- Konu Sahibi tiramisu505
-
Ben burtomda çekindim canım sakın gitme anestezisiz çektirler acıdan bayıldımkızlar bende ücretsiz muayeneye oldum betül hocada çok tatlı birisi çok ilgilendi benimle rahim filmi falan istedi burada nerde çektirdiniz sizler
kızlar bende ücretsiz muayeneye oldum betül hocada çok tatlı birisi çok ilgilendi benimle rahim filmi falan istedi burada nerde çektirdiniz sizler
kızlar bende ücretsiz muayeneye oldum betül hocada çok tatlı birisi çok ilgilendi benimle rahim filmi falan istedi burada nerde çektirdiniz sizlerCanim bursa merkezini bilmiyorum ama bahceci kalitesini kesinlikle tavsiye ederim muayene ücretsizmis kampanya var diye gördüm bence git hem muayeneni olmuş olursun hem doktorla tanisirsin
bakayım canım oraya ben bir yer buldum ama gidenler cok acı çekmiş önermedilerBen Medicabil Nigar hanımda çekilmiştim anestesiz şekilde. Yeni teknolojik aletleri var hiç canın yanmıyor. Benim yanmadı yani
Nigar hanım işinin ehli hiç acıtmıyor. Bende hafif bir tıkanıklık vardı açtım dedi gerçi. Daha çok tıkalıysa can yakar mı onu bilemem yanlış yönlendirmiş olmayımkızlar bende ücretsiz muayeneye oldum betül hocada çok tatlı birisi çok ilgilendi benimle rahim filmi falan istedi burada nerde çektirdiniz sizler
bakayım canım oraya ben bir yer buldum ama gidenler cok acı çekmiş önermedilerOptimussprime
Hayirli olsun canim insallah guzel haberler alirsinbende betül hanımı araştırıyorum cumartesi ücretsiz randevu aldım eşimle bir gidip görüşeceğiz bakalım
bu aşılama fiyatı mı tüp bebek mi?Fiyatları merak edenler için 9500 +ilaç. Normalde 8000 ama bunun 1500ü ü rahim dinlendirmeymiş genelde yapılıyormuş artık 10hastadan 9una.
Tüp bebek fiyatıbu aşılama fiyatı mı tüp bebek mi?
bize de önermişti betül hoca her hastada olmuyor rahim dinlendirme ama hastanın durumuna göre önerdiğimiz ve başarılı sonuçlar elde ettiğimiz bir yöntem dediFiyatları merak edenler için 9500 +ilaç. Normalde 8000 ama bunun 1500ü ü rahim dinlendirmeymiş genelde yapılıyormuş artık 10hastadan
Tedaviye Basladinmi canım merak ettimSelam arkadaşlar bAhçeciyle görüşmemizi yaptık
Sağolsun Betül hanım gayet ilgili beni uzun uzun dinledi ne sorduysam açıklamaya gayret etti ben genel anlamda memnun kaldım. Kısmetse bu ay başlıyoruz. 18.gününde gel dedi bakalım neler olacak
Tedaviye Basladinmi canım merak ettim
Anladım canım güzel sonuçlanir inşselam canım
Daha başlamadım bu ayki adetimle inşallah
18.günümde çağırdı Betül hanım
3ocak gibi gidiyorum allah izin verirse
Siz ne durumdasınız varmı başlayan
Zaten hastane yönlendiriyorH hayalimolsun01ummuyasef kızlar sizlerin ilaçlari ne kadar tuttu merkezin anlastigi bi eczane falan var mı
Hayırlı olsun Rabbim güzel neticeler versin . Benim için de dua edin lütfencanım biz başladık tedaviye adetimle birlikte ilaçları kullanmaya başladım betül hoca çok tatlı biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?