Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Canim randevu almadan gittiginde ücret almadan görüsme yapabiliyorsun.tahlillerini gösterebiliyorsun osman hocaya.

Canim randevu almadan gittiginde ücret almadan görüsme yapabiliyorsun.tahlillerini gösterebiliyorsun osman hocaya.

Aaa ben aradım, sekreteri "görüşmeleri telefonda 8-9 arası yapıyor" dedi. "Telde görüşün, isterseniz randevuyu da kendisinden alabilirsiniz" dedi.

Hayirli Bereketli Huzurlu Duanizin Kabul Oldugu Birgunun OLmasi Dilegimle Cumaniz Mubarek Olsun kizlar.Gonullerimizdekinin kabul olmasi dileklerimle

Son düzenleme:

Yani hiç ne kendisini ne sekreterini aramadan direkt mi gideyim. Görüşür mü öyle? Hani kesin ona gitmeye kararlı olsam 350 vericem de. Görüşüp Şahin beymi o mu ikisi arasında karar vermek istiyorum.

Yani hiç ne kendisini ne sekreterini aramadan direkt mi gideyim. Görüşür mü öyle? Hani kesin ona gitmeye kararlı olsam 350 vericem de. Görüşüp Şahin beymi o mu ikisi arasında karar vermek istiyorum.

Canim hosgeldin. Ben butun yapilmis tahlilerimi aldim randevusuz gittim hastasi vardi o gittikten sonra girdim odaya soyluyolar hasta geldi gorusmek istiyo diye ben o sekikde girdim konustum. Yer olarak yakinsan dene bence

Ben sekreteri aramistim.randevusuz aksam 5 gibi gitmistim.asra ninda dedigi gibi al tahlillerini git canim.

Nasilsin canim.transferin oldu sanirim.hayirli haberler verirsin ins.bize.cumartesi sanirim gördüm ben seni.saat 5 siralari merkezde miydin?

Arkadaşlar merhaba;
Ben yaklaşık 5 aylık evliyim henüz yeni gelinim anlayacağınız :) Fakat ilk 3 ay gebelik oluşmayınca doktora gidelim dedik. (Yaşım 34 çünkü) Ve eşimin sperm sonuçları düşük çıktı maalesef. Sayı, hareketlilik ve morfoloji kötü. Sonrasında geçtiğimiz ay Bursa'da bir merkezde tüp bebek denedik fakat ne yazık ki negatif sonuçlandı. Yakın bir arkadaşım oraya gitmişti ve gebe kalmıştı ilk denemesinde. O yüzden biz de hiç araştırmadan gitmiştik oraya. Bundan sonra biraz daha araştırmacı gazeteci olayım dedim. (Gerçi doktorlar bizlerin internette takılmasından pek hoşlanmıyorlar ama :)) Nette bir süre dolaştım, Bursa'daki merkezleri araştırdım. Toplam 6 yer ile gittim ön görüşme yaptım. En son Acıbadem Şahin hocayla görüşüp ona karar vermiş gibiydik.
Bugün de en son Osman hocaya gittik. Bizi aydınlattı gerçekten ve durumumuza uygun farklı protokol uygulayacağını söyledi. Çok güvenilir buldum ben kendisini..
Eşim özellikle prof. olduğundan, Osman hocaya gitmeyi çok istiyordu zaten.. Sanırım oraya başlayacağız.. Spermler dışında yumurta rezervim de maalesef yaşıma göre az. Sadece 2 yumurta toplanmıştı ilk tedavimde...
Hayırlısı bakalım artık... İlk adetimde arayacağım hocayı..
Artık ben de aranızdayım yani..
Yüce rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklamayı nasip eder inşallah..
Sevgiler...

Hayirli olsun canim umarim bebisin seni cok bekletmez.hemen geliverir annesine.doktor konusunda dogru bir karar oldugunu düsünüyorum.

Hosgelin canim tedavin hayirli olsun

Son düzenleme:
Kimsenin sesi solugu cikmiyo... Nerdesiniz bayanlar .... Arada tedavilerden bahsedin ne asamadasiniz... Ben hasta olmayi bekliyorum tedaviye bi adim daha yaklasmak icin ama olamadim birturlu cok kafaya takiyorum galiba

Kimsenin sesi solugu cikmiyo... Nerdesiniz bayanlar .... Arada tedavilerden bahsedin ne asamadasiniz... Ben hasta olmayi bekliyorum tedaviye bi adim daha yaklasmak icin ama olamadim birturlu cok kafaya takiyorum galiba

nasılsın asraaa.bu ay adetini bekliyosun sanırım sende..bende biricik dondurulmuşumla deneyeceğim kısmetse..inş kucaklarımız dolar..senin dondurulmuş mu.adet old.gün arayacağız hocayı ama bişey merak ediyorum.tedavi olmayacağız kaçıncı gün transfer yapılıyor dondurulmuşta biliyor musun?
hayat acıyla tatlıyla o kadar hızlı akıyor ki..Rabbim inş isteyen herkesin yüzünü güldürsün..umut umut umut..

Evet ya terk edildi sanirim topik :-( kizlar çarsamba transferim var.dualarinizi eksik etmeyin lütfen.

Tedavi oluyorsun canim dondurulmusta ta yaklasik 20 gün kadar estrofem hap kullandiktan sonra yani rahim kalinligi 8 mm bulduktan sonra transfer oluyor.benim 20 gün yani çarsamba transferim var hayirlisi ile.

Canim iyiyim sukur allaha bnim dondurulmusum yok canim farkli protokollle yola devam senin tedavi urecin nasil okur bi bilgim yok canim

Evet ya terk edildi sanirim topik :-( kizlar çarsamba transferim var.dualarinizi eksik etmeyin lütfen.

Canim ins bebegini alir beklme surecini de guzel bi sekilde aTlatir hayirli haber verirsin bize hamile haberleri alalim artik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…