Bursa da doğum için hastane önerisi lütfen..

sağolasın canım beni yanlış anlamayacağını biliyordum.
ama şunu da söyliyeyim. kimse keyfe keder orada doğum yapmıyor zaten ya doktoru orada olduğu için sahip çıkıyor, özeline giderse tabi. ya da maddi olanaksızlıklardan yani.
ayrıca burada yazılanların çok bağlayıcı olduğunu sanmıyorum ben ya. yani herkes burda birsürü doktor ve hastane tavsiye ediyor. ama yine de fikir almak amacıyla girenler de aslında kendi bildiğini okuyor zaten.

senin bursalı olduğunu bilmiyordum ayrıca, bir misafir problemi vardı ya, oradan hep ege, akdeniz tarafındansın diye kalmış aklımda
neyse ben de seni öperim canım, :1hug:

kesinlikle katılıyorum arkadaşım dsiplinini ben askeri hastaneden mezun oluşuna ve hep askeriyede çalışmasına bağlıyorum çünkü hep bir çizgisi var ama bir okadarda insana güven veriyor. banada aynı şekilde çok okuyan biriyim ilk günden beri hamilelikle ilgili drum bana sormak istediklerimi fırsat bırakmadan söylemiştir demekki tüm hastalarına muamelesi aynı artık gerçi akraba gibi olduk 9 aydır görüştüğümüzden belki çok sıcak hiç acelesi yok dışarda hastada olsa benim üzüldüğümü hissettiği zamnlar gel sana oğlunu tekrar göstereyim moral olsun demiştir 2. kez ultrasona almıştır

canım merhaba,
bugün tesadüfen okudum konu başlığını.sana yardımı olurmu bilmiyorum ama ben doğumumu bursada pembe mavi kadın doğum ve tüp bebek merkezinde yaptım 2 sene önce.doktorum aslında zübeyde doğum hastanesinin doktoruydu,aynı zamandada bu merkezin ortaklarındandı.ben çok memnun kaldım.bebeğimle ayrı benimle ayrı ilgilenen hemşireler vardı.hiç yanlız bırakmadılar,çok samimi ve sıcaktılar.moral verdiler,destek oldular.doktorumda hiç yanlız bırakmadı beni.seninde aklının bir köşesinde olsun.fiyatlarıda uygun ayrıca.acıbademdede yapabilirim diye düşündüğüne göre buranın fiyatları sana oldukça uygun gelir.allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.

canım iş nedeniyle hazırana kadar bursadayız. ama evım ızmırde. şimdılık gurbetteyım ama yıllardır gıde gele alıştım bursaya.

konur a ya da vatan hastanesine giden var mı? hangi dr. iyidir bir tüürlüüüüüü bulamadım içime sinen birini

feride avdıcı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar kaç gündür yazıyorum yazıyorum bi cvp bulamadım

ArkadaŞlar bende bugÜn Çekırge doruktan evrım ydından randevu aldım gıden arkadaŞlar varmı acaba? PaylaŞırsanız sevı,nırım

sana cidden katılıyorum.ya dışardan dr a gideceksin yada denk gelecek tipine bakacaklar ona göre muamele yapacaklar.haksızmıyım.poliklinik sıralarında insanlaar perişan .özel hastanelerde de kötüleri var bursa jimere gittim memnun kalmadım mesela her yerde kötü dr vs cıkabilir.fakat en azından imkanım varsa riski minimuma indirmeye çalışıyorum.buda suç değil bence.

canım herkes içine sinene gider sonuçta, deneyımler kişilerin şansına göre değişir tabi. ben gıderım begenmem, sen gıdersın harıka çıkar. umarım ıstedıgın gönlune göre bır hastanede dogum yaparsın. ben bu saglık konusunda vebale gırmeye karşıyım, ama tecrube yaşadıgım için yazdım. çok öpuyorum

evt canm aynen dediğin ve dediğim gibi hiç bir hast ve hiç bir dr un garantisi yok.benim hiç bir hastane adına takıntım yok acı bademe uzun yıllardır giderim hemşire konusunda haklısın benmde kolum morarmıştı ama dr uma şimdilik güvenıyorm.hayırlısı bakalm rabbim iyilerle karşılaştrsın dogum bu.bende çok öptüm.ALLAHA emanet ol tatlm.

ben evrim hn.a gidiyorum. 8 aydır. çok da memnunum. eşim çok evhamlıdır, sık sık telefonla konuşurlar :) ilgili ve yatıştırıcı bir doktor tavsiye ederim.

Ark.lar bende bişi sorucam çekirge doruktan hatice hn.a başladım sadece muayene oldum hamilelik henüz yok ama bir şey sormam gerek kartını verdini cebini yada hast.yi arasam görüşebilirmiyim? ayıp olurmu acaba?

Ark.lar bende bişi sorucam çekirge doruktan hatice hn.a başladım sadece muayene oldum hamilelik henüz yok ama bir şey sormam gerek kartını verdini cebini yada hast.yi arasam görüşebilirmiyim? ayıp olurmu acaba?

ayıbı varmı canım sonuçta jinekolglar sadece bir kez gidip iyileştiğimizde bıraktığımız dktorlar diğiller.birde memnun kalındığında hayatımız boyunca beraber olacağımız doktorlar.çünkü biliyosunuz ki sorun ve doğum olmasada her kadın en az yılda bir kez kontrole gitmeli.

yok cnm niye ayıp olsun muhabbet etmek için aramayacaksın heralde bende evrim hnma gidiyorum oda bana kartını verdi kartta cep nosuda var bişey olursa arayacağız tabiiki için rahat olsun ayıp falan olmaz

slm herkese.ben 4,5 aylık hamileyim ve medical parka gidiyorum drum pınar erkan.bi bilgisi olan varsa paylaşabilrmi

slm herkese.ben 4,5 aylık hamileyim ve medical parka gidiyorum drum pınar erkan.bi bilgisi olan varsa paylaşabilrmi

günaydınlar; medikal park hastanesi hakkında bişiler sormak istiyorum. şartları, doktorları vs. nasıl? ben acıbademe gidiyorumda medikal hastanesinide merak ediyorum. değiştirmeyi düşünüyorum şu aralar da, yardımcı olabilirmisiniz?

ben yaklaşık 7 ay önce yaptım doğum gerçi bilinçli bi şekilde gitmedim tamamen tesadüf erken doğum olduğu için orda vardı sadece kuvöz oraya sevk edildik vs falan ben çok memnun kaldım 24 saat çocuk doktoru var ALLAH korusun her durumda orda yatan hastalar için kuvöz var ben memnun kaldım helede doktorumdan çok memnun kaldım ahmet yılmaz yaptırdı doğumumu çok bilgili sakin ve tecrübeli biri kızımı önce ALLAHA sonra ona borçluuyum tabi diyer doktorlarıda iyidir ama ben onları tanımıyorum

ben 750 ödemiştim şimdi kampanyalıymış ama tabi epidural ve özel oda istersen fark ödüyosun sezeryan doğurmuştum ben eyer orayı düşünürsen sana fiyat verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…