- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #1.441
Hatres krizantem nerelerdesiniz.ne durumdasiniz.ben adet oldum bitti.hocayi aradim persembe aksami pazar öglen ara daha rahat konusabilirim dedi.yarin arayacagim bakalim ne diyecek.
Kızlar 5.gün transfer edildi bugün toplamda 7.gün kasıklarımda adet olucakmışım ağrı var bide belim ağrıyo anlam veremiyoruuum
evet cnm gecen ay osman hoca yaptı ilk denememdi ama olumsuz sonuç aldık ve bgn görüşmeye gittik aşılamayı tekrar denemek istemedigimi söyledim karar senn dedi muayene etti sol yumurtalıklarımda bitane 19 luk yumurta var boş yumurtaymıs estrofem verdi bunu kullan 14gün sonra tekrr gel bakalım dedi hiç bişi anlamadım bu ilaç onu yok etmek içinmiş tedaviye baslayamadım yani bgn sen kullandın mı hiç estrofem?Merhaba canim bu topikte tekrar karsilastik.senin asilamani osman hoca mi yapti.biz 5.500 tl ödedik osman hocaya.uzun protokoldu benimkisi.adetin 21. Gunu basladik.2 tane dondurulmusum var.bende iki koymasini isticem.bakalim ne dicek.Rabbim yüzumuzu guldursun
Bahar77 hayırlı olsun arkadaşım.Hamile olmayan arkadaşlarım hepinize çok üzüldüm.İnsallah bizimde bebişlerimiz gelecekler...
Kızlar benimde 3. transferim nasip olursa cuma günü olacak.Üç tane beşinci gün embriyom var.Hoca üçü de sağlıklı çözünürse üçünüde transfer edecek.İkinci transferim çok kötü şeyler yaşatmıştı bana sonuçta dış gebelik geçirdim.Çok korkuyorum.
Selam canım, ben de adetimin son günlerindeyim , yarın, öbür gün biter gibi.Bittikten sonra ben de arayacağım bana histeroskopi için gün verecek. Nihancım sen de histeroskopi mi yaptıracaktın?
evet cnm gecen ay osman hoca yaptı ilk denememdi ama olumsuz sonuç aldık ve bgn görüşmeye gittik aşılamayı tekrar denemek istemedigimi söyledim karar senn dedi muayene etti sol yumurtalıklarımda bitane 19 luk yumurta var boş yumurtaymıs estrofem verdi bunu kullan 14gün sonra tekrr gel bakalım dedi hiç bişi anlamadım bu ilaç onu yok etmek içinmiş tedaviye baslayamadım yani bgn sen kullandın mı hiç estrofem?
Bahar77 hayırlı olsun arkadaşım.Hamile olmayan arkadaşlarım hepinize çok üzüldüm.İnsallah bizimde bebişlerimiz gelecekler...
Kızlar benimde 3. transferim nasip olursa cuma günü olacak.Üç tane beşinci gün embriyom var.Hoca üçü de sağlıklı çözünürse üçünüde transfer edecek.İkinci transferim çok kötü şeyler yaşatmıştı bana sonuçta dış gebelik geçirdim.Çok korkuyorum.
kızlarr bi cvp yazıverin ESTROFEM kullananlar oldu mu hiç aranızda ???????olduysa sizlere ne için verilmişti?
Evet nihancım ikinci adetim.Bana önceden söylemişti zaten histeroskopiyi, sana da belki öyle der, hayırlısı olsun hepimiz için.Negatiften sonra ikinci adetin mi senin.histeroskopi falan bisey demedi.öglrn arayacagim bakalim ne diyecek.
Canım estrofermi transfer sonrasındı rahimin gerekli kalınlığa ulaşması için veriyorlar genelde, ama sen de yumurtanın atılımını kolayyaştırdığı için verdiğini yazdıysa demek amacı da o yani.Hayırlısı olsun inşallah.
