Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

canım, benimki martta olmustu sanırım .500 tl almıstı. ama sorun yoktu çizikler attım dedi.farklı sorun olursa ücret değişiyormuş.

inşallah bu sefer bebişle sonuçlanır sürecin.

canım yazdıklarınızı okuyorum en baştan itibaren senin yaşadıklarının aynısını yaşadım bende 9. gün lekelenme başladı tabi benim umutlar azaldı ve nikekimde olmadı dr histereskopi yapalım bakalım gözden kaçan bişey varmı diye dedi.senin son durumun ne merak ediyorum inş muradına ermişsindir.

meraba cnm benim haftaya falan olucak histeroskopi bana 1.500 tl dedi ama benim rahmimde basıklık var onu düzeltcek ve polip var onu yok etcek
bende şimdilik görünen bişey yok varmı diye bakacak herhalde varsa fiyatta ona göre belirlenir canm Allah kolaylık versin tedavin başarıyla sonuçlansın inş sende bebişine kavuş.

arkadaslar bayramdan sonra tedaviye basliycam diye plan yapiyodum yani adet olamadim bi turlu 23gun bi oluyofum 40 gun oldu yok tedaviye basliycam diye ters gidiyo hersey. yardimedin ilk adetim bayrama denk gelicek saniriim adet sokturucu ilac kullanmaya basladim. bi sonraki adetimi beklesem

bi sorum daha olucak osman hoc tedaviye basladigimizda muayene. ucreti 300 tl diye biliyorum her cagrildigimizdami yoksa tedaviye basladigimizda bikereye mahsus mu bu konu

Hamileyken çalışmak daha zordur ya Allah kolaylık versin canım.
Duaların için teşekkür ederim , inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder.

Tesekkur ederim arkadaslarim.haftaya cumartesiye randevu alicam.muayene edecek.sonra kan tahlili falan mi yapacak hormonlara falan mi bakacak.birde nerde yapiyor tahlilleri.ucretleri nasil.

Hatres umarim transferin iyi gecer ve hayirli haberler alirsin canim.

Canım çok teşekkür ederim , bugün transferimin 7.günündeyim.Dondurulmuş embriyolarım için doktora gidip form doldurucam bugün, bir de proluton diye vermiş olduğu bir iğne var onu yaptıracağım.

Canım sen tüp tedavisine başlayınca ayrı ayrı ücret ödemeyeceksin Doktorun sana vereceği ( 5 ya da 6 bin lira diyelim) bütün her şey bu fiyata dahil. Ama bazı tahliller için ayrıca ücret alınıyor tabi, inşallah onlara da gerek kalmaz. Benim sadece bir tahlilim vardı ona da 100 lira ödedik.Başka tahlillere de gerek görmedi doktor.

Canım ben de uzun araştırmalarım neticesinde Osman Beye karar verdim, Şahin bey nedense içime sinmedi.Şahin Beyin yanına gitmek istiyorum sekreterleri mutlaka muayene olmanız gerekiyor dediler, telle görüşeyim istedim kabul etmediler, sadece görüşme için olan randevumu başka bir güne ertelediler ne bileyim baktım iş yokuşa sürülüyor gibi vazgeçtim ordan.Osman Bey' i ne kadar aradıysam ulaştım, ulaşamadığım zaman kendisi geri döndü.Tedavinin başından sonuna kadar her şeyiyle kendisi ilgilendi.Yumurta toplama , transfer sonunda da bizimle ayrıca yine görüşerek her konuda bilgilendirdi, sorularımıza cevap verdi.Şu an transferimin 7.günündeyim inşallah neticem de güzel olur da daha da memnun kalırım.

Yaşadıklarımızı anlatmak karar vermeni kolaylaştırır umarım.Senin için en doğru olan kararı vermeni nasip etsin Rabbim.

Canım sorunları çözmeden yeniden başlamak büyük ihtimal yine hüsran olur. O yüzden bence hayırlısı olsun geç olsun ama neticene de ulaştırsın seni inşallah.

