu hıc test yaplmadı.Allahtan hayrlısı.ıns eksıksız kusursuz saglıklı bır sekılde bebıslerımzı kucagmza alrz.
ben sizin konusmalarınızı takıp edıyorum masaalah cok guzel duygular allah bızede nasıp etsın ıns benm asılamam olmadı malesef dua edın lutfen sızın dualarınız kabul olur:))
canım benım ınsallah Allah hayırlısyla bebısler nasıp etsn sızlere
Aminnn inşallahhhh:)
Kızlar salı yada carsamba opu m var ,dualarinizi bekliyorum
sürec baslıyor yaniins cok ve saglıklı yumusların olur.nasıpse kac tane transfer edılecek.dualarımdasın canım.Allah yardımcın olsun.
Kızlar nasıpse bebısımızın cınsıyetı bellı oldu : oglusumuz olacak. Bu arada
bobrek sansıcısıyla doktora gıttık.kum dokuyormusum.dua edın kızlar.ılac verdı.ama bebege bısey olur dıye kullanmayacagım.agrım cok ,dualarınıza ıhtıyacım var.
Amin canım cümlemizin yardımcısı olsun rabbim,kaç tane transfer edilecek hiç konuşmadık .ama tek olur herhalde cunku bildiğim kadarıyla hoca 2ye pek sıcaK bakmıyomus.canım seninde hayırlı olsun oğlunu sağlıkla kucağına al inşalaaahhhh.
harika, erkek anasi vay :))) saglikla kucagina al da kizi erkegi farketmez, akıl sagligi beden sagligi yerinde olsun gerisi onemli degil. Bobreklerde kum icin hamis kalmani beklemis, insallah agrilarin siddetlenmez mubarek ayda allah yardimcin olsun. bende adetimi bekliyorum ikinci deneme icin, hocanin histeroskopide rahime attigi cizikler insallah kaybolmamistir diye dua ediyorum, agustos ortasinda hersey yolunda giderse dondurulmus transferim var, allahim bizede o gunleri gostercek mi diye dua ediyorum.
Canım benim bizim de histeroskopiden sonra oldu. inşallah senin de hayırlısıyla olacak. çizikler gitmez merak etme. ama hamile kalınca kanamalı geçebilir :) İnşallah mutlu haberlerini alırız.
bobrek sansıcısıyla doktora gıttık.kum dokuyormusum.dua edın kızlar.ılac verdı.ama bebege bısey olur dıye kullanmayacagım.agrım cok ,dualarınıza ıhtıyacım var.
Sen histeroskopi sonrasi bir adet donemi bekledin yani bir ay, benim hiseteroskopiden iki ay sonra transfer olmus olacak hersey yolunda giderse, bu yuzden gulerek soyledim cizikler o zamana kadar kaybolsa diye.İslem sonrasi mi kanama yasanabiliyomus? iki dondurulmusu birden koyacak gebelik sansimi yukseltmek icin, malum yas 34
Olin ne zaman başlıyon.İşlem sonrası benimde kanama oldu ama çok değil.Doğum kontrol kullandım.Şimdi transfere gün sayıyom.
Kızlar tatilden döndüm.Hayırlısıyla 3 agustosta transferim var.Estrofem midemi çok kötü yapıyor.Sizleride etkiledi mi?
Gunde kac iciyosun estrofemi ?
Sabah akşam 2 şer tane toplamda günde 4 tane içiyorum.Senin de transferin çok geç degilmiş.İnşallah beraber doğum bekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?