Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

sevgili arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun rabbimin izniyle inş sonu bebişli olsun

Kızlar tatilden döndüm.Hayırlısıyla 3 agustosta transferim var.Estrofem midemi çok kötü yapıyor.Sizleride etkiledi mi?

Canatann transfer ucreti degismis mi, ilk denemede 1500 vermistik, hocaya sordun mu sen 3 agustos icin ucreti ? Benim iki embriyo transfer edilecegi icin farkli ucret olabilir mi diye dusunuyorum.

Canatann transfer ucreti degismis mi, ilk denemede 1500 vermistik, hocaya sordun mu sen 3 agustos icin ucreti ? Benim iki embriyo transfer edilecegi icin farkli ucret olabilir mi diye dusunuyorum.

Canım sormadım.Değişseydi söylerlerdi.Hocayla ben hiç şimdiye kadar maddiyat konuşmadım.Hybronun 3. transferi çift embriyoydu.Transfer ücreti aynıydı.

Canım sormadım.Değişseydi söylerlerdi.Hocayla ben hiç şimdiye kadar maddiyat konuşmadım.Hybronun 3. transferi çift embriyoydu.Transfer ücreti aynıydı.

Anladim canim.Bu arada bugun regl oldum, yarin hocayi ararim, ara demisti sanirim regl sonuna dogru estrofem baslayacagim.

selam kızlar bugün transferimin 2.günü c ok korkuyorum ,benim ve kasık larim agrimaya başladı,olmadı mı acaba. Rabbim yüzümüzü guldururr inşallah

selam kızlar bugün transferimin 2.günü c ok korkuyorum ,benim ve kasık larim agrimaya başladı,olmadı mı acaba. Rabbim yüzümüzü guldururr inşallah

Korkma, agri olmasi cok normal, kanaman olmadigi surece endiselenip kendini uzme bosu bosuna, insallah hayirli olumlu sonuc alirsin.

arkadaşlar günaydın..ya ben size bir şey soracağım benim dün transferimin 11. günüydü dayanamadım ölçtürdüm hcg 45.3 çıktı..dondurulmuş embriyo ile 3. denemem..bana biraz düşük geldi..sizce nasıl sizin fikirleriniz önemli benim için..çok korkuyorum..artık yoruldum her şeyin iyi gitmesini istiyorum...benim gibi olan varmı içinizde cevap yazarsanız sevinirim..

günaydın , panik yapma canım belkide 1gün de çok articaktir , bence kötü düşünme ,

Korkma, agri olmasi cok normal, kanaman olmadigi surece endiselenip kendini uzme bosu bosuna, insallah hayirli olumlu sonuc alirsin.

Hayırlı olsun.İnşallah iyi sonuçlar alırsın.Ağrıların normal bol bol dinlenmelisin.

Kızlar çok sağol un iyi dilekleriniz için , dün hocayı aradım kalan yumurtalarla ilgili bilgi almak için ve dondurulmus yum.yokmuş ,çok üzüldüm eğer olmazsa sil baştan opu olcam,allah yardımcım olsun,dünden beri olan umudumda kalmadı artık olumsuz dusunmeye başladım ,

Clexan iğne göbek ten yapıyorum ama canımı çok acitiyo r ,ucu normal iğne gibi baya kalın ,koldan olsa daha az acitir neden gobekten yapıyoruz acaba ,

canım ya sen bana diyorsun kendin umutsuzluğa kapılmışsın yapma benimde kasık ağrılarım vardı ama kanama gelmedi...sende olumlu düşün offf vallahi düşüne düşüne filozof olduk yav...allahım kimseyi evlatsız bırakmasın...neden dondurulmuşun yokmuş??döllenmemişmi canım??

Ah sorma arkadaşım valla şok oldum 22tane yum.toplanmisti 21 tanesi olgun çıktı ve 16 tanesi dollendi son gün ne oldu bilmiyorum 1tanesi transfer edildi ve şu an elimizde hc yok,bu arada iğne kullaniyomusun sende ?

Son düzenleme:

canım transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inş rabbim bu sefer seninde kucağını doldursun inş ağrılardan korkma canım ağrılar hayırlısıyla iyiye işaret

Clexan iğne göbek ten yapıyorum ama canımı çok acitiyo r ,ucu normal iğne gibi baya kalın ,koldan olsa daha az acitir neden gobekten yapıyoruz acaba ,

canım bende hala göbekten yapıyorum bazı ilaçların vucutta emilimiyle alakalı göbek rahme yakın olduğu için o iğnelerde kan dolaşımını rahme kanın pompalanmasını hızlandırdığı için doktor göbekten vurun dişyo göbekten daha etkili anlıyacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…