tşk ederim cnm.sanada çok geçmiş olsun...tekrar opu işlemini göze alamam gibi geliyor.inşllh gerek kalmaz.sen iki kere yaşamışsın ,dondurulmuş yokmuydu?hepsini aynı merkezdemi yaptırdın.
lokal opu aşağıdan bir iğne yapılarak oluyor.rahim ağzı olabilir.iğnenin acısını hissetmediğim için nerden olduğunu anlamadım.ama sanki iğnenin hiçbir etkisi olmadı gibi geldi.yapılan her işlemi fazlasıyla hissettim.dr damar yolunu açık tuttu.istediğin anda bayıltacam dedi.ama istemedim,dayandım.yarım saat sürdü.18 yumurta toplandı,16 döllendi.5 tanesi 5.günü gördü.1 tanesi transfer edildi.istersen 2 tane koyabiliriz ama gebelik olursa (OHSS olduğum için)karnın daha çok şişer ve şikayetlerin artar,birkaç ay çekersin dedi.bize bıraktı yani.yada transferi erteleyip bir ay sonraya bırakabiliriz dedi.bizde şehırdışından geliyoruz,gelmişken olsun artık dedik.ama ertelemediğime pişman oldum,çok sıkıntı çektim ohss yüznden.şimdi 4 tane dondurulmuş embriyo var.mayıs gibi düşünüyorum Allah nasip ederse.
sende çok çekmişsin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşllh.şimdi kemiğe yapışık tüptemi çalışmıyor?.gerçi tüp bebekte tüplerin açık ve kapalı olması önemli değil.sen nerde oturuyorsun?
OHSS pco hastalarında oluyormuş.çok yumurta oluştuğu için.hoca demiştiki ,normalde biz 9-10 yumurta isteriz,ama pco hastalarında fazla yumurta oluyor.bu tedavide en şanslı onlar demişti.hatta 25-30 bile yum. olanlar oluyormuş.hatta eşim yani bir koli yumurta mı oluyor hocam diye şaka yapmıştı.:))
senin transferin ne zaman olacak.inşllh hemen gebelik olur ve burdan güzel haberleri verirsin bize...