- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #1.821
canlarım hepiniz sağolun çok isterdim size güzel haberler vereyim benim mutluluğumla mutlu olun umut olayım sizin için ama malesef yine olmadı perşembe bütün gün sonuç bekledim çıkmadı cumaya kaldı cuma sabahtan eşim aradı sonuç 48 çıkmış duyunca dünyam başıma yıkıldı ben binlere yakın rakamlar beklerken 48 rakamı beynimde çınladı resmen hemen apar topar kalktım en yakın özele tahlil yaptırmaya ordaki gıcık dr yarın yapalım diye tutturdu neyse cumartesi yine kan verdim ama benim hiç umudum yok 1 saat sonra sonuç çıktı zarfı açtım 10:33 beklediğim gibi yükselme yok hızla dibe çakılış var.gebelik oluşmuş ama devam etmedi kimyasal gebelik denen meret benide buldu kızlar çok üzgünüm hiç böyle hayal etmedim hep pozitif düşündüm hep dua ettim demek ki yine vakti zamanı değilmiş gelmedi bebişim bebişlerim beni yine yarı yolda bıraktılar ben kararlıyım ama yılmadan usanmadan beklemeye devam edicem üzülürüm ağlarım ama elden gelen hiçbirşey yok giden gitti....
Merhaba kizlar.donmus tedavinize adetinizin kacinci günü baslamistiniz.
Canım geçmiş olsun...Allah hepimiz hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Demek henüz nasip değilmiş. Üzülme, Allah kerimdir...
Ben de iki negatif yaşadım maaselef...Son negatiflerimiz olsun inşallah.
Canım bana adet başlayınca ara demişti, cumaya denk geldi, pazartesi çağırdı yanına.Yani adetin dördüncü başladım. Dün de kontrolüm vardı rahim kalınlığına baktı, iyi gidiyor dedi.
Kizlar bulusma yapalim tanismak isterseniz krizantem hatres nihan
Küstüm beni çağırmamışsın😞
Küstüm beni çağırmamışsın😞
Evet lütfen ayarlayalım kızlar ya
Bulusalim canim.ama bu cumartesi olmaz.bil ay ile bu cumartesi diye konusmussunuz ama benim isim var :-(
Şaka 😄 ama kızlar ben haftaya müsait olamıycam sadece bu hafta gelebîlirim bu Cumartesi Yada pazar olabilir Yada hafta içi akşam da olabilirseninle zaten karalaştırdıkya canım bu hafta sonu sınavım var ama eşim benı götürcek okulun yerını bılmıyorumbuluşursak oda bekler eşleriniz olursa szinde yanınıda onlarda tanışabılır
Şaka 😄 ama kızlar ben haftaya müsait olamıycam sadece bu hafta gelebîlirim bu Cumartesi Yada pazar olabilir Yada hafta içi akşam da olabilir
olabılır pazar gunude gine sınavda olucam sınvadan cıkar buluşurumhafta içi de olur farketmez benim için pazar olabilir ama kızlar sizde kararlaştırın
Bu cumartesi- pazar ben müsait degilim kizlar :-( ama isterseniz siz bulusun birdahaki bulusmaya geleyim ben benim icin iptal etmeyin.
sağol canım ewet aynen öyle herşey nasip kısmet amin inşallah son olur...
Canım geçmiş olsun...Allah hepimiz hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Demek henüz nasip değilmiş. Üzülme, Allah kerimdir...
Ben de iki negatif yaşadım maaselef...Son negatiflerimiz olsun inşallah.
Canım bana adet başlayınca ara demişti, cumaya denk geldi, pazartesi çağırdı yanına.Yani adetin dördüncü başladım. Dün de kontrolüm vardı rahim kalınlığına baktı, iyi gidiyor dedi.
canım ben bursa da değilim şehir dışından geliyordum bursaya kocaeli deyim inşallah kısmet olursa görüşürüz bir günKizlar bulusma yapalim tanismak isterseniz krizantem hatres nihan
sağol canım ewet aynen öyle herşey nasip kısmet amin inşallah son olur...
canım ben bursa da değilim şehir dışından geliyordum bursaya kocaeli deyim inşallah kısmet olursa görüşürüz bir gün
Tamam canim..sagol.beninde dün basladi cok erken oldu ve azdi kanama.aradim hocayi ara kanama olabilir dedi.ama bugün baya bi var kanama adet oldum.aksam arayacagim ve bende basliyorum tedaviye.kiz sana yetistim.senin adet gec geldi benimki erken :-D
Transferin ne zaman canim?
Sizler ayarlayıp gün ve yeri belirleyin, Allah nasip etmişse ben de gelirim inşallah. Tam söz veremiyorum çünkü annemler yanımda onları pek yalnız bırakamıyorum.Birde benim kontrol günlerine denk gelebilir belirleyeceğiniz gün :44:
Canım bence adet değil o, histeroskopiye bağlı kanama geçiriyorsun, çünkü benim de ilk iki gün bir şey yoktu sonrasında başlayıp bir hafta sürdü.O yüzden belki tedaviye geçemezsin şimdi.
Ama başlarsan da tedaviye daha iyi, tanışırız merkezde
Canım muhtemelen bu cumartesi değil, sonraki cumartesi günü olucam Allah' ın izniyle. Sen naptın netleştirdin mi tedaviyi:44:
Tedaviye yeniden baslayan arkadaslar rabbim yuzunuzu guldursun ins son tedaviler olur ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?