Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Allah rast getirsin canim.ins.bi sorun cikmaz ve bebegine kavusursun.arkandan da biz geliriz :-D gelismelerden haberdar et.senin gectigin yoldan bende gececegim.takip ediyorum seni

Tamam canım beni takip et

Evet canım iyi hatırlamışsın o feryat figan milleti çağıran bendim ama iyi de itmişim ondan sonra topic hareketlendi arada bir sessizleşsede o kadar olur

Benim feryadımdan sonra arkadaşın biri geldi ilk tedavimde hamile kaldım dedi kimdi hatırlamıyorum ama, geçmişe baksan bulursun.Nasip işte bazen ilk bazen sonra bilemiyoruz

merhaba canım oyyy ne güzel ilk denemede hamile kalmışsın senin adına çok sevindim
ALLAH bağışlasın kızını
inşallah biz de ikinci denemede kavuşuruz yavrularımıza.güzel dileklerin için teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin diyelim.

iyi aksamlar kızlarr..nerelerdesiniz???*

hani yazıyoruz ya burda osman hocada ilk denemede hamile kalan var mı yok mu die bnce bunlardan vazgecelim bnde cok takılıyodum olumlu yazılar göremeyince ama dr iyi bi dr dalında basarılı o elinden geleni yapıyodur diorum artk bn taktir Allah'ın inşşşş bizde yazıcaz buraya hamileyim dieeeeeeeeeeeeeee
böle böleeeeeeeeeeee

İnşallah canım inşallah, herkesin nasibindeki zaman gelince olacaktır Allah' ın izniyle.

Bursa Art Tüp Bebek Merkezi

kızlar bu yazıyı okuyan var mı altında art adres tel falan var oradan mı yazılmıs dersiniz?

Evet canım bu yazı bizim merkezin adıyla yazılmış verilen adres de onlara ait.Ama en doğrusunu merkeze sormak lazım.

Ben de dün doktorla görüştüm cumartesi günü sabah 10 da histeroskopim var , inşallah hayırlı bir şekilde atlatırım.

inş cnm kolay agrısız bi işlemdir ve bunun arkası bebektir diorum bn :) bi çok hitereskopi yaptırıp hamile kalanlar var hem tüp nie tutmadı onu anlamıs olursun...kızın vardı demi senn cnm oda tüp bebek tedavisiyle mi olmustu ozman yapılmadı mı sana hiteroskopi?

Evet canım benim bir kızım var o da tüp bebek, ikinci tüp denememde oldu.öncesinde de hamile kaldım ama kalp atışlarını duyamadan kaybettim.Canım o zamanlar hiç histeroskopiye gerek görmediler, şimdi de sanki boş yere yapıyormuşum gibi geliyor bana.Çünkü benim tahlillerim ve kontrollerimde çok şükür şimdiye kadar bir sıkıntı olmamıştı.Osman hoca yapılabilecek tüm tedbirleri almış olma adına yapıcak histeroskopiyi.İnşallah canım dediğin gibi ağrısız atlatır ve arkasından da bebeğim gelir inşallah.

Canim ins.hayirlisiyla bi sorun çikmadan sonuçlanir operasyonun.simdiden gecmis olsun hayirli haberlerini bekliyorum.

Ben beklemedeyim.iki adet daha olmam gerekiyormus.ocak ayininin sonunu bulacak sanirim benim histeroskopi

Hayırlısı olsun canım inşallah kendiliğinden verir rabbim hiç gerek kalmaz tedaviye
Eşine keçi boynuzu kürü yaptır, kendinde soğan kürü ve incir kürünü uygula yapabilirsen eğer canım.Bakarsın bir mucize de seni bulur, 2 ayını değerlendir

Esime yapmistim bir ara zorla icmisti.Sperm sayisi cok az sanmiyorum etki edecegini ama Allahtan ümit kesilmez tabi.

Arkadaşlar bende 16 aylık evliyim, 3 kere klomen-ovitrelle tedavisi gördüm.Bende pco eşimde de morfoloji ve hareketsizlik problemi var, sayı iyi. Bende osman hocaya başlamaı düşünüyorum, tüp bebek için 3 yıllık evli olma şartı var mı, yoksa sadece fakültede mi o şart?
Bide çok fazla yazı vardı forumda hepsini okuyamadım ya dagözümden de kaçmış olabilir, aşılama ve tüp bebek tedavisi osman hocada ilaçlarıyla kaça mal oluyor?

Esime yapmistim bir ara zorla icmisti.Sperm sayisi cok az sanmiyorum etki edecegini ama Allahtan ümit kesilmez tabi.

