Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

sağol canım...senin nasıl gidiyor hamilelik.kaçıncı ayındasınn.inş sağlıkla sıhatle al bebeğini canım .ya bende internete pek giremiyorum...böyle kopuk kopuk takip etmeye çalışıyorum..

saol meybi...kucağıma almadanda emin olamıcam galiba hiçbirşeye...ben 3. ayıma yeni girdim cnm...

kızlar bu akşam burda olamıcam..eşim dedi bu akşamda benle tv seyret diye..şimdi onu kırmayayım..hepiniz iyisinizdir inşallah...görüşürüz sonra...öptüm hepinizi...

Önemli degil canım ama sana diger arkadaslarını arattım k.bakma biraz cekingenimdir ters tepki alırım diye pek konusamam bu da benim yapım işte ama uzun uzun sohbet etmek isterim sizinle

günaydın kızlar :)
şimdi kontrolden geldim.ş.bey yoktu,aylin hanım baktı.
sağda 4 ,solda 4 olmak üzere toplam 8 büyük folikül varmış.16 ile 21arası değişiyor büyüklükleri.onun dışında bir sürü de küçük folikül varmış...ben yine sormadım kaç tane var diye hemşireye söylerken duydum :)) rahim kalınlığı ve durumuda çok güzelmiş...bugün saat 9'da çatlatma iğnemi vurulacağım.pazartesi 8'de de hastanede olacağım..ayyy sona doğru geliyorum artık :) inşallah bulunan yumurtalar kaliteli döllenirler...kızlar bana dua edin pazartesi için :))

bu arada dün gece gelmiştim ama bilgisayarım sağolsun saçmaladı durdu..çıkmak zorunda kaldım,dün için kusura bakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…