Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

arkadaslar bende merak ediyorum doktor secimi konusunda suphelerimyok deil niye kimse yazmiyo...gebelik elde eden yokmu sayfada

Ben de ne kadar sonuç yazan görüyorsam hepsi negatif.Şu ana kadar iki hamileye rastladım burda:44:

sanırım doktor secımım degişecek hamıle kalan zaten ilk deneme yok gibi osman hocada :2: pembe mavıyı mı düşünsem acaba hatres canım bı bılgın varmı pembe mavıyle ilğili

sanırım doktor secımım degişecek hamıle kalan zaten ilk deneme yok gibi osman hocada :2: pembe mavıyı mı düşünsem acaba hatres canım bı bılgın varmı pembe mavıyle ilğili

Canım ben bundan bir önceki tedavimde Pembe Mavi' deydim zaten.Ama maalesef ordan da negatif aldım.Eşimde negatif aldığımız için istmedi orayı sonra arayıp Osman Bey' i bulduk. Pembe Mavi' nin hizmeti herşeyi dört dörtlüktü ama olmadı.
Osman Bey' e gelince açıkcası bunun ilgi alakasının Pembe Mavi den geri kalır bir yanı olmadığı gibi Osman Bey ' le daha sık ve detaylı konuşma ve kafamıza takılan her şeyi sorma fırsatımız çok daha iyiydi.
Ama ne bileyim doktor % 70 derken, helede Pembe Mavi' de yaptırdığım embriyoların resmine bakıp da bunlar transfer öncesi normal ortamlarında bırakılsalarmış 5.güne bile gelmezlermiş belki de dedi.Yani dolaylı yoldan bu embriyoların tutmayacağı az çok belli olduğu halde transfer yapılmış ger gibiydi.
E noldu kendisi 5.gün embriyosu dedi, iki tane 1.kalite, % 70 şans ama sonuç negatif.
Şimdi tekrar oraya gideceğim, çünkü 3 tane dondurulmuşum var, 2 ay sonra onlarla deneyeceğim eğer yine olmazsa oraya gitmem heralde artık.
Aslında verecek olan Allah, ama negatif alınca insanın doktoru süper de olsa keyfi kaçıyor nedense.

Son düzenleme:
Ben de ne kadar sonuç yazan görüyorsam hepsi negatif.Şu ana kadar iki hamileye rastladım burda:44:

slm, forumu baştan sona okursanız osman hocanın tedavisi ile kaç kişinin hamile kaldığını daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum, herkes farklı sebepler ile hocaya gidiyor.Kiminin eşinden kaynaklı kiminin kendisinden.Umudunuzu kaybetmediğiniz sürece ve çok detaya takılmadığınız sürece Allah zaten yardım ediyor buna inanın. Ben bu topicte kendimle birlikte osman hoca sayesinde gebe kalan 4 kişi biliyorum, foruma yazmayanları dahil etmiyorum ama. Bursada tedavi olmayı düşünüyorsanız doğru adrestesiniz,osman hocanın üzerine bu konuda dr bursada yok, başka yerlerde maddi manevi zarara uğramayın.Benim ilk dr tercihimdi hiç pişman olmadım çünkü doktoruma çok güveniyorum.

hım anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun ben istanbul aret kamar ı araştırmaya başladım uzak ama bılmıyorum nasıl yapıcaz eşim izinde alamaz 2014 yıllık iznini beklıycem galıba

hım anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun ben istanbul aret kamar ı araştırmaya başladım uzak ama bılmıyorum nasıl yapıcaz eşim izinde alamaz 2014 yıllık iznini beklıycem galıba

Evet hakkımızda hayırlısı...

Cevabın için çok teşekkür ederim olin
Ama inan sonuç negatif olunca insanın senin gibi pozitif sonuç almış arkadaşları görmeye daha çok ihtiyacı oluyor.
Evet ben bu topiği ne kadar okuduysam Osman Hoca hakkında olumsuz hiç bir şeye rastlamadım. Ama sonucum negatif olunca açıkcası içim soğudu. Gerçekten sen de dikkat edersen pozitif almış çok az kişi görürsün, mutlaka vardır , ama gelip de buraya yazmıyorlardır belki ama insan görünene bakıyor haliyle.
Bir de bir akrabam var 10 yıl sonra Şahin Zeteroğlu' nun tedavisiyle şimdi 1 aylık bebeğine kavuştu. Görüştüğümüz de bundan önceki iki tedavisini Osman Hoca da yaptırdığını ve negatif sonuç aldığını söylemesi de şaşırtı beni.

O yüzden diyorum ya bizim doktordan pozitif alanlar lütfen gelip yazın buraya içimize su serpilsin. Allah nasip eder doktor sadece vesiledir ben hep derim bunu. Allah vermek istemezse doktor napsın. Nevin Hanım da çok iyiydi, ama orda da olmayınca eşim asla istemedi tekrar oraya gitmeyi.Ama insanız ya içimize kurt düşmeye görsün.:44::44oktor doktor gezmek de maddi manevi kayıptan başka bir şey değil aslında.

