- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #1.461
saol cnm güveniyorum tabi hocaya bn o ne derse onu yapıyoz hakkımızda hayırlısı
bnde 3.günü basladım cnm sbh aksam 14gün snra kontrolum var ona göre ilaçlara baslıyacaz bakalım ..aynen bnm eşimde bna cok kızıyor aynısı söylüyo kapatıcam bu neti die :) ama napim bakmadan edemiyorum
hapı sen kac gün kullanmıstın adetin 3.günü etrofemle birlikte tüp bebek için igne vs lerinede baslamısmıydın cnm sen_ senn kaçıncı transferinde tutundu bebegin...ilk transferinde tutunan yok mu ya aramızda
sağolasın cnm.rabbim en kısa zamanda hepinize göstersin inşllh.transferin şimdiden hayırlı olsun.bu sefer olacak allahın izniyle.sen ikinci transfer sonrası dış gebelikmi geçirdin.?hatırlıyamadım da. bende ilk transferde yaşadım onu.o belirsizlik insanı çok yıpratıyor.rabbim kimseye göstermesin inşllh...
Hatrescim aradim ben hocayi.negatiften sonra 3 adet gecmesi gerekiyor histeroskopi icin dedi yani 2 adet daha olmam lazim.ama senin iki adet demis.bana niye 3 dedi :-( cok uzayacak ara.neyse gec olsun güc olmasin diye avutuyorum kendimi.telefonda fiyat soramadim siz konustununuz mu histeroskopi fiyatini.
Canım benim bu ikinci adetim,bu bitince sanırım perşembe günü histeroskopi yapıcaz tam bitsin öyle netleştiririz dedi ama 3. adet bitiminde transfer olacak yani,fiyat olarak 500 lira dedi.
naber nihan sen ben başka kimsecikler yokkkk....
Iyidir canim senden naber.evet topik fazla kalabalik degil malesef
bende iyiyim canım geliyorum bakıyorum yazan eden yok çıkıyorum şurası bir canlansa daha iyi olacak da
Aynen bende.birde kasim aralik tüp bebek yaptiracaklar topigini takip ediyorum.ad-er i bende merak ettim.noldu acaba.sen ne zaman basliyorsun adetin ne zaman.2.denemen ve dondurulmuslaydi sanirim dimi.
bende takip ediyorum o topiği topik topik geziyorum zatentemmuz ağustos eylül derken geldik aralığa.canım ben çok arada kaldım bir yanım bekle biraz zaman geçsin belki kendiliğinden olur diyor öbür yanın ne beklemesi bunca zaman bekledin de kendiliğinden oldu mu diyor.acayip bir ruh hali içindeyim çıkmazdayım bu ay sıkı çalışıyorum eğer olmazsa adet olduğumda arıcam hocayı haftaya adet olurum ama inşallah olmam rabbim kendiliğinden oluverse doğal olmasını o kadar çok istiyorum ki...
benim hiç gebelik oluşmadı bir keresinde adet 5 gün geçti test falan yaptırmadım hiç gecikmezdi kimyasal falan olduysa da benim haberim yok
2 donmuşum var bakalım ikisini koyar mı acaba teklif etsem ne der acaba
nihan birde osman hoca da ilk seferde gebe kalana rastladın mı
Sanirim rastlamadim.gerci bastan takip etmedim topigi belki kalan olmustur.biri vardi bu topikte ilk tutan yok galiba arkadaslar neredesiniz bi ses verin diye feryat ediyordu sen miydin o yoksa hatres miydi.o zaman yeni ugramistim topige.bilmiyordum kimseyi.
Insallah kendiliginden kalirsin canim.bende sıkıldım beklemekten.korunmayi biraktik bir yil sonunda hamile kalabildim ama malesef kalbi durdu kürtaj oldum.bir yil yine bekledik yine hamile kaldim oda kimyasal oldu.sonra esimdeki sorunu ögrendik ve tüp bebege yönlendirildik.hakkimizda hayirlisini nasip etsin Allah
haber bekliyoruz senden sonuç ne valla merak ediyorum inşallah olumludur.
yaşadıkların zor bir daha yaşamazsın inşallah kucağına alırsın en kısa zamanda
seninde 2 tane mi dondurulmuşlar yaş kaç senin bu arada 2 sini de koyar mı
canım benim çok üzüldüm senden olumlu haberler alırız diye çok umutlanmıştımcnm benim sağol beni merak etmişsin ama sonuç maalesef negatif hatta transferimin 10. Günü adet günümdü ve onca ilaca onca iğneye rağmen tam günümde adet oldum
Amin canim allah kimseye yasatmasin.benimde iki tane dondurulmusum var yasim 29 bir ay sonra 30 olacagim.senin kac yasin.bende 2 tane koymasini isticem ama sanmiyorum koyacagini.
aminn canım sağol.bende 84 doğumluyum ama 28 yaşındayım diyorum daha 29 olmadımmm
ya niye koymuyo yaaa koysun işte öffffffffffffffffffffff
yok canım ben değildim ama bende gördüm onu ilk deneme de hamile kalan yok diyordu kimdi şimdi hatırlamıyorum .
canım her şey kader kısmet nasip işi bir yerde Allah çok bekletmeden nasip etsin hepimize inşallah.
en azından tüp bebek yaptırabilecek durumumuz var buna da şükretmek lazım oda olmasa ne yapardık elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?