Bursa bahçeci tüp bebek merkezi

Canim bursa merkezini bilmiyorum ama bahceci kalitesini kesinlikle tavsiye ederim muayene ücretsizmis kampanya var diye gördüm bence git hem muayeneni olmuş olursun hem doktorla tanisirsin
kızlar bende ücretsiz muayeneye oldum betül hocada çok tatlı birisi çok ilgilendi benimle rahim filmi falan istedi burada nerde çektirdiniz sizler
Ben Medicabil Nigar hanımda çekilmiştim anestesiz şekilde. Yeni teknolojik aletleri var hiç canın yanmıyor. Benim yanmadı yani
bakayım canım oraya ben bir yer buldum ama gidenler cok acı çekmiş önermediler Optimussprime

Nigar hanım işinin ehli hiç acıtmıyor. Bende hafif bir tıkanıklık vardı açtım dedi gerçi. Daha çok tıkalıysa can yakar mı onu bilemem yanlış yönlendirmiş olmayım

Selam arkadaşlar bAhçeciyle görüşmemizi yaptık
Sağolsun Betül hanım gayet ilgili beni uzun uzun dinledi ne sorduysam açıklamaya gayret etti ben genel anlamda memnun kaldım. Kısmetse bu ay başlıyoruz. 18.gününde gel dedi bakalım neler olacak

Fiyatları merak edenler için 9500 +ilaç. Normalde 8000 ama bunun 1500ü ü rahim dinlendirmeymiş genelde yapılıyormuş artık 10hastadan 9una.

Fiyatları merak edenler için 9500 +ilaç. Normalde 8000 ama bunun 1500ü ü rahim dinlendirmeymiş genelde yapılıyormuş artık 10hastadan
bize de önermişti betül hoca her hastada olmuyor rahim dinlendirme ama hastanın durumuna göre önerdiğimiz ve başarılı sonuçlar elde ettiğimiz bir yöntem dedi

Tedaviye Basladinmi canım merak ettim

Merhaba benim de tedavim Bursa bahçeci de , opu işlemim yapıldı . Ocakta Allah nasip ederse transfer olur diye düşünüyorum .

Acıbadem’in karşısında Feyzan eczanesi . Bahçeci den geldiğinizi söyleyince ekstra indirim yapıyorlar .iki tane gonalf a 300 TL indirim yapıyorlar . 1600 yerine 1300 MELEKiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…