ay çok üzüldüm canım ya, çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. bak ilk denemende hamile kalmışsın bu da çok güzel.
özer bey bana da çok mantıklı geliyor canım. önümüzdeki günlerde gideceğim inşallah.
bu sonuç ikiz diyor umarım 9 ay boyunca sağlıklı bir gebelik yaşarda şu bebekleri kucağımıza alırız
canım yarın bi ihtimal ben ordayım ÖZER BEYİN yanındayım inşallah senin içinde hayırlısı olur canım ya
canım kürtajmı oldun kendiliğinden mi düştü. benim de 5 ay önce bir düşüğüm oldu.
sen keseyi, kalp atışını falan görmüşmüydün. özer bey ne diyor bu konuya bir yorum yapıyormu. neden kaynaklanmış olabileceğini tahmin ediyormu? tekrar geçmiş olsun canım.
canım ben kürtaj olmadım kendiliginden düştü yarın gidicem keseyi gördüm ayın 19 kalp atışların duyacaktım duyamadım o gün düşük yaptım.
Kızlar merakımı mazur görün evliliğinizin kaçıncı yılı tedaviye başladınız.
aa canım ben sana başka bir konuda yazmıştım ne dicem sana senin beta biraz düşük çıkmıştı nasıl gidiyor hamilelik
mrb yeşimcim sana bişey sorucam bi sakıncası yoksa ben ilk tüp bebekte hamıle kaldım bu iyimi dir bidaha kine tutma olayı dahamı yüksek
şimdiden sagol canım
Canım sorunsuz gidio maşallah..Şimdilik isim düşünmekten büyük bi derdim yok neyseki:)
İnşallah böylede devam eder..
seherimmmmm hayırlı olsunn cnm.........bizlere ümit oldun.........cnmmm sorun neydi hangi asamalardan gectinn biraz bilgi verirsen sevinirim..bnde pembe mavi nevin hanıma gidiyorum ama daha henüz aşılama yaptırmadım gelecek ay inş.....böyle duyunca acaba doktor mu değiştirsem diyede düşünüyorum....bilgi verirsen sevinirimmm....öptümm......
Arkadaşlar biz tüp bebek işini İzmir Ege Üniversitesinde başlamış bulunduk, sizce nasıl bir hastane? daha önce yaptıran arkadaşlar lütfen mail yada buradan cevaplarmısınız.
Canımmmm başladın mı tedaviye hayırlı olsun..Umarım ii gider herşey..
efsane cim hadi hayırlı olsun tedavin canım iyi bir karar vermişsin
canım oraya atamıyorum ama pozıtıf cıkmış 240 küsür jaleyle konuştum şimdi sen hastanedemısın oranın telefonundan sana ulaşabıulırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?