Bursa da doğum için hastane önerisi lütfen..

kiminle yola başlamışsanız onunla bu işi sonlandrımak bence en mantıklısı
dr unuza güvenin pahalı diye bende jimerde istemedim eşim son derece tepki gösterdi okadar gittik başka bir dr senin durumunu bilmez acil bir durum olsa yardımcı olur insan akraba gibi oluyor druyla hertürlü derdini sıkıntısını paylaşıyor oyüzden hertürlü nazınıda çekiyor bence kesinlikle dr değiştirmke bana mantıklı gelmiyor en başından düşünüp taşınıp kararınızı o şekilde vermeliyiz son dakika dr değiştirmek cidden telefisi olmayan hatalara sebebp olabilir

evet ama her doktor sıkıntılı günlerinizde yanınızda olamayabiliyo yani benimki öyle yaptı sizinki yanınızda olur diyosanız çok şanslısınız

slm herkese ben jimere gidiyorum,recep beyin hastayım aralık 15 te doğumum olacak inşallah,recep beyden çok memnunum,yeşim hemşirem sizi tanımıyorum ama inaşşallah tanışırız,bence doğum bir kere oluyor birde ben devlet kurumlarındaki ilgiden memmnun olanı görmedim,illaki bir tanıdık olamsı şart,o yüzden özelde en iyisi bence

memnun oldum cnm bende recep eyin hastasıyım şubat ayından beri
kasım 20 benimde muhtemel doğum tarihim
allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inş.
çok şeker doktorumuz allah razı olsun bir kere moralimizi bozucak bir şey söylemedi
hep olumlu yaklaşıyor her konuya benim bebeğim melela üst sınırlarda gelişti hep mesela kasım annelerinde burda bebeğimin kg aynı olduğu halde aynı haftada doktoru satla uyumsuz deyip moralini bozanlar okudum doktor çok öenmli cidden çünkü benim ilk bebeğim gerçekten insanlar tecrübesiz oluyor hernekadar okusamda netten herşeyi hamilelikle ilgili drumdan duymak beni sonsuz mutlu etti aynı durum sendede vardır eminim

evet canım bende çok memnunum recep beyden çok ılımlı ve işini severek yapıyor,herşeyi sormadan anlatıyor,iyiki recep beyi bulmuşuz,senin benden daha yakın doğumun doğum şeklin belli mi,hazırlıkların bitmiştir,çalışıyormusun,hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına

kızlar acıbadem de serhat ibrahim erzuruma gidiyorum tanıyan varmı ???

Canım benim inşallah sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına beni doğururken görüceksin büyük ihtimalle yanında olacağım a.s.

doğum şeklim nasip kısmet olursa son dk bir aksilik olmassa normal doğum olucak inş. ben böyle olmasını çok istiyorum doktorumda destekliyor beni
hazırlıklarımız bitti çok şükür bekliyoruz oğlumuzun gelmesini artık
çalışmıyorum evlendiğimden beri çalışmadım daha öncesi çalışıyordum karacebyden bursaya gelin geldim mecbur bıraktım işimi birdahada bulamadım iş sonrasında hamilelik derken biraz büyütelim tabiki çalışıcaz.
inş. sende bende bütün bekleyenler bebeklerine sağlıkla kavuşurlar ciddden çok heyecan verici artık zaman geçmiyor resmen şafak 23 bugün benim sata göre tabi beli olmaz acelede edebilir geçte gelebilir hazır kıta bekliyoruz

kesinlikle şasn bence devlet kurumlarındada iyi insanlar tabiki vardır insanın şansı bence doğumda karşılaştığı muamele

O anı bir daha sadece tekrar hamile kalınca yaşayacaksınız.
Doğumunuz evde bile olsa (ki ben buna karşıyım ) tadını çıkarın .
Ben sadece şunu bilirim bir insanın yüzüne gülerek baktığım ister istemez o da bana güler.
Hayat geçici arkadaşlar tad almaya bakın...

Arkadaşlar,doğum insan hayatı için,beden ve ruh sağlığı için önemli bi konu...Burda sadece 3 kıstas var bence,doktorunuz ile olan ilişkiniz,hastanenin ameliyathane(sezeryan olacaksanız)yahut doğumhane şartları,bebek yoğun bakım ünitesinin (en azından deneyimli bir çocuk hekliminin)olup olmaması...ücret konusu kafanızı karıştırıyorsa seçenek tek:zübeydehanım...ne olursa olsun bu şartlar o hastanede var.Ancak özele de giderim diyorsanız,medical ve doruk derim...Acıbademi başlarda ben de düşünüyordum,ama 2-3 gün için 3-5 milyar fazladan niye vereyim?Ben doktorumdan ve saydığım şartların var olmasından dolayı medicali seçtim,Allah kısmet ederse orada doğumumu gerçekleştiricem...Herkese hayırlı,sağlıklı doğumlar...

