Bursa da doğum için hastane önerisi lütfen..

750 çok iyi rakam. acıbademde 8 milyara kadar çıkabiliyor. teşekkür ederim canım.

oooo o rakama göre hadi olsun 2 bin lira olsun diyer herşeyde içinde genede sen bilirsin tabi baya yüksekmiş rakam hayırlı doğumlar şimdiden

acıbademde dr um. o yüzden düşünüyorum. değiştirsem al baştan olucak. ama yinede düşünücem fiyatı gayet makulmuş. teşekkür ederim canım.

acıbademde dr um. o yüzden düşünüyorum. değiştirsem al baştan olucak. ama yinede düşünücem fiyatı gayet makulmuş. teşekkür ederim canım.

canım durumun müsaitse, ve doktorundan da memnunsan devam et hiç değiştirme bence. ama yok ben o kadar veremem diyorsan evet medical daha makul. orada ahmet beyi tavsiye edebilirim. ben memnun kalmıştım bilmiyorum ama tabi herkesin memnuniyet anlayışı farklıdır. gidip bir denersin, memnun kalmazsan değiştirirsin.

anladım canım teşekkürler, doğum ücretleri nasıl peki?

mrb canm bende acı bademe gidiyorum serhat beye sen fiyat yüzündenmi yoksa dr undan memnun olmadığından mı yeni arayıştasın?ben de yeni başladım serhat beye memnun kalmazsam ben de arıcam yeni bi dr.

tabi doktorundan memnunsan vede durumun varsa deyiştirmeyip devam edebilirsin sonuçta medicalde bi alternatif hem özel hemde her türlü donanaımı var tabi her doktor deyişikliyi silbaştan herşy tekrarlıyo

teşekkürler kızlar, yok durum meselesi değil. durumum müsait zaten acıbademde doğumu düşünüyorum sadece doktorum hakkında kafamda soru işaretleri var o yüzden tereddütteyim.

teşekkürler kızlar, yok durum meselesi değil. durumum müsait zaten acıbademde doğumu düşünüyorum sadece doktorum hakkında kafamda soru işaretleri var o yüzden tereddütteyim.

a ozaman iş başka yani tereddütlüysen doktor konusunda deyiştirebilirsin tabi güven çok önemli ben çok kötü bi tecrübe sonucu erken doğum yaptım iyice araştırıp gitmek lazım

suit oda olarak istiyoruz canım o yüzden fiyat farkı oluyor. eşim ve annem yanımda kalıcak devamlı o yüzden.

anladım canım, tabi 5 yıldızlı otel hizmeti veriyorlar aynı zamanda.
rahat edersiniz tabi. ama bence yine de fazla gibi bu rakam ya. ama verebilen çok kişi de var yani.

canım sanırım sen hastaneden memnunsun ama doktor konusunda soru işaretleri var kafanda. ama biliyormusun hastaneden ziyade doktor çok daha önemli. içine sinen bir doktor bulduğunda, doğum için acıbademe de getirebilirsin. yani illa oranın doktoru olması şart değil.
medical park, doruk, jimer, bahar, osmangazi vs. bunlar sgk ile anlaşmalı olduğu için acıbademin lüksünü tam olarak oralarda bulamazsın bana göre. yani o hastaneler artık çok kalabalık ve giderek devlet hastanesi moduna girmeye başlıyorlar, yani kalabalıklık açısından ben oralara gittiğimde devlet hastanesine gitmiş gibi hissediyorum kendimi. ama o hastanelerde de doğum yapıp memnun kalan çok kişi de var.memnuniyet kişiden kişiye değişir, ben çok memnun kalırım ama başkası hiç memnun kalmayabilir.
mesela ben de zübeydede doğum yaptım, çoğu kişinin kötülediği ve kesinlikle orada doğum yapmam dediği hastanede, ama tek kişilik odada kaldım, içinde banyosu, refakatçi için açılabilen koltuk, tv, masa vs. herşey vardı. eşim de yanımda refakatçi kalmıştı. sağolsun doktorum ayarladı herşeyi, yani özel hastanede doğum yapmış gibi oldum, tabi acıbadem gibi olamaz ama doktorum oradaydı ve ben de çok memnun olduğum ve değiştirmeyi düşünmediğim için daha kötü şartlara bile razıydım yani. ama herkes benim kadar şanslı olmayabilir ve gidipte hayal kırıklığına uğrayabilir.
demek istediğim doktor çok önemli. seçimini iyi yap ve içine sinen, kafanda hiçbir soru işareti bırakmayan bir doktor olsun.

anladım canım demek istediğini. ben hamile kalmadan öncede acıbademe aynı doktora gidiyordum ve o zamanda tereddütlerim vardı. doktoru hem değiştirmek hem dedeğiştirmemek istiyorum. başka dr a gitsem al baştan olucak testler tekrarlanacak. başka doktora gidip, tekrar doğum için acıbademe gitsem doğumumu kim yaptıracak diyorum. sonuçta ortada kalmam ama bebeğimin ve benim sağlığımız için endişe ederim öylede. of çok kararsızım ya. kafam allak bullak.

teşekkürler kızlar, yok durum meselesi değil. Durumum müsait zaten acıbademde doğumu düşünüyorum sadece doktorum hakkında kafamda soru işaretleri var o yüzden tereddütteyim.

canım ben de acıbademde doğum düşünüyorum.dr unu sordum ama görmedin herhalde ben serhat beye gidiyorum sen?

Doktor ve hastane seçimi göreceli bir şeydir. Ve kişinin standartları ile ilgilidir.Senin standartlarını o hastane karşılıyor demek ki ....

Arkadaşlar,
Zübeyde Hanım Hastanesi ile ilgili düşüncelerinizde belirttiğiniz kelimelerden dolayı içeriğinde hakaret olan mesajlarınız yönetime taşınmıştır.
Paylaşımlarınızda ifadelerinize dikkat edin lütfen.

merhaba ege ben jimer melike hanıma gidiorum memnunum ama fiyatlar ne nasıl bilmiorum.Allah yardımcımız olsun :)

merhabalar ben zübeyde hanım doğum evi hastanesi, Bülent Kayhan dan randevu aldım nasıl bir doktordur bilgisi olan var mı? (genelde herkes Sühendan Benderli ve Ziya çetini önerdim ama..)

Ziya Çetin ve Sühendan Hanım gerçekten çok duyulan hekimler ama Bülent Beyde iyidir.Hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…