Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Önemli degil canım ama sana diger arkadaslarını arattım k.bakma biraz cekingenimdir ters tepki alırım diye pek konusamam bu da benim yapım işte ama uzun uzun sohbet etmek isterim sizinle

yok canım yaaa...sakın böyle düşünme üzülürüm sonra......ismimi burda söylemiyorum canım...sende kusura bakma......kaydirigubbakcemile5

özlemcim......ne güzel bir sürü yumurtan olmuş........evet sona yaklaştın...inşallah hayırlısıyla herşey güzel olucak.......bu ayın sonunda alıcaz güzel haberi.....

camasad....heycanlanma dicem ben bile heycanlanıyorum.heycanlan yaaa tadını çıkar arkadaşım.sadece kafanı hiçç bişeye takma.ben şahin beyin uğuruna inanıyorum .yumurtalarında çok güzel hayır haberlerini alcaz oda bize güç olcak tedavimizde dualarımız hep seninle

sahin bey hakkında bilgi almak istiyodum

vuslat....benim için şahin bey bursada gidebileceğim tek doktor.eğer o olmasa şehir dışına giderim herhalde daha önce başka bi merkezde benimde ilk denemem tutmamıştı 2. denemem şahin beyle tututu , düştüler ama bidaha yaptırınca tutcağından eminim ALLAHın izniyle içim bu kadar rahat yani onunla. doğru yerdesin bence

selam kıslar nasılsnz
Ben buaksam pregona baslıyorm 2sinide arka arkaya yapacagm degilmi lucrinle hemsireye sormaya unuttm. Lucrin 5e düstü prego 300müs.korktum pregon ignesnden lucrinden büyk sankim
nezamn yumurtalar toplanır sizce.yaklask kacgün sonra. dün trasnsfer vardi bizdenmiydi kıslar

minikcadı slm hayırlı olsun tedavin seninde.hoşgeldin aramıza...evet puregonla lucrin arka arkaya... tedavi hemen hemen 15 gn falan sürüyo...bnmde geçen tedavim o şekildeydi uzun protokol şuan bebişlerim benimle:)) darısı başına seninde

özlemcim......ne güzel bir sürü yumurtan olmuş........evet sona yaklaştın...inşallah hayırlısıyla herşey güzel olucak.......bu ayın sonunda alıcaz güzel haberi.....

evet yumurtalarım oluşmuş,şans eseri duydum bugün..geçenlerde demek ki doğru saymışım ultrasonda :))
herşey güzel gitti,inşallah sonuda güzel olur....

heyecanlanadan olmuyor sihirim gerçekten..emek veriyorsun ,uğraşıyorsun,azıcık merak var tabii :) bende tadını çıkarıyorum :) şahin beye bende çok inanıyorum...bugün bir kez daha anladım ne jkadar doğru bir doktor seçtiğimin,hastalarına yaklaşımı bile farklı...

çok teşekkür ederim dualarınız için umarım sonu güzel olur..ama inanıyorum herşey güzel olacak....

tedavin hayırlı,uğurlu olsun inşallah....hihoyyyt

halidem....nasılsın???hamilelik nasıl gidiyor??? canım sana birşey sorucam...sen o bal,polen gibi bir karışım vardı...sanırım sen yapmıştın....bana tarifini yazarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…