- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Konu ile ne ilgisi var yorumunuzun ?Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
Espri yaptim ama anlamadınız galibaKonu ile ne ilgisi var yorumunuzun ?
Konuyla alakasız ama bakıcıların bunları yapması gerekiyor zaten,bunlar fazla şeyler değil.Konu ile ne ilgisi var yorumunuzun ?
Teşekkür ederimBursa'da değilim, arada birkaç saatliğine çağırdığımız bakıcımız dışında sürekli bir bakıcımız yok. Ama çevremde tam zamanlı bakıcısı olan çok arkadaşım var. Evde televizyon açılmamasına elbette karışabilirsiniz, karışmalısınız da. Bakıcı tv izlemeye gelmiyor ki evinize. Sıkılıp sıkılmaması onun sorunu. Ayrıca tv çocuğunuza zarar veren bir şey de olduğuna göre, bazı kurallar olmalı. Hatta çocuğun yanında sürekli telefonuyla konuşanlar, oynayanlar filan var, buna bile karışanı var ki bence çok haklı bir müdahale. Arkadaşlar evin bazı odalarına kamera kurdular, bakıcıya haber vermek zorundasınız böyle durumlarda. Hatta bir arkadaşım kameranın olmadığı odalara bebeğinin götürülmesini istemediğini söyledi, bakıcı buna uyuyor. Bir arkadaşımın bakıcısı ek ücret istemeden, çocuktan arta kalan zamanlarda temizlik ve yemek de yapıyor, bu biraz kişinin inisiyatifine kalmış. Diğer arkadaşımın bakıcısı bu işler için ek ücret istedi, o yüzden çocuk dışındaki işlere elini sürmüyor, falan filan... Valla bol şans diliyorum size, bakıcı meselesi zor iş.
Bebeğin yemeği değil,bakıcının yemeğini soruyor.Gün içinde evdeki başka işleri yapması çocuğunuz ile daha pasif vakit geçirmesine neden olacaktır. Ki bu dünya üzerinde heryerde böyle diğer ev işleri bakıcının sorumluluğunda değildir. Kalori hesabı dengeli beslenmesi için çocuğun gıdalarını sizin hazırlamanızda fayda var hekiminizde görüşen sizsiniz neticede ne yemesi gerektiğini bilende... Sağlıklı günler.
Merhaba
Bursa ilinde hangi semtte bakıcınıza ne kadar ücret ödüyorsunuz
Hangi saatler aralıgında geliyor
Başka işler yapıyor mu
Gün içinde evde yiyeceği yemeği siz mi hazırlıyorsunuz yoksa kendi hallediyor mu
Evde tv açılsın istemiyorum
Buna karışma hakkım var mı
Eve kamera sistemi kurdunuz mu
Yanlış anlamışım :) onu mesai saatlerinde siz temin etmek zorundasınız ama yapmak zorunda değil tabi ki ücretinde verebilirBebeğin yemeği değil,bakıcının yemeğini soruyor.
Gerçekten 600 700 de çok az olmuş, çocuk bakımı zordur 600 700 den fazlasını hakkediyor kesinlikle. Güven içinde bırakmak için gözünü gönlünü doyurmak lazımBen Bursa da oturuyorum gecende öğretmen arkadasım bana sordu kendi cocugu için tanıdık var mı vs diye bende tanıdığım biriyle konuştum ama işk öğretmene sordum ne kadar vereceksiniz diye 12 den 5 e kadar kamera da takcam dedi benim evimde bakacak 600 700 tl veririm dedi tamam dedim kadına söyledim o fiyata bakılır mı dedi en az 1500 den baslıyo bakıcı fiyatları dedi
Kesinlikle yani ki büyük sorumluluk çocuk bakma işi... hem yol parası da verecek üstüne... başka bi tanıdıkla konuştum çocuğuna İstanbul’da bakıcı aramış yemek temizlik yok sadece çocuğa bakacak artı sigorta 2500 istemişGerçekten 600 700 de çok az olmuş, çocuk bakımı zordur 600 700 den fazlasını hakkediyor kesinlikle. Güven içinde bırakmak için gözünü gönlünü doyurmak lazım
oyyy oyyyy dream Allah yardımcın olsun canımTeşekkür ederim
yarım gün için 1500 tl çok canımBen Bursa da oturuyorum gecende öğretmen arkadasım bana sordu kendi cocugu için tanıdık var mı vs diye bende tanıdığım biriyle konuştum ama işk öğretmene sordum ne kadar vereceksiniz diye 12 den 5 e kadar kamera da takcam dedi benim evimde bakacak 600 700 tl veririm dedi tamam dedim kadına söyledim o fiyata bakılır mı dedi en az 1500 den baslıyo bakıcı fiyatları dedi
Ama tam günler 2500 alıyo 3 bin alanda var ama bence 1500 olmalı ki sigortada yok e bu kadın gidip sigortalı bi yere girse hem sigortası olacak hemde 2 bin alacakyarım gün için 1500 tl çok canım
ama 900- 1000 vermeli yani
2500 mü maşallah İstanbul u geçmiş BursaAma tam günler 2500 alıyo 3 bin alanda var ama bence 1500 olmalı ki sigortada yok e bu kadın gidip sigortalı bi yere girse hem sigortası olacak hemde 2 bin alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?