Bursa bahçeci tüp bebek merkezi

Evet banada maxijuno ve stromegaQ10 verdi. Biesteron da verecekti kullanıgım başka bi ilaç var onunla etkileşirmi bilemedik şimdi başlar belki.
Günaydın canım neydi o kullandığın ilaç yumurta kalitesiyle ilgili mi yoksa sağlık sorunuyla ilgili tibbi bi ilaç mi endişe ettim bende bu dönemde bunlarin yanında mecbur kalmadıkça başka şey kullanmıyorum gerci yinede tedavi bitene kadar mecbur kalmam inşallah

canım bana betül hoca vitamin verdi ek olarak onun haricinde sadece yumurta büyütme için ilaç kullandım

yok değil cnm ağrı kesici iğne kullanıyodum tamamen farklı bi ilaç
ben bugün gittim 18.gün erken tedaviye başlandı bi iğne verdi ve estrofem başladk ayrıca maxijuno ve q10e devam dedi adete kdr bunlar içilecek.adet olunca gidicem yeni ilaçlarla süreç başlıyor inşallah
Yalnız bugün aşırı yogundu tam 2saat bekledim acıbademi geçiyor burası da anlaşılan

Anladım canim hayırlı olsun uzun protokol olacak sanırım senin tedavin,
Yaa deme kalabalık olursa doktorun ilgi alakası azalır diye korkuyodum hep.Keşke bi dr daha olsa belki o zaman yoğunluk azalırdİ

Anladım canim hayırlı olsun uzun protokol olacak sanırım senin tedavin,
Yaa deme kalabalık olursa doktorun ilgi alakası azalır diye korkuyodum hep.Keşke bi dr daha olsa belki o zaman yoğunluk azalırdİ

evet cnm uzun protokol başladık hayırlı olur inşallah
Evet oldukça kalabalıktı umarım sorun yaratmaz bu durum

Merhaba sanırım Kasım ayında yumurta toplama işlemi yapılmış size son durumunuz nedir acaba Betül hanıma ben de gideceğim inşallah ay sonunda bilgi verebilir misiniz son çarem son umudum orası çünkü tabiki sorununuz neydi bilmiyorum ama inşallah isteğinize kavusmussunuzdur

Canım hiiç stres yapma o kadar anlayışlı naif Bi doktor ki insan kendini bir anda çok iyi hissediyor. Eğer son umudun olarak görüyorsan hele doğru Bi tercih bahçeci bende bugün gittim ilk defa o kadar tedirgindim ki aama gereksizmiş. Resmen herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülüp öyle yapılmış. resmen iç dizaynı sistemi bile hastalar nasıl daha rahat olur mantığıyla kurulmuş sanki. o yüzden hiiç korkma doğru yere gidiyorsun

Çok teşekkür ederim heyecanla bekliyorum o günü inşallah hepimize nasip olur o güzel haber gerçekten son şansım ve umutluyum o mutlu haberi aldıklarında o insanlarla birlikte oturup ağlıyorum bir gün ben de bu haberi alıp mutlu olur muyum diye

Mrb sizin sorun neydi yaş kaç kaçınci denemeniz son umudum yazmışsınız umudu kesmeyin lütfen

Mrb sizin sorun neydi yaş kaç kaçınci denemeniz son umudum yazmışsınız umudu kesmeyin lütfen
Merhaba yaşım 38 yaklaşık bir sene önce bırakmıştık tedaviyi 4 asilamam var ve bir de yumurta oluşmamış tüp bebek denemem var.İmkanlar doğrultusunda herşeyi yaptık amh 0.40 erken menopoz dendi ama günü gününe adet oluyorum ve üstelik 15 yaşında normal yollarla olan bir kızım var şimdi böyle olmaması yordu beni artık ve haftasonu çok yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim yine yıkıldım kıskanmak değil bu asla ve ben o günden beri ağlıyorum neden ben oda benimle aynı yasta onunda ikinci bebeği ve ben onu görünce nasıl davranacagimi bile bilmiyorum görüşemem gibi geliyor imkanim yok aslında ama görüşmek istiyorum yine de.beni şu an anlayacak kimse yok nasıl bir boşluk anlatamam neyse çok konuştum sizin sorununuz neydi peki

Ne güzel sizin bi kızınız varmış Allah bagislasin ben sizden daha vahim durumdayım aslında 15 yıllık evliyim evlendim evleneli tedavilerle ugrasıyorum 6 negatifim. Var hatta asilamayida sayarsam 7 görünürde çok önemli bi sorunumuzda yok aslında şimdi Bi kez daha deniyecegim ve bu son şansimkromozom sorunumuz oldugu için embriyolarimiz genetik taramaya gidicek. Ve inş sağlıklı gelen olursa transfer olucam gelen olmazsa son umudumda bitecek keşke benimde bitanede olsaydi sizin gibi inanin hic üzülmezdim

Amin Allah razı olsun evet bir kızım var aslında ama bu çok farklı birşey çok değişik bir duygu çok genç anne oldum ve tekrar o kokuyu duymak istiyorum belki hiç olmasa olmuyor der bırakırdım bilmiyorum o anki duygularımı ama bir tane var ve ikinci olmuyor bunu da aklım almıyor bir sürü tedavi geçirmiş olmama rağmen ilki tedavi olup ikinci kendiliğinden olanı duydum ama benim gibi olanı duymamıştım inşaallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız yürekten diliyorum peki siz nerdeki merkeze gidiyorsunuz

Amin inşallah tüm isteyen herkes güzel haberler alır inşallah bursa bahçeci benimde merkezim

Memnun musunuz peki hangi aşamadasınız bir de fiyatlar hakkında bilginiz var mı acaba
Daha tüp bebek aşamasına geçemedim ilk gittiğimde şüpheyle. Gitmiştim fakat betul hanım çok candan bi hanım gidip görüşünce anlarsınız başından atmadı olanı olmayani her detayı anlatmıştı biZ su an tup bebek oncesi ön tedavideyiz yeni yıl fiyatlari hakkında bir bilgim yok bi arkadaş rahim. Dinlendirme dahil 12 bin yazmış giderseniz siz bizi bilgilendirir misiniz öğrenince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…