Asracım burada huzeyfe isimli arkadaş da tedavi için adetini beklerken hamile olduğunu öğrenmişti, sen de öyle olmayasın inşallah sen de kendiliğinden kalmışsındır bebişe

bi sorum daha olucak osman hoc tedaviye basladigimizda muayene. ucreti 300 tl diye biliyorum her cagrildigimizdami yoksa tedaviye basladigimizda bikereye mahsus mu bu konu

Eğer tedaviye başlarsanız muayene ücreti almıyor hepsi tüp tedavisinin içinde. Benden almadı çünkü.

Son düzenleme:
Bugün testimi yaptım ve maalesef negatifle sonuçlandı...

Hayirlisi olsun canim.var vakti zamani ama iste biz hemen oluversin istiyoruz.en kisa zamanda hayirli haberlerini duyariz ins.bende tedaviye basladim.7.ignemi yaptim ama hala adet olmadim.4 gun gecti :-(

Hayirlisi olsun canim.var vakti zamani ama iste biz hemen oluversin istiyoruz.en kisa zamanda hayirli haberlerini duyariz ins.bende tedaviye basladim.7.ignemi yaptim ama hala adet olmadim.4 gun gecti :-(

Canım nasıl yani?Adetle başlıyoruz zaten tedaviye, ama sen 7.iğne diyorsun:44::44::44:
Doktor % 70 demişti, hem de tek embriyo transfer itmek istemişti tutacağından o kadar emin olduğu için.Ama maaelesef elimiz boş kaldı hayırlısı diyorum ben de zaten.

Iki tanede kendiliginden olup dusen gebeliklerim var benim.onun icin de test istedi osman hoca genetik olabilir mi bu dusuklerin sebebi diye.bugun kan verdik esimle.2 hafta sonra sonucu.

Lucrin igneye 21.gun basladim 24.gun adet olmam lazimdi ama hala olamadim :-(

Anladım canım uzun protokol seçmiş sen de doktor. İnşallah hamile kalmışsındır kendiliğinden.

Iki tanede kendiliginden olup dusen gebeliklerim var benim.onun icin de test istedi osman hoca genetik olabilir mi bu dusuklerin sebebi diye.bugun kan verdik esimle.2 hafta sonra sonucu.

Hayırlı temiz sonuçlar çıkar inşallah.

Merhaba arkadaşlar benimde ilk 16 eylülde transferim yapıldı malesef negatif sonuş aldım. Benden histeroskopi istemedi hiç bir şey demedi en az iki ay ara veriyoruz dedi inş kasım da ki adetimde 2. tranferimi yapacak. Ama aklıma takıldı neden benden histeroskopi istemedi ki ne durumda histeroskopi yapılıyor, lütfen bilenler yardımcı olsun bu arada benim rahim filmim var gecen kış yaptırmıştım acaba ondan dolayı mı gerek görmedi.

Canım sizin probleminiz neydi ki tam olarak? Eğer uzun zamandır tanıyorsa seni doktorun demek ki rahminle ilgili bir sıkıntı yok ki gerek görmemiştir buna. Gerek yokken de histeroskopi yaptırmak maddi manevi sıkıntı olur bana göre.
Rahim filmi doktorlar için önemli bir belge zaten, demek ki sorun görmemiş senle ilgili.

Benim de sonucum negatif olunca 2 ay sonra başlarız dedi, o zaman dondurulmuşlarla deneyeceğiz inşallah.
Şu an adetim, bitince gidip görüşücem.
Osman hocanın tedavisiyle hamile kalan arkadaşlar niye hiç yok burda:44::44::44:
Acaba hastaları içerisinde hamile kalan çok mu az diye içime kurt düşmedi desem yalan olur.
5.gün embriyosunda olumsuz sonuç 10 taneden bi tane olur demişti bize.O onda bir şans bana mı vurdu :44::44::44::44:

Diğer arkadaşlar acaba kaçıncı gün embriyo transferi yapıldı sizlere, lütfen paylaşır mısınız?

Bu topic böyle sessiz olmamalı diye düşünüyorum ama pek yazmıyor kimse.

Son düzenleme:
arkadaslar bende merak ediyorum doktor secimi konusunda suphelerimyok deil niye kimse yazmiyo...gebelik elde eden yokmu sayfada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…