Son düzenleme:

Çok iyi anlıyorum, benim ikinci denemede dondurulmuş embriyom tuttu. İlk denemede transferin ikinci günü çok şiddetli bir kanama yaşadım aralıklarla devam etti bu kanama.Transferin ikinci günü ananas suyunu sıkıp içmiştim, sanırım rahimde kasılmaya sebep oldu ve kanama başlattı.Çünkü rahmimde hiçbir sorunum yoktu.İkinci denemede insan daha ürkek oluyor, deneme sayıları arttıkça ürkekliğin yerini umutsuzluk alıyor.Benim buradaki arkadaşlara tavsiyem, bol bol dua edin.Demek istediğim sonuca ulaşana kadar insanlar neler yaşıyor kimse bilemez.Doktor tamamen vesile, olacağı varsa oluyor.

Ben de 2 ay sonra dondurulmuşlarla deneyeceğim, netten araştırdığımda dondurulmuşlarda tutunma olasılığının daha yüksek olduğunu okudum çoğunlukla. Sende de böyle olmuş.Peki doğdu mu bebğin şu an ne aşamadasın acaba:44::44::44:
İnşallah benim de bu kez tutar da başka merkez arayışı içerisine girmem. Aslında doktordan gerçekten çok memnun kalmıştık ama dedim ya negatif almak insanı tereddüde düşürüyor işte.

Ananas suyunun bebeğin tutunması için çok faydalı olduğunu duymuştum ama sendeki bu aksi durum hiç de öyle olmadığını gösteriyor.
Verenin de vermeyenin de rabbim olduğunu hepimiz biliyoruz, ama tedbirleri güzel ve sıkı alıp gerisini Allah' a havale etmek gerekiyor.

Arkadaslar dun aksam merional igneye baladim ama bu sabah lucrin vurunmayi unuttum.bisey olur mu napmam lazim yardimci olur musunuz :-(

Arkadaslar dun aksam merional igneye baladim ama bu sabah lucrin vurunmayi unuttum.bisey olur mu napmam lazim yardimci olur musunuz :-(

Canım lucrine hala devam etmen gerekiyorsa o zaman sanki hiç unutmamış gibi hemen yap.Yarında normalde hangi saatte yapıyorduysan yine o saatte yapmaya devam edersin lucrini.
Ama en güzel doktoruna danışmandır bence.

Evet dondurulmuşlarda tutunma şansı biraz daha yüksek gibi.Ben şu an 11 haftanın içindeyim, daha yeni yani. Sana tavsiyem madem 2 ay sonra deneyeceksin, 41 gün meryem suresini oku,her gün bir defa okuyacaksın regl denk gelirse de eşine okut yada annene olabilir.

hatres seni çok iyi anlıyoruz.Çünkü herkes bu yolda umutla ilerliyor. para ve umut harcıyoruz. her seferinde olacakmış gibi geliyor ama olmayabiliyor. biz ilk seferde olacağına kendimizi o kadar inandırmışız ki negatifi görünce şok olduk. günlerce ağladım.Neden, neden diye sorguladım. ama linden bir şey gelmiyor. sonra histeroskopi yapıldı. rahme çizikler atıldı vs vee elhamdülillah dondurulmuş embryo ile hamile kaldım.şuan 7. ayımıza girdik. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.

Kadınlar kulübünde osman hocanın hastaları çok aslında. birçoğu farklı konulara yazı yazıyor. mesela burdaki bir kişi 4 ya da 5. denemesinde hamile kalmış. İlk denememizde art de aynı gün transfer yapılan arkadaş hamile kaldı .ben kalamadım. sorunlarımız aynıydı halbuki.

Allah ne isterse o oluyor. yalnız şunu söyleyeyim doktor seçimi doğru. bu konuda şüphen olmasın.

ben hamileliğimde farklı yerlere kontrol gittim. her gittiğim yerde tüp ebek tedavisiyle hamile kaldığımı söyledim. kim yaptı dediler. ben osman develioğlu deyince herkes tanıdı. alanında uzmandır dediler.

İkinci transferde daha dikkatli yaşa bence. hoca 3 günden sonra normal hayata dön dedi. ama ben çaıştıgım için rapor alıp evde dinlendim. sonradan keşke dememek için elinden geleni yap. beslenmene dikkat et. bol bol dua et. kuran oku.

Allah inşallah hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder. :)

Sen de daha yeni hamile kalmışsın demek, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Tavsiyen için teşekkürler.

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres,
umutdoluyuz,
LeYLa_21+,
nihan_16
Aaaaa Leyloşşşşşşşşş, beni mi takip ediyon kız

Canım çok teşekkür ederim
İnan sizler böyle yazınca ben de ferahlıyorum. Demek sen de dondurulmuşlarla ha:44::44:
Benim bu sefer ki dondurulmuş ya bu haliniz benim için ayrıca bir önem arzediyor.
Böyle gelin ya

ilahi hatres :)

Umutlu ol güzellikler senin olsun :)

Çok şükür Rabbime hiç bir zaman umutsuz olmadım, değilim de
Ama işte bazı şeyleri sorgulamadan da edemiyorum , bi şey yaparken her şey içime sinsin istiyorum.
Güzellikler hepimiz için olsun canım

Saram ben de burada yazdıklarımızı sana söyleyecektimToplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…