S symtt Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2022 152 57 18 22 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi symtt #21 Rosee0 .!.: Merhaba bugün fiyat güncellemesi ile aradılar sizide aradilarmi acaba Genişletmek için tıkla... Evet geçen hafta aradılar kısmetse önümüzdeki hafta tedaviye başlıyoruz ekim ayına kalmazsa fiyat farkından etkilenmeyeceğimizi de belirttiler
Rosee0 .!.: Merhaba bugün fiyat güncellemesi ile aradılar sizide aradilarmi acaba Genişletmek için tıkla... Evet geçen hafta aradılar kısmetse önümüzdeki hafta tedaviye başlıyoruz ekim ayına kalmazsa fiyat farkından etkilenmeyeceğimizi de belirttiler
R Rosee0 Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2021 80 45 18 30 22 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi symtt #22 symtt .!.: Evet geçen hafta aradılar kısmetse önümüzdeki hafta tedaviye başlıyoruz ekim ayına kalmazsa fiyat farkından etkilenmeyeceğimizi de belirttiler Genişletmek için tıkla... Çok sevindim benim ki tam Ekim başında olacak , inşallah olumlu sonuclar alırız hepimiz
symtt .!.: Evet geçen hafta aradılar kısmetse önümüzdeki hafta tedaviye başlıyoruz ekim ayına kalmazsa fiyat farkından etkilenmeyeceğimizi de belirttiler Genişletmek için tıkla... Çok sevindim benim ki tam Ekim başında olacak , inşallah olumlu sonuclar alırız hepimiz
S symtt Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2022 152 57 18 22 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi symtt #23 Rosee0 .!.: Çok sevindim benim ki tam Ekim başında olacak , inşallah olumlu sonuclar alırız hepimiz Genişletmek için tıkla... İnşallah
Rosee0 .!.: Çok sevindim benim ki tam Ekim başında olacak , inşallah olumlu sonuclar alırız hepimiz Genişletmek için tıkla... İnşallah