- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #1.841
Evet benim tedavi 3 haftayı buluyor, ama inşallah hayırlısıyla rabbim verir hepimize.Bugün gittim muayeneye.basladim tedaviye hayirlisiyla.haftaya cumartesi benimde kontrolüm var.yaklasik 3 hafta sürecek heralde senin tedavi.Rabbim bu sefer güldürsün ins.yüzümüzü.
Tedaviye yeniden baslayan arkadaslar rabbim yuzunuzu guldursun ins son tedaviler olur ins.
Canim hafta sonu cikabilirmisin bilay musait baska musait olan varsa ben hazir:) isteyn olursa buhafta sonu bulusuruz baska zaman tekrar bulusma yapariz
Evet benim tedavi 3 haftayı buluyor, ama inşallah hayırlısıyla rabbim verir hepimize.
Sağol asracım, hepimizin son tedavileri olsun.
Canım cumartesi günü merkeze kontrole gidicem , pazar günü de arkadaşım memlekete gidiyor onu yolculamam gerek:44::44::44:
Merkeze gelirseniz cumartesi orda buluşup kaçamak yapsak
Annemler yanımda olduğu için onları çok yalnız bırakamıyorum.
Canim ben bursa merkezde oturuyorum zaten sinav cikisi carsida olurum buyuk ihtimal esim goturcek sinava o beni bekler artik ben sizle tanisirken
sen nerden geliyosun tam olarak bil ay gelebilir sen ben uyarsa yer kararlastirip tanislim
Asracım ben sırameşelerdeyim, sen de ihsaniyedeyim demiştin galiba yanılıyor muyum:44:
Evet canim ben ihsaniyede yim vala dedigin yeride bilmiyorun ama
Asracım ben sırameşelerdeyim, sen de ihsaniyedeyim demiştin galiba yanılıyor muyum:44:
Canım metroyla yolculuk yapmışsan bilirsin, çünkü metro önünden geçiyor.
Hiiim evet duydum canim simdi hatirladim
Asra canım hangi bölümü okuyorsun
görüşüyomuyuz kızlar yarın
hatres hanıııım
Efendimmmmmmmm Saraaaaaaaaaaaaaa hatunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ne saçımı çekiyon tızımmmmm aaaa ne ayıpppppp
İnsan bacısının saçını çeker mi:44::44::44::44:
Kızlar benim yazıştığım diğer topic sabırla bebeğini bekleyenlere gelin, orda da çok güzel arkadaşlar, sohbet ortamı var. Malum hepimiz sabırla bebeklerimizi bekliyoruz
selamlar kızlar
asraaa, nihannnn nasılsınız canlar?
Nihancım tedavin ne aşamada:44::44::44::44:
Benim transfer cumartesi inşallah
Krizantemi de merak ettim kk ya girmiş ama hiç gelmedi, bebiş olmayınca topic terkediliyor
Asracım sen beklemedesin di mi?
Yahu kimse gelmiyor demişsiniz hani siz gelip hemen tüymüşsünüz
Gelince bir halinizi ahvalinizi yazın, biz de gördükçe cevap yazarız, aynı anda karşılaşmak pek mümkün değil.
Biraz sitem ettim, ohhh iyi ettim
Hemde buluşma ayarlıyorduk güya, daha burda buluşamıyoruz.
Neyse biraz takılayım dedi size, gelip gelmemek kendi görüşünüzdür, siz bilirsiniz elbette.Ama olumlu şeyler yaşanmayınca gelmek için bir neden de kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?