Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Merhaba arkadaslar dün osman hocayla randevum vardi yarin tedaviye başliyoruz.ordayken hamile haberi geldi bu bile bize bi moral oldu bence osman hoca isini cok iyi yapiyor inslh sonucuda cok güzel olur.

merhaba!hoşgeldin aramıza hayırlı olsun tedavi süreciniz...güzel haberlerle inşallah...

canım benden haberler iyi rabbimin izniyle kuzucuklarım tutundu inş ayın 30 da hayırlısıyla kalp atışlarını duyarım

sen nasılsın ne durumdasın başladınmı tedaviye

ayyy ne güzell yaa çok mutlu oluyorum güzel haberlerle...Rabbim tamamına erdırsın...

Ne güzel bir evladınız varmış, Rabbim ona uzun ömürler versin. İnşallah ikinci evladınızada kavuşursunuz. Kısmet bu işler, ilkinde sorun yaşamazken, ikinci çocuk olmasında yaşamışsınız. Eşimde iki çocuk ister hep, şimdi tek olsunda, ikincisi olmasada olur diyoruz :)
Söylediğim gibi öncelikle eşimin ikna olması lazım. Doktor konusunda şüphem yok ama işte, önce biraz iknaya gerek var. Çok sağolasın canım..
aminn cnm...inşllh..benim eşimde üç çocuk istiyor rabbim verirse..inan bir tane olunca ikinciyide istersin.rabbim gönlüne göre versin inşllh...
canım benden haberler iyi rabbimin izniyle kuzucuklarım tutundu inş ayın 30 da hayırlısıyla kalp atışlarını duyarım

sen nasılsın ne durumdasın başladınmı tedaviye
gözün aydın havinsu..rabbim sağlıklı hayırlı bebişler versin..darısı başımıza olsun inşllh...ayağınızı sürüyün bizde gelelim arkanızdan:)senin yeni tedavimi,yoksa dondurulmuşmuydu?kaç embriyo koyuldu?kuzucuklarım demişsin ikizmi yoksa?çok soru sordum kusura bakma,hamile arkadaşları duyunca bizde umutlanıyoruz...
Cnm hamileyim çok şükür sonucum 1130 baya yüksek cıktı salı osman hocada kontrolum var işallah her sey benım ıcınde sızler ıcınde yolunda gider
gözün aydın ebay...rabbim sağlıklı hayırlı bebişler versin.sonucun yüksek çıkmış maşallah,ikizmi.kaç embriyo koyuldu.
Merhaba arkadaslar dün osman hocayla randevum vardi yarin tedaviye başliyoruz.ordayken hamile haberi geldi bu bile bize bi moral oldu bence osman hoca isini cok iyi yapiyor inslh sonucuda cok güzel olur.

tedavin hayırlı olsun cnm.rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun senide.sizin sorun neydi?

arkadaşlar osman hoca sizlere folik asit verdimi?ben hocaya folik asit kullanacakmıyım,hamile kalmayı planlayanlar daha gebelik olmadan başlaması gerekiyormuş dediğimde,onlar kitaba göre hareket ediyorlar dedi.sen yeşillik,kuruyemiş,ekmek yemiyormusun dedi.onlarda zaten doğal folik asit var dedi.ama çevremdeki gebeler kullandıklarını söylüyorlar.sizler kulanıyor musunuz?

tedavin hayırlı olsun cnm.rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun senide.sizin sorun neydi?[/QUOTE]

Aminn canim cok tesekkürler. Benim fsh yüksek ve yumurta rezervim az o yüzden basladik tedaviye.cok heyecanli vek korku dolu günler bizi bekliyo:(

arkadaşlar osman hoca sizlere folik asit verdimi?ben hocaya folik asit kullanacakmıyım,hamile kalmayı planlayanlar daha gebelik olmadan başlaması gerekiyormuş dediğimde,onlar kitaba göre hareket ediyorlar dedi.sen yeşillik,kuruyemiş,ekmek yemiyormusun dedi.onlarda zaten doğal folik asit var dedi.ama çevremdeki gebeler kullandıklarını söylüyorlar.sizler kulanıyor musunuz?

Ben kullaniyorum canim osman hocaya danismadim ama faydasina cok inandigim icin uzun zamandir kullaniyorum.sonucta bir zarari yok kullansak ne kaybederizki.

Bana folik asit vücutta depolanmaz demişti Osman hoca.Depolanmadığı için uygun bulmuyorum demişti.Hamile kalınca kullanırız yeter diye düşünüyor.

Aminn canim cok tesekkürler. Benim fsh yüksek ve yumurta rezervim az o yüzden basladik tedaviye.cok heyecanli vek korku dolu günler bizi bekliyo:([/QUOTE]

rabbim yardımcın olsun arkadaşım...hiç korkma ve güzel şeyler düşün,bebeğini kucağına aldığın günleri hayal et....folik asit konusunu sor bakalım hoca sana ne diyecek.forumlarda okumuştum,osman hocada tedavi olan bir bayan,vitamin vermiyecekmisiniz diye sorunca,pazara git orda bütün vitaminler bol bol var demiş.hoca vitamini ilaç olarak almaya karşı gibi geldi bana.aslında en güzel ve doğal olanı o.ama ben yeşillik ve meyva çok fazla yemem.ondan alacağım vitaminlereden mahrum kalacağım...neyse hoca daha iyi biliyordur mutlaka....

