Bursa bahçeçi tüp merkezinde tedavi olan var mı

symtt

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
152
57
18
Betül hanım da tedaviye başlamayı planlıyorum. Olumlu veya olumsuz deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Betül hanım da tedaviye başlamayı planlıyorum. Olumlu veya olumsuz deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Selam Betul hanimin hastasiyim ben. 31 agustosta ikinci transferimi oldum. Aralik ayinda ilk denememiz olumsuz olmustu.

Merhaba umarım olumlu sonuçlanır genel anlamda memnun musunuz peki İstanbul a gidip gitmemek arasında çok kararsızım

Bahcecinin butun merkezleri isinde uzman ben istanbul da ki.merkezde tedavi gordum 2.denemede cok sukur hamile.kaldim allah sizede nasip etsin bahcecinin labaratuvar başarısı hic bir yerde yok bi dönem cok arastirmistim

Merhaba umarım olumlu sonuçlanır genel anlamda memnun musunuz peki İstanbul a gidip gitmemek arasında çok kararsızım
Ben doktor hanimdan giristeki karsilama personeline kadar cok memnunum. Her gittigimde ismimle hitap ediyorlar asla unutmuyorlar sizi. Cok siki takip ediyorlar. Opu oncesi ve transfer oncesi mutlaka arayip ilaclarinizi hatirlatiyorlar. Ilk negatif sonucumdan sonra 1 ay boyunca arayip halimi hatrimi, ruh halimi sordular. Parayi alip islemi yapip sizi yalniz birakmiyorlar. Her zaman guler yuzlu ve sicak kanlilar. Betul hanim cok naif ve duygusal biri. Kendisi de tup bebek annesi o yuzden halden cok iyi anliyor. Transfer sonrasi elinizi tutup, sacinizi oksuyor. En onemlisi embriyologlar cok iyi. Benden 33 yumurta toplandi 14 tanesi iyi kalite 5.gun embriyosu olarak donduruldu. Ve fiyat konusunda her zaman seffaflar. Ekstralar asla cikmiyor. Istanbula gitmeye hic gerek yok.

Çok teşekkür ederim bilgi için. En iyisi olmasını istediğimiz için biraz seçici davranıyoruz sanırım bu süreçte

Bahcecinin butun merkezleri isinde uzman ben istanbul da ki.merkezde tedavi gordum 2.denemede cok sukur hamile.kaldim allah sizede nasip etsin bahcecinin labaratuvar başarısı hic bir yerde yok bi dönem cok arastirmistim
Teşekkürler

Ben Bursada oturuyorum ama 2 senedir İstanbuldakı Merkeze gidiyorum bu sene gittik konuştuk Bursada ki merkezle ama yinede transfer vr yumurta toplama işlemini İstanbul da yapacaklarını söylediler bizde bi daha İstanbul da devam etmeye karar verdik. İstanbul dakı doktorlar hemşireler girişte her kes çok ilgili alakalı güler yüzlü artık içeri girdiyin anda isminle karşılanıyorsun doktorlar asistanlar baş hemşirenin bile numarasını veriyorlar istediyin anda bizzat doktoruna bile ulaşa biliyorsun

Teşekkürler

Soranus tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ilk denemem pozitif oldu doktorum Ali Rıza Aydın 31.haftaya kadar da doktorum da takipliydim

Mrb ben dün bursada bahçeci Betül hanımla görüştüm genel olarak iyi bı merkez diğer ay tedavi başlayacak nasipse

Ben Hazirandan beri Betül hanımın hastasıyım. 1 kez transfer yapıldı olumsuz oldu ama umutluyum tabi. Genel olarak yoğun bir merkez sorulan sorulara sakinlikle cevap veriyor. Ama öle uzun uzun anlatırız konuşurum gibi bir durum beklemeyin işini yapıyor gidiyor. Sonrası hemşirelerle ilaç anlatımı vs. Her birimin işi farklı doktor muayene ediyor gidiyor. Hemşireler ilaç anlatımı. Finans konularına başkası bakıyor. Randevu oluşturma başka birimde. O anlamda karmaşa yok. Başka bir yer deneyimim olmadı ama ben çok inandım açıkcası umarım fikirlerim değişmeden iyi kii diyerek ayrılırım ordan Hepimize bu yolda her anlamda sağlamlık ve sonunda da mutluluk göz yaşları diliyorum

Kızlar merhaba İstanbul'da bir klinikte iki negatif denemem var suan Uludağ da sırayı bekliyorum ama eğer olmazsa Betul hanıma gitmeyi çok istiyorum . Aklımda orası var. Fiyatlar nasıl bilgi verir misiniz bana ? Çok arttı mı acaba ?

Merhaba ilaçlarla 35 bin gibi bir fiyat oluyor ortalama

Merhaba bugün fiyat güncellemesi ile aradılar sizide aradilarmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…