- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
750 çok iyi rakam. acıbademde 8 milyara kadar çıkabiliyor. teşekkür ederim canım.
acıbademde dr um. o yüzden düşünüyorum. değiştirsem al baştan olucak. ama yinede düşünücem fiyatı gayet makulmuş. teşekkür ederim canım.
anladım canım teşekkürler, doğum ücretleri nasıl peki?
acıbademde dr um. o yüzden düşünüyorum. değiştirsem al baştan olucak. ama yinede düşünücem fiyatı gayet makulmuş. teşekkür ederim canım.
8 milyar mı akannehirakannehir
teşekkürler kızlar, yok durum meselesi değil. durumum müsait zaten acıbademde doğumu düşünüyorum sadece doktorum hakkında kafamda soru işaretleri var o yüzden tereddütteyim.
suit oda olarak istiyoruz canım o yüzden fiyat farkı oluyor. eşim ve annem yanımda kalıcak devamlı o yüzden.
teşekkürler kızlar, yok durum meselesi değil. durumum müsait zaten acıbademde doğumu düşünüyorum sadece doktorum hakkında kafamda soru işaretleri var o yüzden tereddütteyim.
anladım canım, tabi 5 yıldızlı otel hizmeti veriyorlar aynı zamanda.
rahat edersiniz tabi. ama bence yine de fazla gibi bu rakam ya. ama verebilen çok kişi de var yani.
canım sanırım sen hastaneden memnunsun ama doktor konusunda soru işaretleri var kafanda. ama biliyormusun hastaneden ziyade doktor çok daha önemli. içine sinen bir doktor bulduğunda, doğum için acıbademe de getirebilirsin. yani illa oranın doktoru olması şart değil.
medical park, doruk, jimer, bahar, osmangazi vs. bunlar sgk ile anlaşmalı olduğu için acıbademin lüksünü tam olarak oralarda bulamazsın bana göre. yani o hastaneler artık çok kalabalık ve giderek devlet hastanesi moduna girmeye başlıyorlar, yani kalabalıklık açısından ben oralara gittiğimde devlet hastanesine gitmiş gibi hissediyorum kendimi. ama o hastanelerde de doğum yapıp memnun kalan çok kişi de var.memnuniyet kişiden kişiye değişir, ben çok memnun kalırım ama başkası hiç memnun kalmayabilir.
mesela ben de zübeydede doğum yaptım, çoğu kişinin kötülediği ve kesinlikle orada doğum yapmam dediği hastanede, ama tek kişilik odada kaldım, içinde banyosu, refakatçi için açılabilen koltuk, tv, masa vs. herşey vardı. eşim de yanımda refakatçi kalmıştı. sağolsun doktorum ayarladı herşeyi, yani özel hastanede doğum yapmış gibi oldum, tabi acıbadem gibi olamaz ama doktorum oradaydı ve ben de çok memnun olduğum ve değiştirmeyi düşünmediğim için daha kötü şartlara bile razıydım yani. ama herkes benim kadar şanslı olmayabilir ve gidipte hayal kırıklığına uğrayabilir.
demek istediğim doktor çok önemli. seçimini iyi yap ve içine sinen, kafanda hiçbir soru işareti bırakmayan bir doktor olsun.
teşekkürler kızlar, yok durum meselesi değil. Durumum müsait zaten acıbademde doğumu düşünüyorum sadece doktorum hakkında kafamda soru işaretleri var o yüzden tereddütteyim.
canım ben de acıbademde doğum düşünüyorum.dr unu sordum ama görmedin herhalde ben serhat beye gidiyorum sen?
kusura bakma canım görmemişim, ben cemile hanıma gidiyorum.
yooo hiçte azar işite işite doğum olmadı. ki ben 10 gün hastanede yattım hiç kimseden tek kelime azar işitmedim açıkçası ve hiç bir yer bana kendimi bu kadar özel hissettiremezdi diye düşünüyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?