Bursa Acıbadem Hastanesi doğum yapanlar..

bilmiyorum ki canım. ekstra bir şey de yapılmadı üstelik. istanbul ile çok fazla fiyat farkı var demek ki..

fiyat farki istanbulla hic yok.... arkadasin dedigi para onun sigortasina yapilan ozel bi durum....ozel sigortasi olmayan biri icin butun sehirlerdeki acibademlerin fiyatlari ayni... bu da normal dogum sezeryan falan filan degisince yine 10 milyarla 13 milyar arasi bi rakam cikiyor

cnm mrb sımdı bende konustum hastanede sıgorta yetkilisiyle dıyorlarkı bebege hastaneden cıkmadan yapılan tum mudahaleler sıgorta kapsamındadır.ek bır ucret odemezsınız. tabı ayrıyetten bebegıde sıgortalatmak karsılıgında o kapsamda oluyormus.bende dedım bebek cın ek ucretler ıstenebılıyor yada sıgortanın karsılamdıgı durumlar olabılıyormus dıye onun ıcın de verdıklerı cevap ACIBADEM sıgortanın en buyuk avantajı herseyı kapsıyor olmasıymıs. yani demekkı sıgortaya gore kapsamlar degısıyormus cnm . opuyorumnanaktan

hiii benim ki allianz sevindim valla senin adina canim.. insallah bi aksilik olmadan hayirlisiylsa bebegi de alir gelirim evime:))

Bursa Acıbademde doğum yapacak arkadaslar doktorlarınız kim? Önerebileceğiniz dr var mı orda yoksa baska bir yerden drla dogumu ordamı yapacaksınız?

benim doktorum cemile alçay canım. memnunum kendisinden. gayet dikkatli ve tedbirli. son zamanlarımda benimle oldukça ilgileniyor. öneririm yani.

benim doktorum cemile alçay canım. memnunum kendisinden. gayet dikkatli ve tedbirli. son zamanlarımda benimle oldukça ilgileniyor. öneririm yani.
Saol ruzgaryagmur, bende zaten Aylin Hanım ve Cemile Hanımı denemeyi düşünüyorum artık, sanırım Cemile Hanım Aylin Hanıma gore biraz daha telaslıymıs ama denemek tanısmak lazım tabiii.
Teşekkürler
ıyi Akşamlar

Cemile Hanım tedbirli canım, sorun olmaması için önceden tedbirini alıyor. ince düşünüyor, Aylin Hanımı bilmiyorum hiç görmedim.

bende acıbademe gidiyorum yalnız yazdığınız fiyatlar sadece doğum kızlar 4350 epidural sezeryan diyelim bu sadece doğum anı için onun dışında oda fiyatı bebeğin bakımı hastanede kaldığın gün sayısıyla bu fiyat 8 - 10 arası bir rakam oluyor bilginize ....
bende cemile hanıma gidiyorum hemde çok uzun zamandan beri yanlız son zamanlarda hastalarının yoğunluğundan mı yoksa başka sebepten mi olsa gerek herşeyi çok çabuk geçiştiyor bu konu bende biraz hasasiyete neden oldu onun dışında çok güleryüzlü sıcak bir insan umarım bu durumu geçicidir.Ben şuan hamile değilim bebeğimi kalbinin durması nedeniyle kaybettim .Umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır.Bu arada aylin hanımı bilmiyorum ama Tufan bilgin için iyi diye duyuyorum...

acıbademin fiyat politikası biraz değişik benden sizlere tavsiye kızlar kesin herşey dahil fiyatı alıp okey verin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…