Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

tatlım histereskopi sonrası leke tarzında kanama bende de olmuştu aşırı olmadığı sürece korkma ama aşırı olursa doktorunu ara

bende de 3 - 4 gün sonra başlamıştı lekenlenme ve 10 gün kadar sürmüştü

Saram ya bu normal adet kanaması gibi neredeyse ama çok şükür ağrım sızım yok. Böyle artınca aklıma sen geldin, başka bir şey var mı diye endişeleniyorum demiştin ya bunlar aklıma gelince rahatlıyorum biliyor musun

Merhaba kızlar yarın sabah tahlilimizi yaptırıcaz bakalım geliyomu bizim bebiş

ayy bunları okuyunca bende heyecanlandım. dün akşam aradım hocayı sorun ne diye sordu anlattım kısaca,salı akşamı tekrar ara perşembe günü ameliyatlar var boşluk varsa randevu vreyim perşembe için dedi... Safra kesesi ameliyatını da 19 ya da 26 aralıkta olacam, hocaya gidip geleyim öyle ameliyat günü alcam

İnşallah senin içinde hayırlısı olur.11gün sabrettim 1gün geçmek bilmiyooo

merhaba bende kamuda çalışıyorum bende yaşadıklarımı duygularımı kimseyle paylaşamıyorum insanların söylediklerinden çok yorultum çünkü rapor için gerekli şartlar neler biraz bahseder misiniz bu rapor dediğiniz devlet destekli tüp bebek tedavisi için rapor değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…