Nihancım kadınlar kulubündeki erkek infertilitesi ile ilgili bölümde bazı kadınların eşlerinin sperm sayısı nerdeyse 0 iken keçi boynuzu kürü ile bu sayıyı 70- 80 milyona çıkardıklarını ve kendiliğinden hamile kaldıklarını çok okudum. O yüzden bence hiç öyle düşünme, o sayfaları oku istersen fikrin değişecektir
İbrahim Saracoğlunu hiç dinledin mi bilmiyorum, geçenlerde tüp bebek yaptırıpda tutmayan bayanın bir tanesi soru sorduğunda ona önce soğan sonra da incir kürünü önerdi erkekler için de her zaman keçi boynuzunu öneriyor ve dedi Saracoğlu bazı tüp bebek doktorları bile gelip bana teşekkür ediyor bizim yapamadığımızı siz kürlerle yapıyorsunuz diye

Canım önceden 3 yıl evli olma şartı vardı ama şimdi yine öyle mi bilmiyorum.
Osman hoca da bize her şey dahil 5000 liraya mal oldu.

Teşekkür ederim, yani tüp bebek 5000TL tutuyor dimi? Aşılama denediniz mi peki Osman hocada? Tüp bebeği ne zaman yaptırdınız? Çok soru sordum ama kusura bakma, benim şu anda safra kesemde taş var ameliyat olup osman hocaya gitmeyi düşünüyorum bir an evvel. Ama maddi olarak da kaygılarım var, ama 5000 i duyunca biraz rahatladım, bir çok sitede 7000-8000 civarı okumuştum. İlaçlar iğneler falan dahil dimi bu 5000e yoksa sadece osman hocaya verilen mi?

Canım önceden 3 yıl evli olma şartı vardı ama şimdi yine öyle mi bilmiyorum.
Osman hoca da bize her şey dahil 5000 liraya mal oldu.[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[/QUOTE]

Canım Osman hocada ben aşılama yaptırmadım ama yaptıranlar var.
Ben tedavimi ekimde yaptırmıştım. Vermiş olduğum fiyata her şey dahil. Ama hani bazı arkadaşlarda farklı bir durum olup uzun protokol denilen yöntem uygulanınca 6000 lira olabiliyor, benimki kısa protokoldu.Merkezlere göre fiyatlar değişebiliyor. Osman hoca fiyat olarak çoğu merkeze göre hesaplı. Buradaki tedavimden önce de Pembe Mavi' de Nevin Özsaraç' a her şey dahil 4000 liraya yaptırmıştım. Ama maalesef her ikisinden de negatif aldım, bakalım yarın histeroskopim var. Allah izin verirse 1 ay sonrasında da dondurulmuşlarla burada transferimi yaptıracağım.

Canım sen önce kendinle alakalı sıkıntılarını giderip öyle başla tedavine.Çünkü hamilelik zor bir süreç, rahatsızlığını gidermeden hamile kalırsan çok zorluk çekersin.
[/COLOR][/FONT][/B]

Son düzenleme:

Canım Osman hocada ben aşılama yaptırmadım ama yaptıranlar var.
Ben tedavimi ekimde yaptırmıştım. Vermiş olduğum fiyata her şey dahil. Ama hani bazı arkadaşlarda farklı bir durum olup uzun protokol denilen yöntem uygulanınca 6000 lira olabiliyor, benimki kısa protokoldu.Merkezlere göre fiyatlar değişebiliyor. Osman hoca fiyat olarak çoğu merkeze göre hesaplı. Buradaki tedavimden önce de Pembe Mavi' de Nevin Özsaraç' a her şey dahil 4000 liraya yaptırmıştım. Ama maalesef her ikisinden de negatif aldım, bakalım yarın histeroskopim var. Allah izin verirse 1 ay sonrasında da dondurulmuşlarla burada transferimi yaptıracağım.

Canım sen önce kendinle alakalı sıkıntılarını giderip öyle başla tedavine.Çünkü hamilelik zor bir süreç, rahatsızlığını gidermeden hamile kalırsan çok zorluk çekersin.
[/QUOTE]

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Randevu almak için merkezi arayıp hocanın numarasını mı istiyoruz?

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Randevu almak için merkezi arayıp hocanın numarasını mı istiyoruz?[/QUOTE]

Bu arada umarım bu sefer bir sorun olmaz, allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin. Allah kimseye aratmasın.

Cok fazla takip edemiyorum.ama deneyecegim.cok sagol verdigin bilgiler icin.yarin ilk isim keciboynuzu akmak olacak

[/QUOTE]

Canım gecmiş olsun öncelikle. Umarım tez zamanda kavuşursun bebeğine. Osman hoca da aşılama yaptırdım ilk aşılamada klomen kullandık ikinci aşılamada başka bi hap o 100 lirayı. 300 muayene 1000 lira da aşılama ücreti.inşallah cok uğraştırmadan tutar hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…