Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

aramıza hoşgeldin canım.bizdeki sorun sperm azığı.2.denemem.dondurulmuş embriyo ile olacak.Rabbim emeklerimizi boş çıkartmasın.Seninde tedavin hayırlı olsun canım

kızlar bende istiyorum görüşmek.gece biraz zor olacak ama gelirim yalnız eşler olmasa daha iyi olmaz mı benim eşim geç geliyor.önce kendimiz bir tanışalım sonra eşleri tanıştırırız diye düşünüyorum.sizce de uygunsa.cumartesi gündüz olsa ne iyi olur hatresin de transferi varmış.gelebilirse o da gelirdi

kızlar bilay pazartesi müsait ogun bulaşalım dıyoruzz ama bulvarda çaglar pastanesi gelmek isteyenler kararlaştrın kımse gelmiyo dıye eşlerimiz de olur dıye konuşmuştuk eger sizlerde gelcekseniz eşlerin tabıkı gelmesıne gerek yok benım eşim buluştugumuz gün evde dıye öyle bi konuşma geçti neyse gelmek isteyenler gelin lütfen tanışalım

Arkadaşlar bende yeni katildim araniza 8 yillik evliyim bursada yasiyorum yasim 28 benimde cocugum olmuyor esimin sperm sayisi az biz bazi talihsiz olaylar yasadik tedaviye gec basladik maddi durumumuz da cok iyi degil osman beye gitmeyi dusunuyoruz burdaki yorumlardan yola cikarek ama ötince
aşılama yaptirmak istiyoruz tup bebek icin suanda yeterli durumumuz yok ( çok zor gercektende Ama ALLAH büyuk insallah rabbim burdaki tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip eder hepimize....

Canim hayirlisi olsun hakkinizda.allah hepimize kolaylik versin.senin yasin 28 avantajlisin ben 31 off of.bende 3.asilamaya gecicem sonra tup icin para biriktiricez bizde

Canim hayirlisi olsun hakkinizda.allah hepimize kolaylik versin.senin yasin 28 avantajlisin ben 31 off of.bende 3.asilamaya gecicem sonra tup icin para biriktiricez bizde

aynen canim para biriktiriyoruz sansliyim ama bakalim hemen olacakmi yas dedigin neki hemen geciyor çok zor bi imtihandayiz Rabbim bu sinavi gecmede bize yardim etsin insallah evlatlarimizi bir an once kucagimiza almayi nasip etsin sizde sorun ne ?

Hosgeldin aramiza herseyin hayirlisi ins hayirli guzel seyler olur tedavinde tanismak istersen sende gel bulusmaya :)

Malesef sebepsiz grubundaniz.son asilamada 4 adet yumurtam oldu 117 milyon da sperm vardi ustelik yuzde 90 hareketli idi ama tutmadi.hersey allahtan

Hosgeldin aramiza herseyin hayirlisi ins hayirli guzel seyler olur tedavinde tanismak istersen sende gel bulusmaya :)

Uzülme diycem ama elde degil maalesef hayirlisi herseyin umudumuzu asla yitirmeyeceğiz içimizi ferah tutacagiz kizlar

Oyle yapmaya calisiyorum ama bir yandan da ya hic olmazsa ya kismetimde yoksa die dusunmeden edemiyorum.

Oyle yapmaya calisiyorum ama bir yandan da ya hic olmazsa ya kismetimde yoksa die dusunmeden edemiyorum.

Bende çok düsunuyorum arkadasim cevremdeki herkes hamile cok zor sanki kimse seni anlamiyor ben calisiyorum isyerindeki arkadaslarmin Allah bagislasin hepsinin evladi var herkes anlatiyor sen kaliyosun bos bos cok uzuluyorum eskiden kafama takmiyordum ama simdi seneler gectikce dusunuyorum Allaha cok dua etmeliyiz insallah bizimde olur tez vakitte

Üzülmek yok kizlar var dir elbet rabbimin bildigi zamani.gelmedi demekki konusulanlari kafana takma uuzulmemeye calis moral bozmak yok

Üzülmek yok kizlar var dir elbet rabbimin bildigi zamani.gelmedi demekki konusulanlari kafana takma uuzulmemeye calis moral bozmak yok

Hepimizin hisleri ayni.dualarim hepimiz icin.bugun yesil camiine gittim ve bu yolda ugrasan herkes icin dua ettim.rabbim sesimi duymustur insallah

[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Hepimizin hisleri ayni.dualarim hepimiz icin.bugun yesil camiine gittim ve bu yolda ugrasan herkes icin dua ettim.rabbim sesimi duymustur insallah[/QUOTE
insallah...

Hepimizin hisleri ayni.dualarim hepimiz icin.bugun yesil camiine gittim ve bu yolda ugrasan herkes icin dua ettim.rabbim sesimi duymustur insallah
Bizler evlat hasretiyle yaniyoruz bazilarida dogurur atar bi tarafa Sınanıyoruz Rabbim öyle merhamet sahibi ki biz ona gercekten butun ictenligimizle yalvararak istersek verecegine inaniyorum sadece ona siginiyorum Sabir Sabir Sabir :)

Bursa Acıbadem doktor Şahin bey ve
ART Osman bey arasında kararsız kaldım.

Ama sanırım ŞAhin beyi seçeceğim.

Bud urumda olan arkadaşlar var mı burda?

Ben de aynı durumdayım. Hangisini tercih ettin canım ? Şahin beyle görüştüm. OSman hocayla görüşmek için 350 tl bayılmak gerekiyor :) Ama eşim illa görüşelim diyor sanırım gideceğiz. Her ikisine de giden arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilir mi?

Sende aramiza hosgeldin canim.Allah yar ve yardimcin olsun.zor ve yipratici bir sürec hem maddi hem manevi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…