canım yazını okudum, bende zaten genelleme yaparak yazdım,sahsına degıl. ben böyle konularda korkarım fazla ısrar etmem saglık bu çunku birşey olur hem uzulmek hem uzmek istemem ondan yazdım. gözlerınden öpuyorum. sevgıler
Recep doĞanlar,gata mezunu,İzmİtte Çok uzun yıllar ÇalıŞmıŞ,İzmİtte herkes tarafından bİlİnİyor,yenİ doktor deİl aÇıldıĞından berİ jİmerde,zaten 49 yaŞında İŞİnde tecrÜbelİ,benİm İÇİn nemlİ olan konulardan bİrİde dİsİplİn,recep bey dİsİplİnlİ ve Çok sakİn,İnsanı rahatlatan bİr yapısı var,ben sormadan herŞeyİ anlatıyor,o yÜzden muayeneye gİtmeden uzun uzun ne sorsam dİye dÜŞÜnmÜyorum,herŞeyİ sÖylÜyor
sağolasın canım beni yanlış anlamayacağını biliyordum.
ama şunu da söyliyeyim. kimse keyfe keder orada doğum yapmıyor zaten ya doktoru orada olduğu için sahip çıkıyor, özeline giderse tabi. ya da maddi olanaksızlıklardan yani.
ayrıca burada yazılanların çok bağlayıcı olduğunu sanmıyorum ben ya. yani herkes burda birsürü doktor ve hastane tavsiye ediyor. ama yine de fikir almak amacıyla girenler de aslında kendi bildiğini okuyor zaten.
senin bursalı olduğunu bilmiyordum ayrıca, bir misafir problemi vardı ya, oradan hep ege, akdeniz tarafındansın diye kalmış aklımda
neyse ben de seni öperim canım, :1hug:
peki drunun muayenehanesine hiç gitmedin mi .pazar günü ziyarete gelmesi için senin sonuçta onun özel hastası olman gerekiyor.siz hastaneyi savunuyorsunuz ama sahipsizliği yaşamamışsınız.objektif olduğunuzu sanmıyorum.doğumda yaşananlar bazen kaderidir.bazen hiç drun özel takibine olmazsınız zdh de bile olsa işleriniz rastgider.bazen her ay o dr a özel gidersiniz denk gelmessiniz.bazende acıbadem de olsa bebeğinizi kaybedebilirsiniz.bu sitelerde dr arıyorsak kendimizden başımıza geleceklerden korkan pimpirik garantici olmaya çalışan tipleriz.malasef sistemde bunun bedeli oluyor .ister özel hastane ister muayene hane.yada takılma bile buralara git zdhde yarın plkden gir sıraya gebelik takibine başla.ben bu tarz deneyimi olanları esas merak ediyorum değil mi ege ciğim
canım herkes içine sinene gider sonuçta, deneyımler kişilerin şansına göre değişir tabi. ben gıderım begenmem, sen gıdersın harıka çıkar. umarım ıstedıgın gönlune göre bır hastanede dogum yaparsın. ben bu saglık konusunda vebale gırmeye karşıyım, ama tecrube yaşadıgım için yazdım. çok öpuyorum
Ark.lar bende bişi sorucam çekirge doruktan hatice hn.a başladım sadece muayene oldum hamilelik henüz yok ama bir şey sormam gerek kartını verdini cebini yada hast.yi arasam görüşebilirmiyim? ayıp olurmu acaba?
slm herkese.ben 4,5 aylık hamileyim ve medical parka gidiyorum drum pınar erkan.bi bilgisi olan varsa paylaşabilrmi
günaydınlar; medikal park hastanesi hakkında bişiler sormak istiyorum. şartları, doktorları vs. nasıl? ben acıbademe gidiyorumda medikal hastanesinide merak ediyorum. değiştirmeyi düşünüyorum şu aralar da, yardımcı olabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?