Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Canım geçmiş olsun...Allah hepimiz hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Demek henüz nasip değilmiş. Üzülme, Allah kerimdir...
Ben de iki negatif yaşadım maaselef...Son negatiflerimiz olsun inşallah.
Merhaba kizlar.donmus tedavinize adetinizin kacinci günü baslamistiniz.

Canım bana adet başlayınca ara demişti, cumaya denk geldi, pazartesi çağırdı yanına.Yani adetin dördüncü başladım. Dün de kontrolüm vardı rahim kalınlığına baktı, iyi gidiyor dedi.

Tamam canim..sagol.beninde dün basladi cok erken oldu ve azdi kanama.aradim hocayi ara kanama olabilir dedi.ama bugün baya bi var kanama adet oldum.aksam arayacagim ve bende basliyorum tedaviye.kiz sana yetistim.senin adet gec geldi benimki erken :-D

Şaka 😄 ama kızlar ben haftaya müsait olamıycam sadece bu hafta gelebîlirim bu Cumartesi Yada pazar olabilir Yada hafta içi akşam da olabilir

Şaka 😄 ama kızlar ben haftaya müsait olamıycam sadece bu hafta gelebîlirim bu Cumartesi Yada pazar olabilir Yada hafta içi akşam da olabilir

olabılır pazar gunude gine sınavda olucam sınvadan cıkar buluşurumhafta içi de olur farketmez benim için pazar olabilir ama kızlar sizde kararlaştırın

olabılır pazar gunude gine sınavda olucam sınvadan cıkar buluşurumhafta içi de olur farketmez benim için pazar olabilir ama kızlar sizde kararlaştırın

Bu cumartesi- pazar ben müsait degilim kizlar :-( ama isterseniz siz bulusun birdahaki bulusmaya geleyim ben benim icin iptal etmeyin.

sağol canım ewet aynen öyle herşey nasip kısmet amin inşallah son olur...

Kizlar bulusma yapalim tanismak isterseniz krizantem hatres nihan
canım ben bursa da değilim şehir dışından geliyordum bursaya kocaeli deyim inşallah kısmet olursa görüşürüz bir gün

Kizlar bulusma yapalim tanismak isterseniz krizantem hatres nihan

Sizler ayarlayıp gün ve yeri belirleyin, Allah nasip etmişse ben de gelirim inşallah. Tam söz veremiyorum çünkü annemler yanımda onları pek yalnız bırakamıyorum.Birde benim kontrol günlerine denk gelebilir belirleyeceğiniz gün :44:

Canım bence adet değil o, histeroskopiye bağlı kanama geçiriyorsun, çünkü benim de ilk iki gün bir şey yoktu sonrasında başlayıp bir hafta sürdü.O yüzden belki tedaviye geçemezsin şimdi.
Ama başlarsan da tedaviye daha iyi, tanışırız merkezde
Transferin ne zaman canim?

Canım muhtemelen bu cumartesi değil, sonraki cumartesi günü olucam Allah' ın izniyle. Sen naptın netleştirdin mi tedaviyi:44:

Bugün gittim muayeneye.basladim tedaviye hayirlisiyla.haftaya cumartesi benimde kontrolüm var.yaklasik 3 hafta sürecek heralde senin tedavi.Rabbim bu sefer güldürsün ins.yüzümüzü.

Canim hafta sonu cikabilirmisin bilay musait baska musait olan varsa ben hazir:) isteyn olursa buhafta sonu bulusuruz baska zaman tekrar bulusma yapariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…