- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi victoryvivi
-
2500 İstanbul içindi ama işte kadında diyo ki orda 2500 ben burda neden 600 700 s bakayım kı bencede cok zor bi durum Rabbim herkesin yardımcısı olsun2500 mü maşallah İstanbul u geçmiş Bursa
öğretmen arkadaşınıza da konu sahibi arkadaşıma da bakıcıyla çalışan herkese de Rabbim yardımcı olsun
2500 mü maşallah İstanbul u geçmiş Bursa
öğretmen arkadaşınıza da konu sahibi arkadaşıma da bakıcıyla çalışan herkese de Rabbim yardımcı olsun
sizde çocuğunuz da şanslıymışsınız damdan hanımyukarıdaki yorumumda da yazdım asgari ücret artı yol parası tam zamanlı bakıcı rayici son 10 yıldır bursa da
daha ucuza da bulunur tabii ama annenin çalışma saatleri günde 10 saat ise bakıcınınki de 11 saat oluyor bir de yol vs eklenince aşağısı az kalıyor
Bence hakkıyla bakan bir bakıcı 2500 u hakediyor hatta daha fazlası bile olabilir .şuan ücretsiz izindeyim ve bebek ,çocuk bakmak çok zor ,çok ağır bir iş . Tabi yemekleri günlük hazırlanacak ,tv tel olmayacak ,maks derecede oyun oynanacak ve güvenlik önlemlerine dikkat edilecek .2500 İstanbul içindi ama işte kadında diyo ki orda 2500 ben burda neden 600 700 s bakayım kı bencede cok zor bi durum Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Sağol canımoyyy oyyyy dream Allah yardımcın olsun canım
inşallah iyi birileri çıkar karşına
Bursa' yı bilemem fiyat vs açısından
herşeyi en baştan konuş
kamera şart en az 3 yere koymuştuk biz
söylüyorsun kesinlikle bu arada
tv izlemesini istemiyorsan tv kablosunu söküp götürebilirsin yanında
bizim bakıcılar 1 tencere yemek de yapıyorlardı mesela
ne zaman alacaksın ki doğum yapmadan önce mi?
3000 tl ye mal olacaksa kendim işi birakırım evde bakıcılık yaparım vallaarkadasım alıyor sabah 7 akşam 5 arası asgari ücret+sgk yaklaşık 3000 e mal oluyor. sadece çocukla ilgileniyor temizlik yemek yapmıyor, kendisi de evdeki yemeklerden yiyor...
Kesinlikle ama malum ülke durumları maaşlar falan cok zor yüksek gelirli aileler sadece bu meblayı verebilirBence hakkıyla bakan bir bakıcı 2500 u hakediyor hatta daha fazlası bile olabilir .şuan ücretsiz izindeyim ve bebek ,çocuk bakmak çok zor ,çok ağır bir iş . Tabi yemekleri günlük hazırlanacak ,tv tel olmayacak ,maks derecede oyun oynanacak ve güvenlik önlemlerine dikkat edilecek .
öyle maalesef canımSağol canım
Doğumdan sonra 4. Ayda falan
Şimdiden araştırıyorum ama fiyatlar uçmuş baya :)
Sigorta falan da eklenmiş işin içine :)
O yüzden ben de ücretsiz izin aldım kendim bakıyorum .maaşımı komple bakıcıya vermem gerekiyordu yoksa .Kesinlikle ama malum ülke durumları maaşlar falan cok zor yüksek gelirli aileler sadece bu meblayı verebilir
En güzelini yapmışsınız en azından emin bi şekilde anne sevgisinden mahrumda kalmamış oluyoO yüzden ben de ücretsiz izin aldım kendim bakıyorum .maaşımı komple bakıcıya vermem gerekiyordu yoksa .
Kreş zamanına kadar getireyim ,sonrasını hallederiz bir şekilde dedik .
sizde çocuğunuz da şanslıymışsınız damdan hanım
ben 2 yılda 4 bakıcı değiştirdim malesef sonunda da kreşe verdik 3 yaşında
en son fiyat 1500 veriyordum geçen sene cumartesi pazar resmi dini günler tatil
ben izne ayrıldığımda parasını kesmiyordum mesela
en sonuncusu iyi birine benziyordu ama heray en az 5 gün 3 gün gelmiyordu
gece 1 de ya da sabah 5 de mesaj yazıp
3000 tl ye mal olacaksa kendim işi birakırım evde bakıcılık yaparım valla
Eve mutlaka kamera koyun , bakiciya da soyleyin evde kamera oldugunu
Tv kesinlikle acilmayacak , telefon ile de zorunlu durunlar haric konusmamasini isteyin
İlk gosurmede disiplinli ve sert durun , kotu davranin demiyorum ama taviz vermeyin
Sefkatli ve sevecen biri bulmaya calisin , en onemlisi bu bence
Ve yas olarak max 35 yas olmasina ozen gosterin , gencler her zaman daha iyi bakici oluyor , size bilmislik taslamaz , kurallarijiza uyar , cocukla oyun oynar ve birseyler ogretmeye calisir
Oldukca fazla olan bakici deneyimim sonucunda ortaya cikan goruslerim bunlar :)
insanız öyle hastalık baş ağrısı vs konularında tabii müsamaha gösteriliroff o çok zor bir durum
ben kabul ediyorum bakıcım işine sadıktı
annesi felç geçirip hastaneye kaldırıldığında da geldi mesela
sonra eşim evde çocuğa baktı o gitti annesinin yanına ama ben gelmiyorum demedi
daha anlaşmadan önce oğlumun 6 ayda bir hastane kontrolü var ona giderim demişti ve sadece onunla sınırlı kaldı aldığı izinler
tabii bazen derdi bugün başım ağrıyor ya da hastayım vs diye yemek vs yapmazdı yani çocuğa göz kulak olurdu o da yeterdi
Ay YOköyle maalesef canım
bir müddet annen falan bakamaz mı
diğerini hiç söylemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?