çok doğru demişsin fakat acıbademe gidin demedim ben :) aslında hiç bir hastane önermedim sağlık sigortam acı bademı karsılıyor yoksa bende bunu bu şekilde tabiki düşünürdüm.ama imkanlar dahilinde cidden iyi araştırmadan bi yerde dogum yapmamak en dogrusu.sana katılıyorum

benim de acıbadem den memnun kalıp kalmayacağımı zaten zamanla görücez.bende aslında aynı şeyi savunuyorum dr u olan güçlü olan kurtarıyor kendini.zaten en iyi dr ların cogu zübeyde de fakat o çürükler yüzünden insanların hevesleri kalmıyor.dr u olmayan o şaşırdıgın para işine basvuruyordur emin ol.ya cidden görmediğim duymadıgım şeyleri konusmuyorum.insanlar şevkat istıyor hepimiz öyle.düşünsenize kızlar tek basımıza giriyoruz o dogumhaneye ne anne var ne eş yanında (normal şartlarda) e birde onların tribi olmasın dimi ama umarım bu düzen değişir.umarım sadece yeni atanmış hevesli kızlarımızdan değilde yılların tecrübesi olan hemşirelerden de insanlar aynı ilgiyi görür.neyse hemşerim boşverelim bunları.bizim konusmamız bişey değiştirse keşke.hayırlı günler canlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

çok haklısın arkadaşım ama doğum insanın başına hayatta kaç kere gelebilir ki ama illaki özel olsun diye yeterli olmayana hastanelerde doğum yapılmasınada karşıyım benim başıma geldi çünkü diyer doğum yapacak arkadaşlar çok dikkatli dokor vede hastane seçsinler keşke herkesin tam donanımlı bi özel hastanede doğum yapma şansı olsa ama olamayabiliyo ben devlet hsatanelerini bilemiyorum yapanlarıda gördüm görümcem mesela çok memnun olduğunu anlatırdı hep doktorlarlamı alakalı artık onu bilemiyorum hamile olan arkadaşlar herbirinizi ALLAH kurtarsın inş sorunsuz alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza

peki drunun muayenehanesine hiç gitmedin mi .pazar günü ziyarete gelmesi için senin sonuçta onun özel hastası olman gerekiyor.siz hastaneyi savunuyorsunuz ama sahipsizliği yaşamamışsınız.objektif olduğunuzu sanmıyorum.doğumda yaşananlar bazen kaderidir.bazen hiç drun özel takibine olmazsınız zdh de bile olsa işleriniz rastgider.bazen her ay o dr a özel gidersiniz denk gelmessiniz.bazende acıbadem de olsa bebeğinizi kaybedebilirsiniz.bu sitelerde dr arıyorsak kendimizden başımıza geleceklerden korkan pimpirik garantici olmaya çalışan tipleriz.malasef sistemde bunun bedeli oluyor .ister özel hastane ister muayene hane.yada takılma bile buralara git zdhde yarın plkden gir sıraya gebelik takibine başla.ben bu tarz deneyimi olanları esas merak ediyorum değil mi ege ciğim

sevgili yeşil melek herşeye neden bukadar muhalefetsin anlamış değilim.Topiğin başlığında yazan Bursada doğum için hastane önerisi olanlar demiş bende 8 ay önce Zübeydehanımda doğum yaptığımı ve çok memnun kaldığımı gözü kapalı herkese önerebileceğimi yazdım.isteyen gider istemeyen gitmez gerisi beni hiç ama hiç ilgilendirmez.

merhaba bende 11 haftalık hamileyim. doruk tıptan evrim aydın a randevu aldım. dr. hakkında bilgisi olan var mı?

daha önce miyom tedavisi amacıyla gülcan satır a gitmiştim. ona devam ederken hamile kaldım. yalnız şevket yılmazda doğum yapılmıyormuş. Murat Arslan ı denemek istedim.Medical Park ta diye ama malesef ayrılmış ve bende evrim hanıma gitmeye karar verdim. (Yoğun araştırma ve tavsiye üzerine) Bna yardımcı olur musunuz?

öncelikle sevindim hamiş olmana murat salan ne zaman ayrılmış yenimi ayrıldı acaba medicalde çok iyi doktorlar var pınar hanım ahmet bey mesela evet şevket yılmazda doğum yaptırılmıyo yangından dolayı ama zübeyde hanımdada iyi doktorlar varmış ben ahmet yılmaz sayesinde kızımı aldı kucağıma bizi ölümden aldı önce ALLAH sonra kendisi ama burda topic çok var bursadaki doktorların topici şunuda düşünerek seç doktorunu hastaneye göre nerde doğum yapmayı düşünüyosun ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…