- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
- Konu Sahibi ruzgaryagmur
-
saol canım öğrendim zaten epidural sezeryan için 4.750 paket fiyat verdiler, sigortamda karşılıyor zaten.
hayır canım ödeyeceğin rakam değil. benim sigortam karşılıyor. bana ödemek için bişi kalmıyor allah korusun aksi bişi olmadığı müddetçe. yengen çok ödemiş niyeki?
olurmu canım sor tabiki. valla canım benim eşimin işyerinden bebek doğunca sigortası başlıyor zaten, o açıdan problem yok. bebek çin neler sigorta kapsamında bilemiyorum onuda sigortamla bidaha görüşücem.
hayır canım ödeyeceğin rakam değil. benim sigortam karşılıyor. bana ödemek için bişi kalmıyor allah korusun aksi bişi olmadığı müddetçe. yengen çok ödemiş niyeki?
rüzgaryağmur, merhaba
acıbademde doğum fiyatlarını biliyor musun sen? benim de doktorum orda da, epidüral normal ve sezeryan fiyatlarını merak ediyorum.
acıbademin doğumundan herkes çok memnun, bir sürü arkadaşım orda doğum yaptı ve hepsi de çok memnun kaldı.
cnm dogumdan hemen sonra bebek için saglık sigortası yaptıracakmısın. ben korkuyorum acıkcası hastane cıkısı buyuk rakamlarla karsılasmmak adına onceden yaptıralım garantı olsun dıyorum onlar cunku yok bebek sarılık oldu yok kuvezde durması gereklı dıyip işleme tabı tutabılıyorlarmıs guvenemıyorum. senin fikrin nedir bu konuda.
bide bebegin dogumdan sonra topugundan kan falan alınıor veya hemsire gelip bakıor bebege onlar ekstramı bebk masraflarını karsılamıor denıldıgınde bunlarda dahilmi oluyor
:uhm: benim aklım cok karısık galıba birsuru sey duyunca boyle oldum herseyı ogrenmeye calısıyorum kusura bakma canım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?