rabbim yardımcın olsun arkadaşım...hiç korkma ve güzel şeyler düşün,bebeğini kucağına aldığın günleri hayal et....folik asit konusunu sor bakalım hoca sana ne diyecek.forumlarda okumuştum,osman hocada tedavi olan bir bayan,vitamin vermiyecekmisiniz diye sorunca,pazara git orda bütün vitaminler bol bol var demiş.hoca vitamini ilaç olarak almaya karşı gibi geldi bana.aslında en güzel ve doğal olanı o.ama ben yeşillik ve meyva çok fazla yemem.ondan alacağım vitaminlereden mahrum kalacağım...neyse hoca daha iyi biliyordur mutlaka....[/QUOTE]

İnslh hayal ettigimiz seylere en kisa zamanda kavusuruz canim hep hayallerdeyim zaten :) bende cok iştahli birisi olmadigim icin omega3 ve folik asit kullaniyorum ilacla takviye yapiyorum yani :) ama yanlis bisey yapmak istemem o yüzden sorucam osman hocaya bakalim ne dicek..

Ben kullaniyorum canim osman hocaya danismadim ama faydasina cok inandigim icin uzun zamandir kullaniyorum.sonucta bir zarari yok kullansak ne kaybederizki.

Bana folik asit vücutta depolanmaz demişti Osman hoca.Depolanmadığı için uygun bulmuyorum demişti.Hamile kalınca kullanırız yeter diye düşünüyor.

kızlar folik asit meselesine bende topluca bir yorum yazayım...:)))...ben daha önce ismi lazım değil dış gebeliğimi fark etmeyen doktor vermişti.aylarca kullandım folik asiti.aile hekimimiz aynı zamanda ailece görüştüğümüz arkadaşlarımız bi gün konusu açıldı ben dedim folik asit alıyorum doktor olan arkadaşım dedi ki:kullanma daha hamile kalmadan bu
vitaminlerin yeri geldimi işe yaradığı gibi fazla ve gereksizken alınması iyi olan hücreleri etkileyeceği gibi iyi olmayan hücrelerinide besler olmadık şeyler çıkabilir...düşündüm ve mantıklı geldi hemen bıraktım tabi..sonra bende tedavinin ilk zamanları hocaya sordum gerek yok vitamin filan onlar fasa fiso demişti....:)))))

eğer güzel beslenmek isterseniz tedavi sırasında ceviz,badem,fındık,kabak çekirdeği,hurma (ben bayılırım zaten hurmaya),şu an nar suyu içiyorum rahim duvarım kalınlaşsın ve vitamin olsun diye.ve diğer mevsim meyveleri...özellikle ben semiz otunada bayılırım ondada inanılmaz faydalıdır alıntıdır:

*100 gr. taze semizotunun besin değerleri şunlardır: 32 kalori; 2 gr. protein; 3,8 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,4 gr. yağ; 1,4 gr. lif: 4 mgr. fosfor; 40 mgr. kalsiyum; 0,2 mgr. demir; 80 mgr. sodyum; 45 mgr. potasyum; 180 IU A vitamini; 0,04 mgr. B1 vitamini; 0,03 mgr. B2 vitamini; 0,03 mgr. B6 vitamini ve 8 mgr. C vitamini.

****VE ÖZELLİKLE.....Semizotunun içerdiği OMEGA 3 doymamış yağlar, balıklarınki ile kıyaslanabilecek düzeydedir...

*Semizotu, içerdiği yüksek oranlı lifiyle peklik (kabızlık) çekenlere iyi gelir.

sarmısaklı yoğurtlu yapın,ya da limonlu zeytinyağlı sarmısaklı nefis oluyor kızlar...hatta ben bilirsiniz belki ıspanak gibi yemeğinide yaparım.

işallah her kesi tedaviside sonuçlarıda çok iyi olur tek embryo koyuldu cnm oyüzden tektir herhalde sen ne aşamadasın ?

ebay belki tek yumurta ikizi olabilir değerin çok yüksek çünkü hayırlısı...:)

işallah her kesi tedaviside sonuçlarıda çok iyi olur tek embryo koyuldu cnm oyüzden tektir herhalde sen ne aşamadasın ?

Canım ben yeni başladım.Osman hocaya tüp diye gittim ama bir kez aşılama denemek istedi biz de tamam dedik. Aşılama olmazsa hemen ardından tüp yaparız dedi.Hoca aşılama ile olacagına inaniyormuş.Famara kullandım cumartesi kontrol var. . Kanımda pıhtılaşma var düşüklerim oldu.

Son düzenleme:
Kızlar ya kafama bir sey takıldı.başka bir formda okudum doktorlar tedaviye hormon testleriyle ve sımirle başlıyorlarmış.Doktor benden hiç bir şey istemedi.Sizlerden istedi mi? Bir de ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ilaç bende değişik etkiler yaptı.Aranızda famara kullanan oldu mu?

Canim benimde randevum 14:00 da :) nasil olucak bu is:)osman hoca yogunluktan karistirmis olmali.
Orda tanisiriz inslh

canım benim sadece yumoş olmuş mu diye bakacak Aşılama tarihi belirlenecek. Yumoş takibi kısa sürer diye aynı saati vermiştir.Bir de ben il dışından geliyorum geç kalırım diye öyle vermiştir.Benim soyadımdan beni tanırsın.

Back
X