kiminle yola başlamışsanız onunla bu işi sonlandrımak bence en mantıklısı
dr unuza güvenin pahalı diye bende jimerde istemedim eşim son derece tepki gösterdi okadar gittik başka bir dr senin durumunu bilmez acil bir durum olsa yardımcı olur insan akraba gibi oluyor druyla hertürlü derdini sıkıntısını paylaşıyor oyüzden hertürlü nazınıda çekiyor bence kesinlikle dr değiştirmke bana mantıklı gelmiyor en başından düşünüp taşınıp kararınızı o şekilde vermeliyiz son dakika dr değiştirmek cidden telefisi olmayan hatalara sebebp olabilir
slm herkese ben jimere gidiyorum,recep beyin hastayım aralık 15 te doğumum olacak inşallah,recep beyden çok memnunum,yeşim hemşirem sizi tanımıyorum ama inaşşallah tanışırız,bence doğum bir kere oluyor birde ben devlet kurumlarındaki ilgiden memmnun olanı görmedim,illaki bir tanıdık olamsı şart,o yüzden özelde en iyisi bence
memnun oldum cnm bende recep eyin hastasıyım şubat ayından beri
kasım 20 benimde muhtemel doğum tarihim
allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inş.
çok şeker doktorumuz allah razı olsun bir kere moralimizi bozucak bir şey söylemedi
hep olumlu yaklaşıyor her konuya benim bebeğim melela üst sınırlarda gelişti hep mesela kasım annelerinde burda bebeğimin kg aynı olduğu halde aynı haftada doktoru satla uyumsuz deyip moralini bozanlar okudum doktor çok öenmli cidden çünkü benim ilk bebeğim gerçekten insanlar tecrübesiz oluyor hernekadar okusamda netten herşeyi hamilelikle ilgili drumdan duymak beni sonsuz mutlu etti aynı durum sendede vardır eminim
slm herkese ben jimere gidiyorum,recep beyin hastayım aralık 15 te doğumum olacak inşallah,recep beyden çok memnunum,yeşim hemşirem sizi tanımıyorum ama inaşşallah tanışırız,bence doğum bir kere oluyor birde ben devlet kurumlarındaki ilgiden memmnun olanı görmedim,illaki bir tanıdık olamsı şart,o yüzden özelde en iyisi bence
evet canım bende çok memnunum recep beyden çok ılımlı ve işini severek yapıyor,herşeyi sormadan anlatıyor,iyiki recep beyi bulmuşuz,senin benden daha yakın doğumun doğum şeklin belli mi,hazırlıkların bitmiştir,çalışıyormusun,hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına
Arkadaşlar,doğum insan hayatı için,beden ve ruh sağlığı için önemli bi konu...Burda sadece 3 kıstas var bence,doktorunuz ile olan ilişkiniz,hastanenin ameliyathane(sezeryan olacaksanız)yahut doğumhane şartları,bebek yoğun bakım ünitesinin (en azından deneyimli bir çocuk hekliminin)olup olmaması...ücret konusu kafanızı karıştırıyorsa seçenek tek:zübeydehanım...ne olursa olsun bu şartlar o hastanede var.Ancak özele de giderim diyorsanız,medical ve doruk derim...Acıbademi başlarda ben de düşünüyordum,ama 2-3 gün için 3-5 milyar fazladan niye vereyim?Ben doktorumdan ve saydığım şartların var olmasından dolayı medicali seçtim,Allah kısmet ederse orada doğumumu gerçekleştiricem...Herkese hayırlı,sağlıklı doğumlar...
Arkadaşlar,doğum insan hayatı için,beden ve ruh sağlığı için önemli bi konu...Burda sadece 3 kıstas var bence,doktorunuz ile olan ilişkiniz,hastanenin ameliyathane(sezeryan olacaksanız)yahut doğumhane şartları,bebek yoğun bakım ünitesinin (en azından deneyimli bir çocuk hekliminin)olup olmaması...ücret konusu kafanızı karıştırıyorsa seçenek tek:zübeydehanım...ne olursa olsun bu şartlar o hastanede var.Ancak özele de giderim diyorsanız,medical ve doruk derim...Acıbademi başlarda ben de düşünüyordum,ama 2-3 gün için 3-5 milyar fazladan niye vereyim?Ben doktorumdan ve saydığım şartların var olmasından dolayı medicali seçtim,Allah kısmet ederse orada doğumumu gerçekleştiricem...Herkese hayırlı,sağlıklı doğumlar...
daha önce miyom tedavisi amacıyla gülcan satır a gitmiştim. ona devam ederken hamile kaldım. yalnız şevket yılmazda doğum yapılmıyormuş. Murat Arslan ı denemek istedim.Medical Park ta diye ama malesef ayrılmış ve bende evrim hanıma gitmeye karar verdim. (Yoğun araştırma ve tavsiye üzerine) Bna yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?