öle tabi cnm yumurta atımı için verdigini söyledi hoca bna ama nette okuduklarım farklı olunca bi şaşırdım nese cokta arastırmamak lazım dr verdi sonuçta diyorum ama olmuyo işte bu net bni hasta ediyoooooo
tedavin hayırlı olsun cnm ve inşş bu sfer bebegin hatta bebeklerin sana tutunur ve kucagına almayı nasip eder Rabbim
bide bişi sorucam cnm sana ilk transferinde kaç embiryo koymustu hoca ?
İnşallah hayırlı olur canım.Osman hoca birden fazla embriyoyu zorunlu durumlar haricinde pek tercih etmiyor.Benim önceki transferimde yaşım gereği iki tane olabilecekken 1 olsun demişti ben iki istemiştim.Şimdi kalan 3 embriyom var ben üçünü de transfer etmesini de istiyorum ama acaba kabul eder mi diye tereddütlüyüm:44:
Canım benim durumum farklı.İlk iki transferde tek olmuştu ve sonuçlar pozitifti.Benim gebeliklerim oluşuyor ama bir süre sonra sonlanıyor.Hocanın kendisi çogul koymak istedi bizde siz ne derseniz onu yapalım dedik.Bakalım hayırlısı.Bence bekle sen söyleme hoca uygun olanı yapar gerekliyse kendi teklif ediyor.
Kızlar 5.gün transfer edildi bugün toplamda 7.gün kasıklarımda adet olucakmışım ağrı var bide belim ağrıyo anlam veremiyoruuum
öle tabi cnm yumurta atımı için verdigini söyledi hoca bna ama nette okuduklarım farklı olunca bi şaşırdım nese cokta arastırmamak lazım dr verdi sonuçta diyorum ama olmuyo işte bu net bni hasta ediyoooooo
Selam canım, ben de adetimin son günlerindeyim , yarın, öbür gün biter gibi.Bittikten sonra ben de arayacağım bana histeroskopi için gün verecek. Nihancım sen de histeroskopi mi yaptıracaktın?
saol cnm güveniyorum tabi hocaya bn o ne derse onu yapıyoz hakkımızda hayırlısı
Güleç canım bence canını sıkma, neden dersen Osman hocada benim en çok hoşuma giden şey çok fazla ilaç vermemesi derim sana.Benim bu dördüncü denemem, öncekileri başka yerlerde yaptırmıştım, onlarla kıyasladığım zaman Osman hoca diğerlerine göre en az ilaç vereni diyebilirim.Seninkini de gereksiz yere vermemiştir, içini ferah tut
ben estrofemi transfer öncesi başladım.adetimin 3. günüydü sanırım.rahimin kalınlaşıp bebeğin tutunmasını sağlıyor.transfer sonrasıda devam ettim.bebeğin kalp atışlarını duyunca bıraktık.ama sana farklı sebeple vermiş.nette araştırma hastalığı bendede var.en ufak bişi olsa hemen başlıyorum araştırmaya.aslında bu bizi olumsuz yönde etkiliyor.çoğu şeylerde olumsuz örnekler yazılıyor.buda bizimm psikolojimizi etkiliyor.eşim bu duruma çok kızıyor.neti kapattıracam diyor:)bende o yokken araştırıyorum...
saol cnm güveniyorum tabi hocaya bn o ne derse onu yapıyoz hakkımızda hayırlısı
bnde 3.günü basladım cnm sbh aksam 14gün snra kontrolum var ona göre ilaçlara baslıyacaz bakalım ..aynen bnm eşimde bna cok kızıyor aynısı söylüyo kapatıcam bu neti die :) ama napim bakmadan edemiyorum
hapı sen kac gün kullanmıstın adetin 3.günü etrofemle birlikte tüp bebek için igne vs lerinede baslamısmıydın cnm sen_ senn kaçıncı transferinde tutundu bebegin...ilk transferinde tutunan yok mu ya aramızda
Malesef ilk seferinde tutan yok sanirim.seni merak ediyorum acaba senin tutacak mi diye.hayirlisiyla basla da bi tedavine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?